twist and turn

det är riktigt snabba vändningar här.. haha.. men antar att det ska va så i mitt kära O.C-liv.. från deprimerande ångest till upplyftande glädje inom loppet av några dagar. hoppas jag slipper gå tillbaka till ångesten på ett tag nu iaf..

va hos S både i torsdags och igår och det verkar reda sig :)
igår vart det lite öl och vin och skumma diskussioner med en annan jessica. haha men roligt mest hela tiden!

för övrigt är allt sig likt.. krocken skvallrar om saker han egentligen inte vet nått om, jag och ida hänger och gör ingenting (eller löser korsord ;) ), ikväll äre lördag och fest! jennifers fredrik har fyllt år så nu ska jag och ida ner på stan och köpa present, sen grillning på skönsmoon och ett krogbesök.



grattis frederico, 22 år!!

"life is what happens while you're busy making your excuses"

idag har jag då vart på skolan och sedan bowling med martin 22 år, (therese följde motvilligt med). han var riktigt vass idag grabben och inledde med en serie på helt otroliga 197p!!! trodde det var kört där men professionell som man är så lyckades man vända och vann till slut totalen med 4 poäng.. aaah fortfarande obesegrad ;)

igår messade jag med S men blev inte så mkt klokare.. snarare mer förvirrad?! och även om det är en klen tröst så bad han iaf om ursäkt för allt.. jag råkade såklart blotta ut allt vad jag tycker och känner men det gör väll varken till eller från ändå så..  :(

nu blire pediatrik-eftermiddag och sedan fika hos m&p eftersom släkten inte kunde närvara på syrrans egentliga födelsedag så det blir lite firande idag också.. tänkte faktiskt tvätta bilen också!



rihanna - rehab

varför säga nej när man kan säga ja?

jaa det har jag undrat.. så idag har jag försökt mig på en heldag där jag inte ska säga nej.. har gått bra hittills trots att jag har varit på stan med mamma vilket kan va en ren pärs! kom hem och städade som en tok så nu är kvarten bebolig igen utan risk för allvarliga allergireaktioner! mitt i detta städande gjorde jag ett fynd också.. nämligen ett kasettband till m&p's videokamera.. spännande! tror att den berömda kubenbads-filmen kan vara med, lovar att sharea isf.. det är en riktig klassiker anno den oförglömliga sommaren 2002! skådespelarprestationerna är värda ett par oscar ;) och manus också för den delen!

igår servade pappa min bil +fyllde på ac:n så nu är jag redo för besiktning fredag den 13:onde och en (förhoppningsvis) het sommar! tack paaps :D
saknade dock min gamla convertible igår när solen sken :( fast å andra sidan saknar jag den inte under sena vintern när man har smältvatten i hela bilen och måste skrapa rutorna på både in- och utsida när det fryser på :P puman är trots allt mer användbar i vårt klimat!

imorrn blire födelsedagsbowling me martin!! synd att jag kommer vinna :D

soooooooommmar!!! :D

matchen igår gick inte som man hade hoppats.. förlust med 5-0 :P Men jag träffade martin & therese där så det va ganska kul ändå! sen när klockan var typ mitt i natten åkte jag och mötte krocken och bert på bigboy för att surra lite om den stundande båtsäsongen.. har man tur ligger räääcern i redan i helgen ;)



hade ingen bild på pärlan men här är iaf pålles gamm-båt som vi åkte 17pers i till bigboy en sommarnatt -07 (rikard bar mig från båten och upp för jag va rätt full ;) ) sweet memories!

nu ska ja strax iväg till skolan och sedan en fullspäckad eftermiddag/kväll!

simple plan - your love is a lie

så klockren låt så jag nästan mår illa! kanske inte just för stunden men jag känner helt klart igen mig.. tyvärr!

punkt 5: missbrukar du själv våld? sök hjälp!

idag har det varit skoli.. om barn- och kvinnomisshandel.. ganska intressant! visste t ex inte att 22% av kvinnor mellan 18-24 uppger att de blivit misshandlade av en man. själv tror jag dock att jag har brukat mer våld och hot mot män än vad dom har gjort mot mig, ett axplock:

