Glory days and nights

Är det verkligen sant att hela familjen Lindberg ska på krogen ikväll, utom JAG? Det låter ju inte helt sunt! I normala fall brukar det ju vara tvärtom, dvs jag är den enda som är ute och slår runt (haha rim!). Men det ser inte helt nattsvart ut för min del heller, har en del saker på g faktiskt.. haha.. men man får välja sina krogar noga så man inte träffar på nån familjemedlem.. *brrr* ;P

Förutom dessa funderingar har dagen bestått av C-uppsats-skrivande med T. Och som jag konstant upprepade med jämna mellanrum hela dagen: "Jag skulle gärna gå och hoppa från en bro, bara jag slipper fortsätta med det här!"
MEN miracles do happen! VI ÄR I PRINCIP KLARA MED HELA UPPSATSEN NU :D  Måndagen kommer gå åt till diverse finslipning, men förutom det så är vi faktiskt färdiga! Och redovisning/opponering är inte förrän den 2:a april.. sexyyyy! Vi belönade oss med lite (mycket) coop-godis och jag blev inte ens less när jag behövde visa leg vid snusinköpet. Underbara dag.. ett steg närmare examen!

Nu ska jag fräscha till mig lite och dra ut på äventyr.. So long!

Thursday

Jess! Torsdag och bara 1,5 dagar kvar till den efterlängtade helgen.. imorrn tänkte jag och T skriva klart c-uppsatsen, ska bli skönt å bli klar men det är tamejfan den värsta biten kvar. Jag har dock laddat upp med energidryck så det borde funka!

Idag var jag vaken redan kl 8 (it's a miracle!).. segade med lite grey's anatomy och en stadig frukost. Nu har jag läst lite vetenskapliga artiklar till uppsatsen och tänkte fortsätta med det ett tag till. Nån gång efter lönch ska jag möta Malin på stan för en efterlängtad dejt med fika! :D
Fika blir det mer av ikväll också när jag ska hem till pappa och fira hans dag, några dagar för sent.. Jag och syrran har köpt en perfekt present, hehehe.. Har vi tur har han fått sin nya bil idag också (sisådär en 3 månader försent pga diverse beställningsfel), spännande!


kort och koncist, over and out

gammal skåpmat

Va hos Therese och Martin idag och har äntligen förvärvat bilderna från bartömningen i december (blixten!).

Så för alla er som undrat: "Vad händer egentligen med alla bilder som är för fula för facebook?".
Jo dom hamnar i min blogg :D






Ja, SÅ kul vare!



..och grattis pappa, 52 pannor idag!


Snart äre lördag igen!

Eller ja, det är ju några dagar kvar men.. Det är löningshelg och jag är leeedig, blir nog lite firande av nått slag! :)

Idag har jag varit på info-möte om sommarvik på sjukhuset och det var intressant. Dom sa bl a att vi som tar examen nu i vår i princip är garanterade jobb (iaf över sommaren) och även att lönen kommer bli ca 4 ggr högre än min nuvarande månadsinkomst :D Fyfan vad jag längtar efter att få börja jobba nu, ska bli grymt kul! Pengarna är ju bara en bonus ;)
Har önskat jobb på några avdelningar men jag blir nog glad vad jag än får faktiskt! Sen när sommaren är slut och man (förmodligen) inte har nå mer jobb här hemma så bär det av på äventyr! Har snackat lite löst om Norge med några kompisar som är intresserade så jaa.. vi får se!

Igår fick jag med mig en hel del våffelsmet hem från jobbet så ikväll ska jag till JenniFred och bju på mat! Men först lite diskning här hemma :/

seeee ya!

Trött dag!!!

