besvikelsens beska

JA jag är besviken. arkiv-x var min absoluta fabbo-serie alla kategorier (förutom de sista två säsongerna men). därför hade jag ganska höga förväntningar på den här filmen då..  men vart är arkiv-x feelingen?? VA!? trodde det va ett skämt när eftertexterna började rulla.. suck! och sen NÄR är scully och mulder ett par?? och har de haft ett barn tillsammans?? jag fattar ingenting.. jaja det var iaf trevligt å snacka lite skit med krock..

imorrn är det helg och jag fortsätter min ledighet. nu jävlar ska vi ha roligt.

återföreningens sötma..

HAH hade faktiskt 2 sms :P (från två olika personer!!! aaah)

en ny typ av desperation

på jobbet. utan mobilen. som ligger kvar nånstans hemma, helt ofrivilligt! fan fan fan.. känner hur paniken börjar krypa.. TÄNK om nån försöker få tag i mig?? TÄNK om nån försöker föreslå en utekväll?? också sitter jag här och kan inte bli nådd.. dagens i-lands bekymmer utan tvekan. men ändock! har nog aldrig varit utan min mobil såhär länge.. aaah.. bara 2,5 timmar kvar nu.. håll ut!



bara för det så kommer ingen ha försökt kontakta mig ikväll.. men det är ovissheten! nån KAN ju ha... hmm

Dagens snus: Mocca mint

ja då har jag nu fått ett mission av min käre vän Ida här som tydligen är riktigt nyfiken på det här med snus :) Uppdraget lyder: prova alla portionssnusar som finns i handeln (white som original), spara en dosa av varje samt göra en recension av varje sort. Deadline 31/12 2008. Lika bra att sätta igång direkt med andra ord!





Namn: Mocca Mint
Typ: Vit miniportion
Tillverkare: F&L snus
Nikotinhalt: 5mg/portion
Storlek: 0,4g/portion

Omdöme: Min ständigt trogna följeslagare och den sort som fick mig fast i det s.k "träsket". Den rosa/lila dosan signalerar att det är en typisk tjejsnus vilket jag nog måste vidhålla att det är. Vita lättsnusade miniportioner med karaktäristisk bismak av mint. En perfekt nybörjarsnus! Dröjer länge innan det börjar rinna och när det gör det är det med en lätt ton av mint, behagligt! Dosorna räcker dock inte så länge när man börjar bli van snusare och Mocca Mint är inget för den som söker en nikotinkick. Men som sagt lättsam snus med otroligt trevligt designad dosa :)

Slutbetyg: 4 (av 5 möjliga)

one workday to go..

har nu blivit tvingad av en av mina trognaste läsare att skriva ett spännande inlägg! inte jättelätt på beställning :P
händer inte mycket i min värld just nu.. knegar på nere på ibis! har messat med D både idag och igår.. nice :)

och det är då själva fan att så fort man tänker till och åker hem till kära mor&far för en näringsriktig husmanskost-middag så blir det nån jävla skräpmat! sist var det pizza, idag blev det big boy. lever den familjen på flott? jajja, bara å tacka å ta emot :D fick ny kylarvätska av pappsen också, 9dl hade hon tryckt ur sig! :S  får se om det ligger kvar nurå..

skrubbsåren lever kvar om än i förvärrad version nu när det är kjol-väder och alla frågar vafan man har gjort.. ehhhh jooo.. vi busade lite ute på åstön (ioförsig delvis sant men ;) ) hehehehe
apropå bus så ska jag och ida bjuda in till temafest här framöver.. "klä dig som ditt yrke".. för min del åker väll nurse-dressen på.. (OBS endast hantverkarkillar i bar överkropp bjudna!) S-W-E-E-T

för övrigt kan den här nystartad veckan sammanfattas i två citat:

C: "nu ska vi åka panda!!"  (eeeeeeeeeh PUMAA annars)

krocken: "det blir som en romantisk bio-movie" (arkiv-x filmen med sitt X på torsdag.. kan knappast tänka mig nå mer romantiskt :P )

jaja gott folk. nog för denna gång! (har spanat in en ny kamera idag så snart blir de bilder igen! :D )


I'll be back

SCORE!