*hällde en öl över matte en gång på oleary's
*har vid olika tillfällen kastat en snusdosa, en fet ring samt ett saltkar i huvet på krocken när han har svinat sig
*har klöst x antal (men då har dom alltid förjänat det ;) )

jaahahaha sånt är livet! vägra ta skit.. nu är jag iaf hos syrran som fyller 18 idag och dessutom klarade teoriprovet. det är fina grejer! nu ska ja hänga med när hon ska spela korp-fotbollsmatch.. HAHA :P


pözz

söndagkväll å jag softar med pappsen

efter många kraftansträngningar lyckades jag ta mig upp ur sängen "imorse" typ kl 2 men.. det här med 2-dagars börjar tära på en! anyway fixade mig bort till bilen å åkte sen till skönsmon för att fira mamma på hennes dag. SYND att hon inte var hemma utan hade åkt iväg för att jobba natt typ 5 minuter innan jag kom dit :P
hängde med pappa och syrran till farmor å farfar istället.. sedan morsdagsmiddag (utan mor) från china box! hett! har inte ätit så mycke på länge, så det är bra. nu sitter jag här och softar lite.. vi ska se på film sen.. avgrunden (6:an 22,00 filmtips!!)

är grrrymt seg ;)

it sickens me!

jaaha gott folk då var den epoken över då! känns en aning tungt.. även fast jag egentligen inte vill ha nått förhållande nu så tyckte jag faktiskt om honom, så då blir man lite lessen när det visar sig att allt bara har varit nån typ av lögn(!?).. mmmmm äkta O.C-ångest! jaja, moving on!

igår va jag iaf ut med gamm-Malin, Marika å nåra fler.. och det var s-v-i-n roligt! fullt ös! vi har så smått börjat planera en reunion i sommar med gamla höglunda-gänget, skulle va helt otroligt roligt!

ikväll ska jag nog hälsa på mammsen.. det är ju ändå morsdag! men först hämta bilen i granlo ;P

panic!

trodde jag hade supit bort min kamera.. men den va hos carl! mitt hjärta pallar inte sån stress direkt på morgonkvisten :P

igår hade jag mina ano-jeansshorts.. dom satt inte ens tajt.. det börjar bli illa på riktigt!


åh glömde nästan..! igår åkte jag m3:a med röd skinnklädsel ;) hot hot!

äntligen helg

freeeday! idag har jag bara segat mig och det har varit ren taktik för att jag ska orka hela helgen! ikväll ska jag och nåra andra på biteline å frossa i tacobuffé och sen på nån gemensam förfest.. har ganska höga förhoppningar om en bra kväll! nu ska ja bort till syrran och låna lite kläder tänkte jag, hon har kört halkbana idag.. döktig!

igår åkte ja runt halva stan på jakt efter snus! gick dock inget vidare och jag fick nöja mig med en general till slut. men idag har jag varit i kontakt med swedish match (seriösa problem kräver seriösa lösningar.. eeehh också har ja haft för lite att göra ;) ). dom meddelade att dom haft produktionskrångel men att kronan white skulle finnas i affärer redan i helgen! ah! ett problem mindre.. dom lite större kan tyvärr inte lösas med ett telefonsamtal (tror jag?!) men men, det går som det går, bara å göra det bästa av situationen!

ska förresten få mitt sommarschema på måndag, men vet redan nu att jag är ledig hela midsommar! :D victory!


see you in the wild!

feeeel the löningsweekend!

död dag. jag var död imorse men tvingade mig till skolan endast i hopp om att få veta min praktikplacering till hösten. men det skulle vi tydligen få veta nästa vecka. klev upp helt i onödan med andra ord! men men va med på hela föreläsningen ändå :P  sen hem å tvätta efter att ja spillt ner mig själv med kaffe igår när vi var och fikade hos krock.. haha! dom ringde från jobbet också.. så jag fick byta min söndag mot en torsdag, vilket såklart innebär: FEST på lördag!! :D kan bli så att ja kommer igång lite sent eftersom ja slutar typ 23 på lördagen men det är ingen fara, har ju sovmorron dan efter ;)

imorrn blire nog biteline med the gang! yeeeeeas


sweeties!!

idag har jag varit på skolan. tänkte kliva upp i tid för en gångs skull och ev hinna äta en redig frukost. den planen sprack såklart när klockan ringde och man var gristrött.. blev en snabbmacka i bilen istället ;) Iaf, föreläsning om psykopater av en av G-W Perssons kollegor, jävligt intressant +att vi fick frågorna till psykopat-testet. så nu kan man köra det på alla bekanta och se vilka man bör sluta umgås med :P

sen åkte jag och Ida på birsta för att handla presenter åt Carros twins. ett inte alltför lätt uppdrag visade det sig, men det blev nåra finfina grejer till slut! Väl ute i timrå fick vi äntligen träffa små-bäbisarna (1 vecka gamla).. så sjuukt söta! jag och Ida kände oss nästan redo att börja avla ;) Men bara nästan



                                                 Vince & Levis

:D

nu ska jag försöka göra nått vettigt (typ städa eller plugga), innan x-effect!

but whyyyyy?