Tidig förmiddag, på ett hotell i centrala Sundsvall:

Frukost intages lagom tidigt (mellan kl 7 - halv 9), så att man kommer iväg i god tid och undviker "den tunga trafiken". Eller så blir man helt enkelt själv den där bromsklossen längst fram i kön som inte vågar gasa för att det faller lite nysnö. Anyway, under tiden den rejäla frukosten inmundigas står bilen och varmkörs på tomgången utanför entrén; en V70 med takbox och dubbfria vinterdäck, totalt nedlastad av carvingskidor, peak-jackor och alla de 14 väskorna som nyss stod och ockuperade lobbyn. Frukosten klar, betalar hotellnotan och bokar ett rum för hemresan också. Sedan äntligen dags för avresa, knappar in destinationen i GPS'en för att vara säker på att man kommer rätt ("man vill ju inte hamna i Vemdalen eller nått sånt b-ställe!!!"). Och tänk vad bra! Tack vare att mamma och pappa stal med sig mackor och kaffe från frukostbuffén så behöver vi inte stanna en enda gång på vägen!

(upprepa historian 10ggr så har du sedan upplevt min förmiddag och kan, även du, konstatera att: Stockholmarna är på väg till Åre för sportlov. Beware!!)


å juste!

Sänder ett litet grattis till D.Arkmo som just idag har vandrat 24 stolta år på vårt jordklot. Så: grattis! :)

Dagen efter, igen..

Igår vart det tacos-middag hos Jennifer och Fredrik. Mkt najs trots den, av mig, över-vitlökade dippsåsen ;D Sen drack vi öl, flummade lite med Wii och facebook, drack en kaffedrink (1 del kaffe, 3 delar kaluha, typ). Jajja det gick som det gick.. Jag var inte hemma förrän kl 11 på förmiddagen idag. Det blev en natt på Skönsmon med andra ord.. aaah att det alltid ska bli hårdare än planerat när man jobbar dan efter. "Jaa, men jag börjar inte jobba förrän kl 15 imorrn, det är luuugnt!" Men äre LUGNT egentligen?? Har försökt sova ikapp lite sömn nu och snart äre dax att åka till mitt precious hotell. Vi får väll se hur det går men jag känner mig hyffsat fräsch ändå! Däremot är jag just nu osäker på om jag kommer orka stanna till på Isabelles fest sen på hemvägen.. framtiden får utvisa!

bye bye then

När ansiktet frös till is..

Ja, det va föut idag när jag gick hem från stan.. inte ska man klaga på kylan heller! I Gällivare har dom tydligen betydligt fler minusgrader än våra ynka 12.. här har vi rena värmeböljan i jämförelse! Sommaren kan inte va långt borta nu.. Ungefär nästa vecka kan det nog bli aktuellt att glida på en båt genom selångersån med en pissljummen smuggelöl i näven. Eller nä, ironin tog slut. Men om några månader så! :D

Igår skulle jag och Malin ha vår 45323:dje zombiefilmskväll.. och för 45323:dje gången blev det ingen zombiefilm.. Vi fick iaf sällskap av Jenna och Annie, som jag inte har träffat på evigheter! Det fanns en hel del att prata om, både bra och dåliga saker.. men myys vare iaf :)

Ikväll blire nog lögna pöckar men vi får se.. ;)



-Vi borde hänga Krocken!!!
-Men HON då?
-DU! Hon är redan hängd sedan länge..

Hahahaha... kan inte va lätt å va så "populär"!

Produktiv tisdag

ja nu har i princip hela tisdagen gått, och vad har jag åstadkommit? ganska mycket faktiskt, tycker jag själv iaf ;)

*Skrivit klart i princip hela resultatet till C-uppsatsen (givetvis i samarbete med T.Z)
*Handlat lite mat
*Skurit mig i pekfingret med en brödkniv
*Kollat facebook två gånger
*Tvättat håret
*Varit utan snus i 5 timmar (and still going strong!)

Ja så kan det va! Nu ringde J nyss så jag ska åka och hälsa på henne sen! :D

Sundae

jorå, man överlevde alla hjärtans dag med hedern i behåll även detta år! :P Blev tvungen att åka hem till Krocken igår för han hade gjort illa foten under dagens skoterkörning.. Sjuksköterska som man (nästan) är fick man undersöka lite för att slutligen linda om den ordentligt.. måste nog ringa snart och se hur det har gått! Anyway.. sen anslöt Petter och Lill-Erik+Linda m fl.. så då stannade jag kvar och socialiserade mig lite. Så himla kul att träffa Linda nu igen efter att vi rett ut alla missförstånd ♥