åh vilken händelserik dag/kväll igår! direkt jobbet var slut kl 15 var det bara att åka och börja ragga efter sovsäck eftersom det tydligen skulle campas ute på åstön. när allt var ordnat begav sig jag och ida norrut vid 18-tiden. tro det eller ej men när vi har typ 400m kvar av vår 5 mil långa resa så ser jag att tempmätaren står i topp. tvärnit! upp med huven och mycke riktigt fräste det ur kylarvattenbehållaren.. YEEES! problemet var dock lätt löst.. bort med tången som pappa satt för att hindra värmeintaget i bilen (my broken värmeväxlare, remember?). sen gick tempen tillbaks till normalt och gav ingen tendens till att stiga under hela hemresan idag heller. stor förlust av kylarvatten dock :S

anyway anyway.. efter många om och men kom vi fram till åkeröviken och mötte krocken & bert samt nåra andra gamla stofiler +lite nytt folk. vi drack ÖL, åkte lite ring efter båt, spelade kubb (jag tog mitt lag till vinst :D) och härjade allmänt. framåt midnatt kom även C dit med sitt crew men då hade jag redan lovat att jag skulle dela tält med D.. Gud straffade mig med skrubb/brännsår på båda knäna samt en höft som känns som att den gått ur led.. men vem kan stoppa mig när jag bara haltar fram ;P

imorse blev vi väckta av nån typ av "skogsvaktare" som var galen och gastade om naturreservat och terrängkörningslagen(???).. haha! för övrigt en jävla trevlig helg med jävla trevligt folk och lite nya bekantskaper ;)

back to work

näring..?

...in my ass! de blev oxfilé-pizza ;)

"come let's pray for the weekend babe.."

hälg! :D har redan hunnit varit ut på birsta en sväng och kollat in rean med min färska lön brännandes i visa-kortet. blev dock bara en skjorta och en sele till pixi.. JA det är sant.. jag ska ta ut min katt i koppel. ser det som enda lösningen eftersom hon förmodligen skulle sticka som ett skott och bli uppäten av en räv om jag släppte henne lös. jag som alltid har föraktat och brukar skratta åt folk som är "ute och går med katten i ett snöre". tänkte dock inte gå runt med henne så mkt utan bara ta henne till parken och leka lite. och om jag försöker se riktigt heet ut är det nog ingen som skrattar.. hoppas jag ;)

apropå het så har värmeväxlaren till min ac pajat idag. verkligen rätt dag att börja häva ur sig hetluft ist för kyla puman!! turligt nog är den inte så dyr enligt pappsi och dessutom får man kanske en möjlighet att kika in på bilbolaget och se om det jobbar några heeta mekaniker där :)

nu ska jag till mor&far för näringspåfyllning och resterande kvällen står öppen för tillfället.
slutsats: het dag!

"..and I can't hjälp it too.. either!"

hahahahaha har sett ronny&ragge hela kvällen! dom gamla legenderna var precis lika bra som man minns dom från barndomsåren :D






kan inte släppa att mattes mamma kallade mig för en kåt jävla slyna heller... det var ioförsig i en dröm men. what is THAT about? :P

discoveries

ikväll blev jag tvungen att skrapa ihop mynt från den bottenlösa handväskan, bilen, samt under vardagsrumsmattan för att ha råd att köpa en dosa snus så jag klarar mig tills på fredag.. det gick ju vägen iaf men kände mig som en riktig fattiglapp.. :P har kanske pengar undanlagt men känns ju onödigt att nalla av dom till något så tråkigt som de basala behoven!

en annan grej! va ute på blocket och skulle kolla efter en bil åt ida. vad fann jag då? MITT AZZ! sök på escort cab -91 i västernorrland för en vacker syn ;) kändes nästan lite sorgligt att hon ska få ny ägare igen.. har nog aldrig riktigt släppt den trots vatteninsläppet, hehe :( kändes iaf bra att gubben försöker sälja den för mindre än vad jag sålde den för.. var tvungen att ringa till pappa så vi kunde skratta lite tillsammans! :) jaja life goes on!