*varför är det kronslut på kronan white i hela jävla stan? (vägra köpa general som är äckligare och dessutom 15:- dyrare/dosa). 
*varför är det alltid 3 mil kö på city gross? (fel att öppna en till kassa?)
*varför har inte jag fått mitt sommarschema än? (skulle va kul å kunna planera lite)..
*varför ska malin komma hem en helg just när jag jobbar?!! (vill ha tid å festa +umgås)
så många frågor, men inga svar...

fotografen tyckte iaf att jag var "extremt bildskön".. haha.. det är bra

nu har jag gjort mat fast jag inte är hungrig (=döktig)

ännu en dag på sjukan

ja back on track! igår var jag som sagt hos jennifer och fredrik och spanade in deras nya lägenhet på "tattarhörnan" (skönsmon) ;) Och det var inge fel på den trots ekot i vardagsrummet :P åkte sedan hem till mor &far när jag ändå va där på fel sida stan men icke att nån var hemma! pappa var tydligen på kurs i skellefteå (såna här detaljer som man aldrig får veta om man inte frågar specifikt) och mamma va ute på nått annat äventyr. då åkte jag till S istället och där var det ju så jävla mycke trevligare ;)

denna dag har spenderats på sjukhuset eller närmare bestämt barnkliniken med klassen. jättekul! har i princip bestämt mig för att bli barnsjuksköterska nu :) saknade dock stina när man fick höra såna här roliga uttryck som t ex "sitta känguru" (tydligen nått föräldrarna gör med prematurbarn) och "vi HAR faktiskt sex ibland" (sköterskan syftade dock på antalet patienter och inte den annars så trevliga aktiviteten).. hehehe jaaa ingen tyckte det va kul utom jag, men Stijna skulle också tyckt det iaf.. kom heeeeem! :(

nu ska jag duscha och sen ner på ibis för fotografering, hoppas det blir någorlunda bra med tanke på att korten ska hänga uppe i lobbyn på obestämd tid.. aaaaaa... men som Ida sa: "ett gott betyg är ju om nån snor med sig kortet" ;)

heeeeej

free time!

ja en ledig dag! :D   ..dock inte så roligt som man kan tro, är hyffsat rastlös! men ska snart iväg å uträtta diverse ärenden och kanske hälsa på jennifer i nya lägan om hon är hemma! imorse var ja tvungen å skrapa bilruta (!!!!!) vart tog sommaren vägen? sen blev det maams kladdkaka till frukost ;)

I'll be back!



prodigy - spitfire

sunday

jag är på jobbet..  ..och har tråkigt (oväntat). jäjä, gårdagen blev väll inte riktigt vad man hade hoppats på, men helt okej ändå! middag hos m&p sen åkte jag och syrran å bowlade. trodde det skulle gå illa eftersom jag inte har gjort det på ett tag, men jag bevisade återigen att ja är kung bland kloten bl a med en serie på 169 :D  Det höll dock på att gå illa ändå eftersom vi hade nåra rookies på banan alldeles brevid oss ("men hur ska man hålla klotet då?").. var inte långt ifrån att man fick en klot i huvet där! :P
sen blev det kalajs hos båsk med dom gamla vanliga skrällena och det var trevligt förutom att ingen ville följa med mig på krogen (som att man börjar kl 7 dan efter skulle va en giltig ursäkt!!??). hade privatchaufför i form av Ida så inte en krona gjorde jag av med vilket iaf var positivt såhär i slutet av månaden.

och inatt ska jag sova hos S.. lovely :)

välkommen till ibis hotell i sundsvall

ja.. är på jobbet då såklart! gårdagen blev lugn men lång.. först en liten biltur med ida, mest för lite socialisering sen hem till m&p och såg på hockey och tog nåra öl med pappa. besvikelsen var dock stor när det blev förlust och jag hade varit vaken till halv 2 (när ja skulle upp kl 6) i princip i onödan SUCK.. men det va faktiskt en okej match ändå.

ikväll blire nog lugna puckar (aaaah ordvits!!). men man är ju aldrig omöjlig om det skulle dyka upp nåt kul ;)

back to work! går ut stenhårt sista timmen nu

jessica, fredag

känner mig sjukt omotiverad att skriva här, men eftersom alla är så sjukt intresserade av att veta vad jag har för mig så kan ja väll göra en snabb sammanfattning :P

igår (torsdag): skola, nya naglar, ny dator på mediamarkt med pappa, myyyyyyys hos S.
idag: tvättstuga, fika med Ida, jobb.. också kvällen som fortfarande är lite av ett flytande frågetecken. men hockey blir det kl 23 iaf..  ..och öl!

