fan är det redan söndag morgon!!

nyss hemkommen från avvan.. med ett litet nachspill.. hade kul men en viss person fick mig att gråta (mycke) ikväll.. förstår inte varför han fortfarande har den makten över mig?? tycker förmodligen om honom än, fast jag vägrar erkänna det!


fan.. jag som mådde bra för endast 12 timmar sen.. aja.. spänning är det ju ingen brist på iaf

det är roligt nästan jämt

känns som att mitt livsmotto stämmer bättre än nånsin.. igår blev det en seg kväll.. först kinamat med mams och paps sedan O.C säsong 2.

ikväll hade jag tänkt att det skulle va kul å gå på krogen iom att det var rätt längesen jag va där +att det är löningshelg. alla verkar dock sådär lagom off! men då ringer min älskade malin som jag inte har träffat på hela sommaren och vill styra upp en middagsdejt med tillhörande förfest... yeeeeay :D
Så ikväll blire fäst.


Senast vi festade tillsammans.. I MARS!!

borta bra men hemma bäst????

ja då var man här igen då, efter 15 timmar på resande fot (där en flygförsening samt en halv natt på ibis arlanda är inräknade).. känner mig helt slut med all rätt! vet inte vart jag ska börja men kan sammanfatta hela resan med att "man upphör aldrig att förvånas" (över sig själv och andra) samt "det var värt det!". finns många roliga anekdoter för de som orkar höra, men sparar nog det dravlet att överföras muntligt till mina närmsta :P

Hotellet var fint men låg i en jävla byhåla, vilket inte stoppade oss som tog taxi 5km in till "stan" (platanias) varje kväll.. inte världens bästa drag kanske och inte världens bästa utbud heller.. men festa det gjorde vi, och träffade nåra trevlig norrmän gjorde vi också :D Sista kvällen blev grande finale med nachspill i platanias inpå morgondagen. kom hem till hotellet morgonen efter lagom för att hinna packa ihop väskorna och checka ut. har därav sovit ca 4-5 timmar på 2 dygn nu så man är helt klart schleten. ska strax iväg och fixa naglarna nu och ikväll blir det förmodligen lugnt.. eeeh :P


Jag och det norska lammköttet Lars-Tore (dessa norska namn alltså! :P)




Nu drar vi!



En vecka i Kreta väntar oss.. Återkommer den 29/8.
So long suckaaaaaz!! :P


p.s får ni tråkigt medan jag är borta så kan jag rekommendera Pettsons blogg, han är kul och uppdaterar ofta. Pözz på er!

endast en dag kvar i pissvädret!

idag har man inte gjort många knop. sov grisigt länge och drog sedan ner på stan för att fixa det sista inför resan så nu ska allt va klart! sen har jag ioförsig haft den där jävla tvättstugan, men det gick ganska smidigt den här gången. feel the flow!

nu ikväll hade jag och krocken bokat en moviedejt men döm av min förvåning när man blir stoppad i dörren för att han har nån typ av "mystery guest" därinne som jag tydligen inte får träffa?! ja, ganska klart att det handlade om nån tjej men varför skulle det bry mig? blev lite nyfiken där.. aja bokade om dejten och åkte hem till mor&far istället. slökollade lite på parlamentet innan jag begav mig hemöver igen.. i deras bil som vi ska ha till stockholm imorrn! har redan förberett och knappat in ibis arlanda i gps'en så allt är verkligen fixat nu! Om mindre än 36 timmar kommer man befinna sig på varmare breddgrader och förhopningsvis med nån fruktig drink i näven :D

beautiful monday

blev väckt imorse kl 08,45 på min första semesterdag av att ida meddelar att hon fått ledigt. nu jävlar ska här åkas utomlands! måste ha varit ultimat tid att bli väckt på för jag var klarvaken direkt och känner fortfarande inte minsta uns av trötthet. eller så kanske man bara är lite exalterad? resan är fixad, bil är fixad, ibis arlanda m långtidsparkering är fixat (284:- för rum, frukost samt parkering en vecka. personalrabatt is the shit!). nu återstår bara lite småfix med valutaväxling och införskaffande av nödvändiga grejer innan avresa från sundsvall onsdag kväll..

har idag även hunnit med en lite försenad födelsedags-lunch hos farmor och farfar, najs! +att jag har beställt mobilhögtalare till min telefon så vi åtminstone har någon typ av musik på hotellrumsförfesterna.. Det här kommer blir hett på alla sätt och vis.. so long rainy day!!