mera vin?

hotness

läste i aftonbladet på jobbet idag att värmeböljan är på väg. 27-30 grader i en hel vecka framåt. sweet. och mkt lovande för lördagens utomhusfest!

imorrn är vi ledig. så ikväll blir det lite nötning på bag-in-boxen samt samtal om det som står framför oss.
fan va skumt.. känns nästan som att jag saknar C litegrann.. hjälp! visst han är ju fin, snäll och jävligt rolig. men det är väll allt? eller? även att jag betecknar honom som sin förnamnsinitial här i bloggen. har jag aldrig gjort med honom förut, och det brukar ju dessutom va reserverat för killar som jag har något typ av intresse i.. hmm

spännande

tuesday afternoon

ja jobbet rullar på.. har inte så mkt nytt att skriva faktiskt.. funderar mest över vad man ska hitta på för spännande ikväll. alternativen är väll typ glass och skitsnack på mcdonalds, bilbingo i ånäsparken, åka till pappa och jaga på honom att han måste köpa en jänkare innan sommaren är slut, birsta (utan pengar). inte jättehett.. och eftersom ja är helt black och inte har råd att tanka förrän på fredag så måste jag välja mina utfärder noggrannt :P hmm

idag kom jag på att jag inte har varit på krogen sedan förra löningshelgen (undantaget en onsdag förra veckan). men nog fan har ja haft roligt ändå! :D blir förmodligen inte krogen till helgen ens, trots att det vankas ny lön. det är ju den årliga booze&beach ute på åkeröviken nämligen!! åker nog dit om vädret verkar halvstabilt och folken är dom rätta ;)

nä nu ska jag konsultera omgivningen ang kvällens planer

byeee..

a weekend with the hillbillys

ouch! äntligen hemma och ungefär lika sliten som thereses mobiltelefon ;) hård men sjukt rolig helg! öppnade hårt på fredagen och ökade sedan under lördag när vi fick större uppslutning. många nya internskämt har fötts, t ex "kan du skicka mjölken? -Vaddå håller du på och dö eller?" och pupplusen.. hahaha jaaa.. orkar inte ens förklara! annars var det väll en hel del småroliga incidenter.. bert fick ved i ögat, biffen dansade med en golvlampa, krocken hade talsvårigheter större delen av helgen, jag har hela helgen trott att min mobil var paj eftersom det inte gick att ringa med den.. kom dock efter många om och men på att det var slut på pengar idag :S hahaha klantigt värre.. men i det stora hela en helg som överträffade förväntningarna.. som pricken över i fick man ju lite mys i en viss bmw igår också.. ;)

ikväll har jag varit sådär vuxen-seriös och lånat en bok av ida.. stephen king såklart.. det enda som möjligen läses i detta hem..

förresten bilen var tankad och lägenheten städad när jag kom hem, så inget å klaga på där.. :)
juste katten lever fortfarande också! :P

"take your lime, take your lime with cocaine..." HAHAHAHAHA... det här kommer ja leva på länge.. :D

lämnar stan

jessica, ida, therese, bert, ulf, krocken, biffen, henke, (båsk och koffa).

Let's make this weekend happen!!

FINALLY!

ja hemma från en dag jag knappt visste om ja skulle överleva! men nu är ja ledig i 4 dygn.. rena semestern! :D

igår va vi ju ut och det blev rätt mycke hets med tjäjerna, kul.. har dock återigen bevisat för mig själv att sms och öl inte hör ihop nu när jag läser mina sända sms genom nyktra ögon! haha.. skrev skumma sms som inte ens jag själv kan förstå vad jag vill ha ut av..
jaja blev av en rent slumpartad händelse tvungen att messa med S och han svarade faktiskt! tror vi har "slutit fred" någorlunda nu så det känns väll bra. fick även en liten förklaring till hans försvinnande för ca 1,5 månader sen så det känns verkligen bra. han hade nämligen "stängt boken", vilket är helt okej! synd bara att han inte sa det till mig förrän igår, hade sparat mig mycke funderingar och ångest.. inte i mognaste laget med andra ord! jaja nu har även jag äntligen kunnat stänga min bok.. känns som om en stor sten har släppt från mitt hjärta. jag behöver aldrig undra igen!
the end

nu ikväll ska jag och ida åka och handla inför stughelgen! imorrn åker vi!! :D

onsdag and counting..