nä nu ska jag göra nått vettigt med mitt liv!

pöss pöss

dag 3

..denna vecka.. bara skoldag dock till 16,10 då ja åkte hem och sov, hyffsat mör ;) sen blev de middag och hockey hos Ida, Sverige i semi.. yeeeea.. nu tänkte jag faktiskt försöka plugga lite :P

igår kväll var också soft.. bara hemma å glodde på tv.. S kom förbi med mina hyrfilmer så ja fick äntligen se Alien vs Predator 2. fick ett akut stick av hunger också så då passade ja på å köpa en biteline pizza :D åt typ 2 bitar men fick många avundsjuka blickar vid lunchen idag istället :P hehe
ringde E innan sängdags som ja har lovat i 100 år så man fick prata av sig lite. annars intet nytt!!

nu plögg!!

I'll be missing u

lovely kväll! va först hos Ida och la upp lite planer inför sommaren, kommer förmodligen bli hur bra som helst! sen när stina slutat jobbet gick vi upp på berget en sista gång..  ..på ett tag. my baby åker till norge för å jobba imorrn!! =,(
anyway.. huuur soft som helst.. hade med oss ett par öl, såg ut över stan och bara pratade om allt som hör livet till. känns som att alla problem bara rinner av en.. fattar inte hur lite utsikt kan göra nått sånt! sen blev det för kallt så nu kom ja nyss hem. känns jobbigt att hon åker imorrn, men hinner nog träffas en gång till iaf!




imorrn ska ja klippa håret.. det blir nog bra!


I'm having illusions

aaaaaaa jag har blivit ano - kan inte ätaaaaa, inget är gott och jag är aldrig hungrig!! min tv-dosa är piiiiiiie!! jag har snusat nästan en hel dosa på mindre än 24 timmar!!! det går inte bra på många håll nu :P

...förutom att det strax är sommar: cruising (mustang!), beachen (ny bikini), grillkvällar (en alldeles utmärkt ursäkt att få dricka öl), heta festhelger (i andra städer), värme från alla håll!! sweeeet

juste! har börjat fått helt sjuuuka tvångstankar också av nån anledning.. igår när ja skulle tanka kunde ja inte åka på Jet (av en här onämnbar anledning) som låg längs min färdväg utan var tvungen att ta en omväg till OK! hahaha tvångstankar är störda och tar upp på tok för mkt tid, men vad göra? nånting fruktansvärt kan ju hända om ja inte följer dom!! ;)





"some people tell me that I need help, some people can fuck off and go to hell"
-cypress hill

tung dag

igår hade stina tänkt ha ff-fest men istället fick hon migrän, inte så kul. som tur va för mig ringde matte så jag åkte till han på fest istället.. eller fest och fest, det var jag matte och jacke :P mina trogna vapendragare
vi åkte dock vidare ganska omgående till en fäst i nacksta, ganska trevligt förutom nack-bettet ja fick. hahaha, stört!
sen krogen såklart, avvan, fast matte drog hem inte helt oväntat. så jag och jacke gjorde det bästa av situationen innan vi mötte upp ida. ganska dött ute men vi lyckades nog roa oss ganska hyffsat ändå!

idag har jag
1. vaknat
2. ätit rostbiff och sallad med ida
3. varit i birsta (also with ida) en sväng, köpte en tröja och nya lakan
4. sovit
5. känt som att ja håller på å ramla i bitar av seghet när som helst

och på agendan för kvällen står John Tucker must die!! :D *fabbo*

hård kväll

aah Matte bet mig i nacken igår!! tänk om jag har fått rabies??

orkar inte skriva mer just nu..



cartel - save us

just cruisin'

igår vare fredag. va hos jennifer å fredrik och grillade och drack öl, sen blev det fortsatt fest hemma hos Båsken. Har nu druckit världens äckligaste dryck: calvados (VARNING utfärdas!)

idag sov jag till 12 sen kom stina hit. vi tog bussen(!) till skönsmon å hämtade min bil efter gårdagens äventyr. efter det åkte vi ner på ok och hyrde en gör-det-själv hall.. eller ja, tack vare stinas kontakter blev det ju gratis ;)
handtvättade darlingen och lekte hård i minishorts och bikini-bh, liiite farlig är ja faktiskt med en högtryckare i näven :P
lunch/middag på donken och sedan cruuuisade vi ut till timrå å hälsade på martin å therese men dom ville inte festa med oss så vi åkte hem igen.