ledig, trött men med lysande framtidsutsikter

äntligen dags för årets efterlängtade semester.. 2 veckor av ett helt år är verkligen inte mkt men just nu känns det som en evighet! på agendan står en liten utlandstripp med the babes.. kan va bra att komma bort från den här stan där jag uppenbarligen verkar ha svårt att hålla fingrarna i styr! kommer nog knappast kunna styra dem bättre på nån grekisk ö, men där behöver iaf inte alla få veta om mina eskapader :P

kom hem från min sista lååånga arbetsdag för några timmar sedan och var laddad för världens segaste kväll när jag nu inser att snusen är slut. vilket innebär att jag ÄNDÅ måste bege mig ut en sväng.. och när jag ändå är ute kan man ju lika gärna göra ngt konstruktivt. ikväll lutar det dock endast åt något så simpelt som en klassisk glass på donken med ida.. alltid lika trevligt och det var ett tag sen nu..måste finslipa planerna inför resan så allt klaffar. let's get freeeeaky


en helt vanlig lördag

har nu hämtat mig lite från chocken som det innebär att vakna i mitt liv ibland.. upptäckte så småningom att jag hade ett  armband runt handleden (vart kommer det ifrån? vems är det egentligen? skit samma det var grymt fint) samt ordet "hej" skrivet med bläckpenna på underarmen (frågorna ang det är lika många som för armbandet).


efter städning hos krocken drog vi iväg på selånger marknad en sväng och jag kände mig som att jag skulle ramla ihop som en tom potatissäck när som helst. lyckades dock överleva och t om ta mig till jobbet där jag sitter nu och väntar på att tiden ska gå. Synd att någon "råkat" radera alla gårdagens bilder från Idas kamera, dom var ganska fina har jag för mig.. det stör mig nå jävulskt!


back to work


ÅH HERREGUD!

jag har nu slagit mitt eget rekord i sämsthet! festen igår = kul. Jag = dum i huvet. jag och ida hade (på skämt) gjort upp ett mission som jag avklarade (på riktigt). vilket känns lite lustigt sådär men även ganska ångestframkallande såhär på lördagmorgonen! men nog om det!

inte nog med att alla bjudna (+några fler) kom på festen så fick jag dessutom nåra finfina presenter :D En massa rosa grejer av Linda och grabbarna (dom vet vad jag vill ha), en plunta med sprit av Jennifer och Fredrik (dom vet vad jag behöver) och champagne av Therese.. åh herregud, full blev jag iaf!


nu ska jag ta bussen (straff) till krocken och hämta min bil samt hjälp till och städa.. suck

hälg

ja ikväll äre fäst.. och inte vilken fest som helst utan nämligen min officiella födelsedagsfest (JAG SOM INTE SKULLE HA NÅN MEN OKEJ DÅ). det braiga med att ha födelsedagsfest är att alla man bjuder känner sig liksom tvungna att komma, jag har ju faktiskt fyllt år! moahahahaha.. och ett tema förutom grisfylla för en gångs skull! arbetskläder! har införskaffat en "lagom" sjuksköterskedräkt, men som Linda sa: "jag känner väll dig! du gör ingenting lagom, du kör all the way!" och ja... hon kan ha rätt.

för övrigt så märks det tydligt att man har blivit ett år äldre.. behövde inte visa leg idag (1 vuxenpoäng) när jag köpte en dosa GROV (1254653 gubbpoäng) i brist på annat..



bara två arbetsdagar kvar till vacaaaaaaation!

..it's your birthday!

eller ja igår var det ja och då var man ju tvungen att fira. Fick med ett lyckligt litet gäng på bowling där jag regerade like the old days.. öppnade sjukt svagt med ett par gutterballs men visade sedan helt klart vem som bestämde genom att vinna över 2:an med 138p.. jaja men det var ju gott med nåra öl och en frozen strawberry daiquiri som jag unnade mig på min "stora" dag :D
vi drog vidare till bishop, trots att födelsedagsbarnet hellre ville till irish, but who cares right? :P Vi hade jävla trevligt och avslutade med ett max-besök! ganska bra att fylla år ändå iom att man får en anledning att dra ut vanliga hederliga arbetare på en onsdags-fylla ;)

        
           Hit 'em!                          Fina pojkarna ;P      



   
Biffen & Marcus anslöt        "Städade" på Bishop


rehab??