..segast i stan har precis duschat och ska börja fixa sig för kvällen.. jobbade 7-15 och det gick bra, hade ju en privat "slav" (ny på jobbet) också ;) sen va jag till pappa och hämtade dom efterlängtade tysklandsölen.. citat far:

- men du måste faktiskt ta och skärpa till dig lite. du kan ju inte hålla på och våldsfesta såhär varje helg och så fort du är ledig!
- men jag är aldrig ledig!
- nähe...

..och man behöver inte va ledig för å festa..moahahahaha :P det blir en tuffing ikväll med utgång och 7-15 imorrn.. men det är ju alltid trevligt med en ursäkt för att få sova på hotell ;)

anyway i helgen närja ska bort ska syrran bo här och vakta katten, lägenheten och bilen. är lite nervös men det går nog bra.


sommarnatt...

snart äre dax

igår: jennifer, stina, vitt vin, kladdkaka, skitsnack :)


idag: jobb, ev sola, planeringsdejt med ida (YES I've got a plan to make plans)

alkohol + och -

bara måndag och man börjar redan tänka på den ädla drycken.. hade hällt upp ett till bredden fyllt vinglas bara för att tömma (och kunna slänga) bag-in-boxen som stog på den enorma diskbänken och tog plats, var dock tvungen att hälla bort det eftersom jag insåg att det stått där i 5 dagar.. helt orört!! börjar verkligen bli för mycke jobb! men nu har jag ju börjat jobba på ett ställe där det är helt ok att va bakis så det ordnar nog upp sig ;)

tänkte inleda ikväll med att jennifer kommer hit för att inviga den nya boxen, stina är nog inte den som säger nej heller.. värrrsta festeen! haha ne.. men på onsdag har iaf jag och malin planerat en utgång.. det blir hett!

första dan på worket gick för övrigt bra förutom att jag gick runt och kände mig som en riktig gröngöling dom första timmarna. man tappar rätt mkt på en månad märker ja :P Jag och mirja åkte även på straffet att rensa, sortera och "bokföra" kvarglömt-skåpet/hörnet. roligare har ja ju haft bland schampoflaskor och dunkuddar! men det blev så fiiint och bossen kommer bli sååå nöjd :D

back to the tvättstuga..!

glömde nästan.. önskebilden!

ja efter en secret request kommer han nu här igen.. "Biffens söta brorsa":








håll till godo ;)


p.s han heter Markus

mellan två jobb

ouch, då va den jobbhelgen över! och det jobbet också för den delen, sista dan på hemtjänsten idag :D Nu ska man börja bråka med mentalt klara vuxna på ibis istället ;) starting tomorrow..

har för övrigt hunnit vara på två fester hos jennifer och fredrik, rätt kul trots mitt helnyktra tillstånd. har lyckats ragga lite fler folk till stughelgen också, så det är bra! sen har det bara varit i princip jobb som sagt.. lite kattäventyr har det också varit. vet inte om min katt är sjukt hungrig eller vad det är för fel men igår när jag kom hem låg det en mysig spya på vardagsrumsmattan :) Fullt med torrfoder, i princip otuggat! haha.. inte nog med det.. när jag i godan ro satt och såg på tv hörde man hur hon börjar "hosta" inne i köket. ja då hade hon satt maten i halsen! räddades dock av en liten heimlich manöver.. åh gud va jag skrattade när jag berättade det för mamma, men egentligen är det nog inte så kul.. :( hehe.. juste, idag hade hon lyckats öppna skåpet under diskbänken och tömt ut kartongen med kattmat. hungrig någon?!

ikväll blire rocky IV med stina.. snart jobbat oss igenom serien nu.. och när vi gjort det börjar vi om på nytt! :)
I heart Rocky.