nu ska jag sova en sväng så jag orkar knäcka jacke i ölhävning ikväll! :D

snart äre lördag igen

äntligen helg! jag är ledig OCH det är bra väder, helt otroligt! fattar inte att det är sant.. anyway, idag har ja handlat lite mat, legat och haft det skönt på stinas balle (HAHA) samt svullat tacorullar hos mormor. sen har ja även hunnit med att skjussa pappa och två andra ford-fyllon på bowling
nu sitter man här och undrar vad som ska ske.. det var ett jävla tjat om grillning och det låter väll inte helt fel även fast ja inte har ett direkt sug efter mat. vi får se vad som händer

imorrn hoppas ja på bra väder för isåfall tänkte ja dra iväg å handtvätta puman, kan behövas efter all sandsopning! flasha lite bikini ;)

nä ut och ÖLA!! yeeeeeea

ett par dar

ja då har man varit tyst ett par dagar då.. har inte hänt så mkt dock! i tisdags hade vi förlossningslära på skolan.. that's hot ;) sen vart det birsta med Ida. Köpte nya skor och födelsedagspresent till mammsen. på kvällen var jag och Stina sjukt rastlösa och tog då en promenad (!) upp till norra berget, satt på muren såg ut över staden och surrade om livet. helt otroligt rogivande!

igår var jag hos mamma på födelsedagskalas då:

image56

Mamma 44 år och pappa bildoktor (ålder okänd)

     Lil' sis och i bakgrunden mormor som har varit i thailand (eller vare tallinn? nä juste, fjällen!)

     Kicki, en nyklippt Elvira och maams

Efter att jag hade ätit mig kräksmätt åkte jag hem till stina och kollade på gamla kort och skrattade lite, innan ja åkte till S och såg på film och myste :))


Stina och mys-Misty!! :D

image59

monday

imorse var jag pigg!! helt sjukt, och klockan var 5:50, vafan hände!!?? kunde knappt stänga ögonen för ja va så klarvaken.. jag skulle gissa att det beror på att jag fick sova på världens bästa arm inatt.. mmmm :)
anyway, sen åkte ja hem å sedan skoli hela dan! vi hade lite praktikinfo.. dör om ja får praktik i liden eller ånge/fränsta/stöde!!! aaaaaaa save me

sen va jag och Stajnisen på stan och shoppade loss.. linne, solglajjer (jaaa nu äre sommar!) och diverse piller. jag ville även åka ut till birsta och tokhandla skor men shoppingkompanjonen skulle hem å utföra diverse sysslor så då fick väll jag också åka hem då :(

nu håller ja på å tina allas fabbo-rätt KORV och sen ska ja bara schlöa å njuta av att ja för en gångs skull "äger min egen tid" som stina brukar säga.

Måste bara lägga till dagens citat:

"Jag är inte svår att få men jag är svår att vilja ha"

hahahahahahaha

hugg!

jobb!

åh vilken tråkig dag! kom till jobbet kl 7, trött som ... sov som en jävla kratta inatt! jobbade ju även 15-23 igår, också det ganska dött! Men som min kära vän Stina brukar säga:
"det är bättre att ha tråkigt och tjäna pengar än att ha tråkigt och inte tjäna pengar".
Tröstar ibland när man sitter här :P

idag hoppas jag på sol så ja kan åka hem till Stina å lägga mig på altanen en stund när ja slutar kl 15 :D äntligen sommar!! jo och sen måste ja nog träffa S också.. saknar lite.. ;)
anyway nu måste jag jobba! :P

pöss å kräm

sagan om sista april

det var en gång (igår) sista april. då måste man ju festa, även om man festat dom senaste 3 dagarna i rad. så matte och jacke kom och hämtade mig och så åkte vi på fest hos Jens:

image50



där var det rätt så bra drag. rikard, max och en tony var några av gästerna

         



jag och matte har numera begravt stridsyxan och kan återgå till att umgås som folk

image54


men matte var såklart på hugget som vanligt och fick åka hem vid 23-tiden pga däckning:

image55


jag och jacke surade dock inte för det, utan fortsatte dansa till britney spears hela natten lång innan vi upptäckte att det var omöjligt att få tag i en taxi. Jens erbjöd grillat kött, pommes frites och soffor med täcken så vi sa inte nej! kom hem imorse kl 10.30. helt okej sista april firande! (fick även skjuta nåra smällare ;) )

ikväll blire ganska lögnt. laddar om för helg!

RSS 2.0