Wknd

Igår blev ingen kul dag. Var halvseg på jobbet men jag va iaf där! Fick veta att vi nog ska få hjälpa skolsköterskorna och bvc att vaccinera barnen nästa vecka, ska bli skitkul!! Speciellt eftersom jag funderar på att specialisera mig inom ngt av de områdena :) Jaja sen kom jag hem och sov bort halva kvällen, var så sjukt trött! Men sen piggnade jag på mig och åkte till JenniFred och såg the shining, det var trevligt men det blev en relativt tidig kväll eftersom jag fortfarande var trött och influensig haha!

Idag mår jag dock bättre, i princip helt bra faktiskt! Cp-aktigt nog så hade systemet tydligen stängt idag och där grusades mina tankar om fest.. trodde jag! Men snel-Jennifer har lovat mig att få köpa några av öl dem om det blir så att vi ska hitt på ngt alkohol-relaterat, och just nu känner jag faktiskt för PAR-TEY! Så vi får väll se vad som händer. Nu ska jag iaf ta och volymisera håret och välja en outfit för kvällen, så är man redo för det mesta :)

so long!

Vaccinerad osv.

Ytterliggare en exalterande dag norröver. Har varit dåligt med patienter idag också så då fick vi tillåtelse att ge varandra vaccin.. Nu har jag förmodligen redan haft svininfluensa och har ett naturligt skydd, men man vill ju va 100% säker när man har smittkänsliga människor i kring sig (jak er snell). gick ju finfint de, jag lovar att nålen inte ens kändes! Det som kommer efteråt är dock en helt annan historia. Inte för att jag vill skrämma upp nån men smärtan som ilade genom hela överarmen när jag kom hem var ganska kraftig. Ringde till S och sa att jag var döende. Sen tog jag en ipren och då gick det över nästan helt (det gjorde även feberkänningarna som kom smygande) :) Får väll se hur det känns imorrn men om det så måste bli ipren-maraton så tänkte jag försöka jobba till varje pris. Våga vägra karensdag.

Det som händer på kvällen imorrn är väll inte riktigt bestämt, men beroende på mitt fysiska skick blire kanske en taco-middag hos några nära vänner ;)


Nä nu ska jag däcka och ladda för morgondagen, godernatt!

Vilken kick!

Idag har det varit vaccinations-maraton i härnösand igen.. gick bra men det hade kunnat vara bättre patienttillströmning faktiskt! När jag kom hem var jag tröttare än en björn i ide och hade inte alls nån lust med innebandy. Men jag masade mig dit ändå och det var ju grejt att jag gjorde det! Svinkul (som vanligt) och kände mig jävulskt mkt fräschare när jag åkte därifrån (svetten till trots). Så man kan tydligen bli piggare av att träna! Har alltid trott att det varit en myt, hehe.. Inte blev det sämre av att jag, Jennifer och Lars vann över övriga spelare med typ 14-1 i sista matchen (tappade räkningen vid 14 faktiskt, moahahahaha) ;)

Iaf sen sist har det hänt och planerats en del trevliga saker. T ex fick jag mitt livs största lön idag (yeey så skönt att slippa studentlivet!), jennifer ska åka med sina föräldrar och hämta deras labrador valp imorrn, jag har införskaffat en egen innebandyklubba


OCH VIKTIGAST AV ALLT:

Fick just veta att Therese och Frege äntligen fått sin bäbis!!! STORT grattis till dem!!! Ska bli så kul å få träffa det lilla livet så småningom! :) :) :)



Nu blire sängen och ladda för ytterliggare en arbetsdag i grannstaden.

Paranormal activity

Lördagen ja.. nog blev den väll legendarisk på sina sätt, men inte riktigt som vi tänkt oss haha! Förfesten va kul men sen kändes det mest som att det blev kaos av alltihop.. jaja lyckades se smalare än thord iaf! :P

söndag =dödag. Var i princip fysiskt död hela dan, men lyckades orka med en middag hos m&p och sedan filmafton hos J&F. Vi såg en film som kan va den läskigaste jag någonsin sett! Jag har inte varit mörkrädd på många, många år men igårkväll hade jag helst velat sova med taklampan tänd.. brrr






+ett litet citat från min käre far:

"I Australien kör dom på fel sida vägen. Dom är ju ett u-land på så sätt."


haha!

quick update

tänkte bara meddela att städningen nu äntligen är färdigställd! det tog ju bara sisådär 6 dygn.. jaja rent å fräscht äre! :D

Nu ska jag åka och hämta J och S sen blire fäst!

Lörday

Jaha då var det äntligen lördag! Gårdagen var trevlig.. Blev inte alltför mkt drinkprovning dock, 2st gjorde vi innan vi blev less och gav upp. Fördelen är ju att man inte är det minsta bakis idag när det verkligen gäller! (inte lika roligt att man vaknade 12,30!! wtf?). Jaja ikväll ska jag ha nån typ av för-förfest hemma i lyan. Tjejmiddag här och sedan drar vi till Patte och joinar the gang.

Nu blire ett sista ryck med städningen och sen lite inhandling till kvällens dinner!


Hälg!