what if I say you're not like the others?

fattar inte varför jag tänker på honom fortfarande?! allt påminner! Seth Cohen skulle ge filmen The Goonies i julklapp till sin flickvän, vem tänkte jag på då? mötte en röd octavia rs igår, vem tänkte jag på då? It eats me up inside!! va nästan nära att ringa, men insåg att det inte va nån idé anyway.. damn..

jaja från det ena.. igår efter jobbet var jag hos malin och åt hamburjare +såg film. en film som ja först vägrade se (drama, hallå!!!?) men som visade sig va rätt så ok.. my bad! idag har jag segat.. guld :) är ledig hela kvällen så förhoppningsvis händer det nått halvspännande senare!

pappa är i tyskland och kommer hem till veckan.. han skulle köpa öl åt mig!! :D då kan vi verkligen leka "hela havet stormar" nästa helg.. som Matte skulle ha uttryckt de ;)


"I don't wanna sleep, I'll never wake up"

days moving slooowly

ja vad har egentligen hänt de senaste dagarna? har jobbat.. igår va jag hos jennifer och drack vin +såg film. house of wax, såå hett! ;)

idag var jag uppe i hyffsad tid. jag och ida har nämligen varit i stugan och rekat lite.. kollat utrustningen, ställt fram extrasängar osv.. det här har bra förutsättningar för action!! :D vi har även varit ute i birsta så ida kunde köpa en digitalkamera.. nån måste ju ta över foto-uppdraget nu när jag är kameralös ;( hahahaha, men man kan ju inte annat än skratta! :P

för övrigt är det rätt dött och ska snart iväg och jobba.. fast ikväll blire nog zombie-rulle hos Malung.. very niiice

livet JUST nu

jisses vilken dag! sov som en kratta inatt.. låg och tänkte, på livet.. kom fram till att det faktiskt är ett jävligt bra liv ändå! låg och tänkte på framtiden, de närmsta planerna och hur kul allt kommer bli.. can't hardly wait!

nu sitter ja här och lyssnar på frozen metal, dom är bra för att vara osignade. har städat som en galning! vet att ja brukar säga det varje gång ja har städat men den här gången var det verkligen nått alldeles extra! åkt och lämnat tomglas, städat hyllan under vardagsrumsbordet (!!), bytt kattsand, bäddat rent.. you name it! nu kan man nästan bjuda hem folk igen :) Men nu när allt är färdigt finns det inte jättemkt att göra.. väntar på att Ida slutar jobba så kanske hon kan följa med på mcdonalds. har börjat en ny diet! "så mycke flott som möjligt" heter den. börjar bli less på att alla klagar över hur smaaaaal man har blivit på sistone (och när jag nu har nått en fettprocent på 10,2% känner jag att det börjar bli dags). har fortfarande ingen aptit men med lite tvång kan det slinka ner både det ena och det andra! idag åt ja t ex kinamats-buffé med Krockas till lunch, gick rätt hyffsat!

sista veckan på hemtjänsten nu sen tillbaks till my precious Ibis.. jobbar hela helgen som kommer nu men längtar så ja nästan går i bitar till resan nästa helg. Hoppas på mycke mys och intriger! ;)

världens seriösaste inlägg?! nu är det iaf äntligen slut :P

ny vecka.. igen!

schlö-dag!! har gjort så jävulskt lite idag på min lediga dag.. jag och stina har solat och ätit på mcdonalds.. sen hängde vi med ida ut till birsta och shoppade stereo till stug-helgen :D jag började så smått spana efter en ny digitalkamera, men har fortfarande lite separationsångest från min fiiiina vattenskadade :( blir nog en typ likadan fast med 8megpixlar istället för 7.. och den rosa färgen ger ja INTE upp! ;)

annars har det väll inte hänt mkt.. har jagat efter rocky IV (utan resultat), försökt fixa idas laptop (utan resultat), tjatat på linda att dom ska med till stugan (utan resultat).. dock en liten konveration som ägde rum mellan mig och stina på donkish idag:

jag: jag vill kramas med nån!!
stina: du kan få kramas med mig. fast jag har inte tvättat håret på två dar.
jag: det har inte jag heller!
stina: Jessica, om du börjar tvätta håret lite oftare så kanske det är nån som vill kramas med dig!