...nja det vettefan! men det var fin utsikt och frisk luft iaf :) Extra exotiskt blev det när man satt på verandan och 5 Porschar i en karavan gled förbi på landsvägen nedanför. Inte så konstigt kanske med tanke på att Kall Autolodge ligger bara en dryg mil därifrån men. Där kan vi snacka om byhåla med status! ;)

Men åter till helgens bravader! lördagen blev helt sjukt lyckad.. jag och Ida fick agera båt-prydnader åt Paul på hans skepp.. Vi gled in till ån med ett varsitt champagneglas i handen och såg allmänt stekiga ut.. aah that's life! :D Kvällen urartade som vanligt med detta gäng (men på ett positivt sätt såklart). Ida drog hem av okänd anledning (? ;) ) vid 23-tiden medan vi andra partade vidare. Jag fick inte mindre än 3 plåster vilket är "bra" även för att vara mig.. en av dem försökte med världens genom tiderna sämsta raggningsreplik också:
"Jag har ju kärring och två barn hemma meen"
-Jaha varför sitter du här och kladdar på mig då?
"Men man måste ju få ha lite kul också..."

EEEEEH HEJDÅ!
hahahaha.. andra golden moments från kvällen var att vi fiskade upp en badboll som flöt förbi (med livet som insats), tjattrade med Jörgen Jönssons okända tvillingbror, jag tappade bort mobilen +skorna (båda återfanns dock senare under kvällen) och så var det såklart allmän grisfylla bland samtliga inblandade. Vill summera det som en av sommarens finaste kvällar! :)

Dagen efter (hmmm) skulle jag och sis åka till fjällen för lite återhämtning och kl 9 blev jag väckt av D som kom på en liten visit.. Eller ja vi låg i sängen å bl a såg på film ända tills det blev dags för mig att åka. Så jag hann inte städa (knappt packa!) vilket pappa, som matade katten medan jag var borta, inte var sen att påpeka! Kunde ju inte gärna säga att jag inte hunnit städa för att jag låg och .... hela dan! eeeeh jaja...



idag är det den 13:onde augusti. hoppas för varje år att den dan på något mystiskt sätt ska ha hoppat ur almanackan, men tyvärr verkar den vara ett återkommande fenomen i sommaren så det är väll lika bra att ge med sig. Med bärs och bowling!! :D

det är ju drakbåtsfestival för i helveeejte!

åh herregud säger jag bara om senaste inlägget.. haha! ingen idé att radera det dock med tanke på att det haft flertalet läsare.. jaja ;)

anyway! jag och ida har varit ner en sväng på stan och sett lite drakbåtar. hur det gick för D's lag har jag ingen aning om, han blev diskad för alkohol(miss)bruk så då var det inte så viktigt längre :P Men hejjade iaf på stefan lund och jacke! och vädret.. VÄDRET är ju över all förväntan! visst hade det kunna varit varmare men vi satt faktiskt och stekte lite med paul nere vid ån! nu är jag dock hemma igen för ett klädombyte.. det får bli daisy duke goes långbyxor ikväll iaf annars fryser man väll stjärten av sig om man skulle köra jeansshorts.. är dock grrymt laddad för en härlig fylla med härligt folk! det kommer bilder imorrn (om jag nu vågar ta fram ny-kamran i närheten av ån vill säga...) ;P


snart äre dax för PÖK!!

har funderat på det här ett tag nu men.. iom att dagens (gårdagens) datum är 080808 så kommer det ju så småningom komma en dag då det blir den 11/11 -11.. TÄNK!? jag hade tänkt att det vore ganska kul och ha det personnumret.. 111111 liksom... haha.. så nu ska jag bara hitta en lämplig avelshane tills dess så man kan få ett barn med det lyckobringande (?) födelsedatumet.. fan va coolt


behöver nog sova tror jag.. skumma funderingar... kan va lite full också..

helg !

ja då var man ledig hela 6 strålande dygn då! :D nu i helgen är det givetvis drakbåtsfestival för hela slanten! ida ska snart komma hit och knäcka första.. det enda molnet på vår himmel just nu är väll att the boyz inte kommer hinna sjösätta the ship i helgen :( lite av ett antiklimax efter allt städande men jaja, det kommer fler helger! så nu under festivalen hänger vi i jollen a.k.a ekan eller pålles båt (som verkligen inte är fy skam den heller). Tänkte förboka lite solsken för morgondagen också när D's lag ska ta hem hela skiten.. ;)


pånyttfödd blogg

ah! skönt med lite fräschare upplägg på bloggen.. :)

idag när jag hade tråkigt på jobbet satt jag och läste lite random bloggar och snubblade då över detta, nämligen en kille som ger "tips" ang hur man ska göra slut med en tjej/dejt/pök om man inte är man nog att säga det face-to-face:

"Alternativ 1. Du börjar bara ignorera dem, dissa dem etc. När dom ringer så svarar du inte, när dom skickar sms svarar du inte och så vidare.. när det har gått ett "tag" så inser dom. Men det är ett äckligt sätt att avsluta något på."