Nä nu ska jag gosa ner mig och se Terminator 3, så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda sen :)

som utlovat

svårt att få en bra bild med min kamera men.. den som är intresserad av att se på nära håll kan bara kontakta mig :)
nu är den ju inte helt läkt ännu, men det ser ut som att herr F har gjort ett utomordentligt jobb :D


...

lördag, och fortfarande matt.. Torsdag+fredag tog verkligen kål på mig ;P Haha..

var på stan och sprang runt förut.. fick en jacka, en tröja och en ny väska av maams ♥
laddade även upp med lite heineken så vad som än händer ikväll så är jag redo..

för övrigt känns det mest som såhär idag:

 

Fredag den stördaste

ja herregud idag har varit den stördaste dagen på länge! ska väll börja med att berätta bakgrunden till att den blev så störd..

J var ju som sagt här igår och vi gjorde tacos och skulle ha en liten myskväll. Vinet korkades upp och sedan åkte alla gamla skolkataloger fram.. haha fyfaan va roligt det är att se hur alla såg ut förr.. blev mms till några utvalda offer med bilder från deras förflutna. aaah.. Sen mitt upp i alltihop så ringde Biffen och Marcus och dom satt tydligen också drack. Ja dom bjöd in sig själva till "våran" fest iaf, så då fick man minsann besök sådär en torsdagskväll :D Biffen däckade på toaletten och Marcus tjatade om att han minsann skulle sova hos mig (men inte den här gången heller lill-bubben! :P) Haha, cutie.. Fred hämtade upp oss närmare midnatt och det blev lite nattmat på max innan man fick dyka i säng.

Och igår då! Datorn bara dog av helt när jag och Jen skulle byta musik.. jävla skit.. Men med både garanti och drulleförsäkring i bakfickan hade jag inte så mkt att oroa mig för ändå. Vi letade fram nån gammal eurotechno skiva och partajade vidare bara :D Idag skulle jag då iaf ut på el-gigga och lämna in datorn, J och F följde med som moraliskt stöd. Jag räknade kallt med att dom skulle ta in datorn, skicka iväg den, eliminera allt på hårddisken för att sedan återlämna den till mig 3 månader senare. Tur att fredag den 13:onde är min lyckodag. Det visade sig att det bara var lite statisk elektricitet som stört och problemet kunde lösas på plats! Så nu sitter jag här med min baby igen och inget behövde raderas -happyface-

Sen har resten av dagen spenderats med att åka runt på diverse viktiga ställen; media markt, mcdonalds, coop, ikea m.m. Och trots Fredriks extrema begär efter att bygga lite ikea möbler så blev inget köpt förutom en yucca-palm och en bordslampa.. haha.. Men alltså, hela dan har varit störd för att jag och J har varit sjukt bakis och haft världens sjukaste humor. Jag har i princip skrattat konstant sen kl 12 idag.. haha.. F hängde på bra han också trots att han inte drack igår :)
Jajja, känner mig trött i huvvet och i kroppen så ikväll blire inga stora utsvävningar. Vi har lånat Little big planet så J och F ska komma hit sen när dom varit på bio och lira lite.. Haha det sjuka spelet kommer förmodligen få oss att skratta i nåra timmar till så.. Kvällen är räddad!! :D


"Kommer ni ihåg när jag körde om er i skönsbergskurvan? OCH SLADDADE I 120!!!!"

"Har jag en flickvän?? Hmm, vem skulle det kunna vara?"

"Men om du kommer ikväll så kommer du ju bli hungrig"

"-AAAAAH jag fick palmen i ögat!!
-Jag också, det är därför jag är blind."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D (fortfarande störd)

Onstag och med svullen handled..

Ja då har man varit hos Björklund-Bruinus och fått tatueringen färdigställd.. Sjukt nöjd med resultatet, tänkte jag skulle slänga upp en bild imorrn när jag tagit bort plasten! Inte nog med detta så bakade Jen atikins-brownies som vi kunde svulla i oss när tatuerandet var färdigt.. Gött! Båsk va in på en snabbvisit också, så det kändes som att vi var en enda stor famij, som vanligt ;P Tyvärr så missade vi dock Knight rider mitt i allt tumult.. haha.. men repris på söndagkväll tydligen!