haha gölligt ;)

kameran is back!

och här är hjälten som fiskade upp den med en (rosa) håv:




tack bert! :D
och minneskortet funkade.. guld!!



bloody sunday

jaa då var den gatufesten över och jag måste säga att det känns i kroppen. hårdaste året ever.. alla dagar utom tisdag! men nu får man vila upp sig med en jobbvecka ;)

vad ska man säga.. hände mkt igår.. kameran är lost, skorna är trasiga, plånboken är tom (och även huvet?!).. anyway svinigt roligt igår med förfest i båten och röj på e-type. jag och biffen connectade också och jag fick tillåmed höra om hans mörka historia. det kändes tight.. hehe.. roligt också när han skulle lägga in mitt nr i mobilen: "jag sparar dig som kk. eller det får bli kkk för ja har redan 28 andra kk". jaaa hahaha han vet verkligen hur man får en tjej att känna sig speciell ;P
blev en rätt så lång efterfest (i båten) också men när solen började gå upp åkte jag, stina, simon och 2 av hans kompisar hem till stina och badade bubbelpool och bastade dom resterande timmarna av natten.. sweeet!

nä nu blire o.c slöande resten av eftermiddagen och ikväll blire rocky och solning med stajna..

har fan lite ångest över kameran men mest över dom gölliga bilderna jag tog igår som aldrig kommer igen :( och lite över att ja inte får dansa med bert om ja inte går upp i vikt.. that sucks

california, here we come

de va ju onödigt

okej jag kan ha tappat min kamera i selångersån igår. jag har inte kommit hem än heller.

to be continued

genesis - land of confusion

...ÄLSKAA!

ikväll har jag varit på gatufesten. jag var glad. det är bra. :)

ringfritt, klockrent och mycket sprit

skulle gårdagen kunna beskrivas som.. det är även namnet på en info-broschyr om hygien från sundsvalls kommun :P
iaf så skulle ju jag ta det lugnt eftersom ja ändå skulle jobba kl 7 idag.. men jag måste vara felande nånstans, för så fort det börjar vankas fest så försvinner allt logiskt resonemang! att jag skulle köra bil kl 6,30 var inget som brydde mig när vi satt i båten och freeloadade öl.. neej vafan! slutade med att ja fick sova hos m&p så ja kunde till jobbet imorse.. kände mig inte jättefräsch efter endast ett par timmars medvetslöshet.. men å andra sidan var det nog värt de! :D
pratade med en massa kul folk, försökte bilda pakter för allehanda saker och såklart massa öl.. :)
tyvärr råkade jag säga till "snyggare i verkligheten än på kort" att jag saknar honom varje dag och det är faktiskt inte ens sant! haha det jag menade var väll mer att ja saknar att prata och umgås med honom som förr.. :P jaja med tanke på fyllnadsgraden kommer han säkert inte ens ihåg det.. men han spelade dock med lite och gnällde över att det var jag som inte hört av mig på två månader ;)

som synd var så blev det kameraskugga större delen av kvällen, men jag vet dock att:



...Ida körde båt...




...och det gjorde även Biffens söta brorsa :)


nä nu äre dags för reunion med TG!!
..också lite gatufest på de


cheers!


måndag avklarad

ja gårdagen blev hård som satan.. men kul! förfest här och större uppslutning än väntat på en mulen måndag :D
vi drog ner på stan och träffade en hel del folk, jävulskt lyckad kväll! det blev en max på hemvägen och sen sov flertalet personer hos mig eftersom alla hade sina bilar här.. slapp man straffet att sova själv också :P

idag var jag och ida på systemet och bunkrade för resten av veckan. sen blev de jobb 16-21 vilket var drygt, men gick bra! imorrn blire jobb, nya nails och gf!! lovely week.. och förmodligen blir det idas stuga med ett gang nästa helg så den närmsta framtiden ser ljus ut :)

goodnight

RSS 2.0