HAH!  ja det kan jag nog hålla med om.. blir lite äcklad bara jag tänker på det faktiskt..

jaja nu ska jag strax till malung och se på film!


touch me I'm soft!

ja.. äntligen onsdag och snart helg! :D fick byta lite arbetspass på jobbet idag så nu är bara 7-15 tors+fre.. sweet.
anyway.. efter jobbet åkte jag och ida ut till birsta först rusta där vi gjorde detta fynd (som vi ioförsig inte köpte men det ångrar jag lite såhär i efterhand):



ja det står alltså "touch me I'm soft" också är det ett hål så man kan stoppa in fingret och känna.. :P hahaha höll på å dö av skratt, synd att det blev så dålig bild bara.. apropå bilder så har jag naturligtvis fått min nya kamera.. den är såååå rosa och fin (och bättre än den förra!).

jaja efter rusta blev det ikea för inhandling av champagne-glas inför helgens stekarfasoner.. också köpte vi med oss fika till bert och krocken och åkte till båten för att fortsätta finslipningen. det börjar arta sig! vi stog och skrubbade fördäck som nåra galningar och det blev riktigt vitt och fint :)

eftersom det är lite nytt och spännande med kamera (igen!) så blir det ett litet bildspel över kvällens aktiviteter...

     fikapaus!


Ida i full färd med skurborsten!



   motor(er)!!


ruffen a.k.a spegelsalen, om än i lite ostädat skick ;) 


   liten Jessica, stor båt!


..och slutligen fin-bywen ;)


nä nu får det va nog! ska ringa till E och surra av mig lite nu!

tvättstuga..

...HATA!!! som om jag inte hatade det tillräckligt mycket när det går smidigt! nu pajade en av maskinerna (+att torktumlaren har varit trasig i 2år).. är tveksam till att jag kommer hinna tvätta och torka klart innan jobbet kl 15.. faaaaan vad jag hatar att tvätta! hatar det mer än att vara bakis på jobbet.. och DET är inte roligt direkt.

sååå less! men men.. tänk ljusa tankar.. tänk ljusa tankar!!

ättiksprit!!

..har jag stått med armarna i och skurat krockas nya båt invändigt.. blev nästan lite full därinne i ruffen :P Jag och ida fick många fina visioner ang inredningen som innefattade svarta väggar, rött läder, nån kristallkrona samt lite fler speglar (finns redan typ 18st men, think big!).. pimp my boat liksom ;) får se hur det blir med DET men nu är det iaf rent därinne.. på onsdag blir det skrubbning av utsidan medan pojkarna jobbar med motor och drev.. allt inför the big weekend :D

gårdagen spenderades med D, skäpmat och nåra filmer.. lagom ansträngande, men jag hade dock mer energi än vissa andra! ;) för övrigt har jag knegat på ibis och var ungefär lika pigg som en död råtta imorse.. har t o m känt mig bakis.. illa! men nu är det bara 4 dagar kvar till typ en veckas ledighet.. sexyyyyy!


"it's a nice day to.. start again!"

STILL alive..

..men det är knappt! ligger här och är så sjukt bakis. ringde till ida och vi skrattade som gnuer. haha.. skrattar fortfarande för mig själv.. men det va faktiskt ganska roligt igår ändå..

nu ska jag bara vänta på att ida ska nyktra så hon kan skjussa mig till min bil. sen tänkte jag åka ut och hälsa på D i hans nya hus.. spännande!

still alive..

bloggen.. gud va segt! but I'm gonna make a try! är nu inne på min tredje lediga dag och det känns som att jag aldrig har jobbat, lovely! synd bara att vädret är bajs.. igår blev det röjardag så det va ju bra.. sen kom ida och D hit och drack en del vin.. jävlar va mycke skit man kan snacka efter nåra glas!! :D

D sov över och det blev väll inte jättemkt sömn men.. helt klart värt de! ;P nu när han har åkt så tänkte jag åka ut till birsta och se om man kanske kan få hämta upp nya kameran som jag beställt till expert, för ikväll äre parteeej! för tillfället på okänd plats men de ornar sig alltid! annars har det inte hänt så mkt.. eller krocken och bert har köpt nytt fartyg så vi tänkte väll svänga förbi där och få oss en skymt av det också innan dagen är slut!

RSS 2.0