Imorrn äre mittseminarium för c-uppsatsen och det känns som att jag och Zittra ligger väldigt bra i fas med arbetet, skönt! Sen till kvällen kommer Jennifer så ska vi göra tacos, dricka vin och surra en massa. Påbörja helgen en dag tidigare liksom.. :D

För övrigt har min milda ångest över alla hjärtans dag på lördag släppt något. Inte för att jag generellt sett har nått emot att va singel men just den där dan! Då ska alla kompisar va med sina respektive, och som enda singel i gänget blir man då sittandes för sig själv... But not anymore! Har nu två tänkbara alternativ för kvällen (varav båda involverar mänsklig samvaro, haha), så det ordnar sig :)

bedtime!

en gammal klassiker

"I want a drink with red greys in and a sucking rear!"

-Biffen, Tallinn -08.




Kanske inte vore sån dum idé att ta med en personlig tolk vid nästa utlandsresa..
(korrekt översättning är: Jag vill ha en drink med rött grejs i och med sugrör. Inte för att man kanske förstår mer då men! ;D )


Mannen, myten, Biffen :)

Missöde x2

Var nyss på ica maxi och handlade diverse.. däribland en efterlängtad dosa Kronan! Men känn min panik när jag öppnar dosan vid hemkomsten och skådar detta:


AAAAAGHHHH! Det var nästan så att jag bakade mig en snus i ren desperation, men jag lyckades stå emot. Först trodde jag att det var jag som hade klantat mig och tagit fel, men när jag kollade på kvittot (som jag hade kvar för en gångs skull! Något jag lärt mig av Therese Zittra) så stog det att jag hade betalat för en dosa portion. Det var alltså automaten som gav mig fel.. bajs! Orkar knappast åka tillbaka så nu har jag gjort en deal med en kille som snusar bak... han ska komma hit och byta sen :P

Nog om detta! I lördags efter att vi nästan buzzat sönder oss kom vi på den briljanta idén att vi skulle ut och cruisa lite som back in the days.. Fred var ju nykter och körde så.. Vi hann knappt in till stan innan vi mötte en kille som hade gjort en Matte! :D Han hängde där så fint på underredet i en snövall vid korsningen vid Preem.. Jag tyckte att vi skulle stanna, peka och skratta men Jakob övertalades oss att vi nog måste hjälpa han. Sagt och gjort.. Jag och två andra brudar fick socialisera oss lite på bakluckan medan "tysk-jäveln" a.k.a Audin slet och drog. Det gick dock inte vägen förrän en V70 med fyrhjulsdrift kom till undsättning. Men nog fick vi loss han allt! :D

inte världens bästa bild, men man ser iaf att bilen sitter där den sitter! :




1. Jag och Jennifer är glaada
2. The driver and the Jakob
3. Frege var extremt glad på Max

Grattis Tre kronor!

..till guldet i LG hockey games! Otroligt fin match mot ärkefienden Finland idag.. Nu hoppas vi på vm-guld 2009 också! :D



Lörday

Ja nu är jag alltså påväg till Jennifer och Fredrik för en såndär "lagom" fest.. en hel del tv-spel, (en hel del alkohol), och sen vet man aldrig vad som händer! :D Kanske krogen, kanske inte.. spenande! Om bara seg-papi kunde komma å skjussa mig nån gång! ;)

1 år av funderingar, kärlek, hat och äventyr (m.m)

åh nu blir det två inlägg på en dag. Men det är faktiskt som så att jag upptäckte att min blogg fyller 1 år idag! :D Tänk så länge vi har hängt ihop.. Grattis bloggen! (och grattis till MIG som har orkat hålla den vid liv).


(=snyggaste bilden av en tårta jag hittade på googles bildsök. HAHA)

Vad nu!

..här sitter jag och småsurar över att allt är så tråkigt idag, och då ser jag att det minsann är hockey på tv ikväll! Tre kronor - Ryssland. Iofösig bara i en sponsorcup men kvällen är räddad! Det finns ju tillåmed öl!


: |      ---------->     :D

återfunnen..

Sådärja.. nu har alla artiklar utom vanten kommit tillbaks. Kamerafodralet låg under sängen (???) och tentan har jag ingen aning om vart den låg och lurade men dom har iaf fört in betyget E (godkänd!) i mina betyg. Vilket innebär att jag nu har klarat av alla tentor på sjuksköterskeprogrammet! :D Bara en uppsats och sista praktiken kvar nurå..

Ikväll har jag varit hos Jeff och Fred och umgåtts, och sett på Knight rider såklart! Börjar bli lite av en tradition ;P Båsk kom över på en kopp kaffe också och förklarade om sitt lilla bilmissöde. När han skulle byta batteri satte han + på - och - på +.. Jaha det var det var den generatorn det! Haha :P Vi styrde upp lite planer inför helgen med järngänget också, kommer bli najs det här!

Nä nu blire väll sängen så man orkar fortsätta med min och Zittras uppsats imöra!

Nåväl.. ett par bilder från helgen kan man väll bju på iaf! :D

         




out..

Borttappad?

Nu äre såhär! Har gjort en liten inventering efter helgens eskapader och upptäckt att både en av mina vantar är borta och även kamerafodralet. Vart är dom nu? Hade förmodligen inte med dem hem i lördags natt, men är nästan säker på att jag hade med dem från förfesten. Vafaaan.. så nu går jag runt och fryser högerhanden av mig eftersom det där var mitt sista kompletta par med vantar :P Men om man ska se det från den ljusa sidan så var det ju tur att det bara var kamerafodralet och inte kameran itself som va borta.. För isf hade jag nog blivit stans största konsument av ljusrosa digitalkameror (är ju inne på min andra på mindre än ett år). Dessutom har jag ett reserv-kamerafodral också, så det är inte hela världen att det är borta.

MEN det tar inte slut på efterlysningar här! Va på skolan med min projekt-medarbetare idag och då fick vi höra ryktas om att man kunde hämta ut senaste tentan, rättad och klar. Aningen nervösa gled vi upp till institutionssekreteraren för att hämta ut våra alster. Och vad sker då? JO givetvis, av 80 rättade tentor saknas EN. Ja MIN såklart! Ingen vet vart den har tagit vägen eller om den var godkänd. Måste jag göra om den endast för att dom slarvat bort den så ska jag go american style och stämma dom! Inte minst för att omtentan är på en dag som jag jobbar, vilket innebär förlorad arbetsinkomst. AAAAHHH inkompetenta jävlar!

Nä nu blire storstädning och sedan plugg!

Helgslut

ännu en helg (snart) till ända! Fredagen bestod av lite mys hos Jeff och Fred där jag äntligen fick min kopia av den legendariska tallinn-filmen "Tallin '08 gänget". Hysteriskt bra film detdär, en riktig raritet i dvd-hyllan ;) Lördag blev det Ibis-jobb och sedan en liten tupplur innan det var dags att bege sig på en liten för-förfest på Skönsmon. Välförberedda som få åkte vi ner på Oscar och tog stämpel kl 9, precis när dom öppnade och sedan åkte vi vidare till självaste förfesten som denna gång hölls hos Carl. Där hade vi utomordentligt trevligt med en massa gamla rävar och en hel del gammalt groll (som orsakats av fabulationer från en tidigare nämnd "människa") reddes ut. Så nu är allt frid och fröjd i vårt lilla gäng! Och som alltid vid trevliga förfester så har man ju lite svårt att slita sig, men nån gång efter midnatt drog vi i alla fall in till ett knökfullt Oscar. Thank God för den tidiga stämpeln säger jag bara! :D Där var det väll okej, men inte så mkt mer. Aningen för mycket folk då man knappt kunde röra sig pga trängseln..

Idag vaknade man upp och mådde väll som jag förtjänade. Sov stundvis i princip ända tills jag skulle iväg på jobbet. Jobbet där jag nu sitter och väntar på att tiden ska gå! Har iaf tryckt i mig lite kött och bea så man, så att säga, kunde bli back on track igen :) Next: schoolweek! Och ledig två helger i rad.. faaan va fräscht! :D


RSS 2.0