Igår jobbade jag halvt ihjäl mig. Idag är det fredag, finally! Har väll inte gjort så mkt idag.. ringde Luke och grattade (han fyller 23 idag) och det är fan alltid lite halvsvårt å prata i telefon med folk som befinner sig på andra sidan jorden. Den australienska dialekten är väll hanterbar, värre är det med 2sekunders fördröjningen som leder till att man hela tiden pratar i mun på varann eftersom man tror att den andre inte hört det man tidigare sagt och därför börjar säga om det. Kostnaden (20min x 7,47kr) skrattar man ju inte heller ihjäl sig åt direkt. Men det är smällar man får ta! ;)

Dessutom har jag varit och hälsat på farmor och hämtat hennes bil som jag ska få låna ända fram tills jag åker till Aus! guld värt de! :D

Ikväll vankas det drink-provning hos familjen Björklund-Brunius.. ska bli kul å se om man hittar nån ny favorit att byta ut strawberry daiquirin emot. Men alltså den är ju svårslagen :P Jaja time will tell!
Städningen är fortfarande inte klar (big surprise!) men jag har ju en hel lördag på mig haha!

cheers!

Evighetsprojekt

Nu äre inte långt kvar till helg och jag känner på mig att lördagen kan bli legendarisk. Smalare än Tord på avvan och dessutom går vi in i vintertid där under natten vilket innebär att man kan spendera en timme extra på krogen! ;P Eventuellt blir det förfest hos mig och det är bra! För då blir jag motiverad att städa grundligt.. har hållit på i snart en vecka nu och ännu inte kommit mig för att slutföra projektet haha.. så jävla tråååk att städa!

Innebandyn igår gick bra och vi hade med oss en ny lagmedlem; Båsk! Det märks ganska stor skillnad i att bara vara en person mer, man behöver inte alls springa lika mkt :P Däremot gick vi därifrån med ett halvt krossat revben (jag) och en avbruten klubba (Fredrik). Haha action!

Nu ska jag iväg och dra in lite cash!

A girl's gotta do what a girl's gotta do

Sådärja, nu har jag varit ute på ett litet shoppingstråk med systra. Det blev ett par lårhöga stövlar (trots att jag redan bestämt att inte lägga nå pengar på såna men kunde inte låta bli) och en helt grym klänning som egentligen va lite för dyr, men den va snygg! (huvudsaken?).. Outfit för lördagen är spikad :)

Nu ska jag ladda för innebandy med lite pommes frites middag! mmmm carbs.. ;)

Tidsperspektiv a' la JeLi

En god vän till mig sa en gång att man inte ska gå runt och längta. Man ska leva i nuet! Längtan innebär ju att man vill att tiden ska gå fortare fram tills det man längtar till, och vill man verkligen att dom få dagar vi har här på jorden ska gå fortare? Snart äre ju slut på det roliga och man ska ju passa på å njuta av varje dag sägs det.. Poetiskt men sant! Ja hursomhelst.. just nu går jag bara runt och längtar efter saker:

13 veckor kvar till Australien
12 veckor kvar till Vemdalen
10 dagar kvar till Halloween fest
1 vecka kvar till lön
3 dagar kvar till lördag
8 timmar kvar till innebandyn


Och ja, jag vill att tiden ska gå jättefort fram till dessa saker. I can't hjälp it! som Ragge skulle ha sagt..

Nä nu ska jag ta och fördriva lite tid!

"LOOK CUTE! Itakeapicture.."

Jag saknar..



..inte en tand och min bh (även om det kan se ut som det på den här bilden). Däremot saknar jag Luke! Ska bli så jäklarns kul med reunion i januari och se om vi kan lyckas bli utslängda från lika många barer i brisbane som vi blev i amsterdam, haha! ;D Saknar amsterdam lite grann också, så jävla skön stad!

har varit dåligt med uppdatering här.. helgen blev ett enda långt skönsmo-maraton med "familjen" och det var trevligt, haha! nu väntar en relativt slö arbetsvecka och till helgen blire väll utgång dåå!

Skönt!

Känner mig socialt och fysiskt tillfredsställd.. haha! mkt bra initiativ det här måste jag säga! Nu vet man vad man har att göra varje onsdag kl 20 :)

Nu kom jag hem och var ivrig att checka min lottorad. Höll tummarna för att man skulle ha lyckats kamma hem drömvinsten som just nu är uppe i 168 miljoner. Men icke! 4 rätt (=22kr). Jaja alltid nått ;P Men på lördag då jävlar tänkte jag bli multimiljonär!

Klubba med klubben

Jorå gott folk! Nog för att jag har genomgått en del personlighetsförändringar på sistone men ni har inte hört det värsta än! Jag var nämligen och tränade med S i måndags.. ni läste rätt, tränade. Slog på boxningssäcken så jag är nästintill lam i armarna än idag.. inten nog med det så ska jag fortsätta på samma tema ikväll och spela innebandy! herregud, såhär mkt träning har jag inte fått på flera år.. undrar om det är den där australien resan som ligger och gnager lite i bakhuvet.. tydligen ska det både surfas och morgon-joggas när jag kommer dit. är dock mkt tveksam till att jag skulle delta i något så absurt som morgon-jogging, men lite surf-styrka vore ju inte dumt att ha innan man åker :P Om inte annat ska det bli jäkligt kul att lira lite boll a'la korp-style med gänget, man lär väll va lite ringrostig men ähh.. Therese gumman skulle ju följa med och hänga i en ribbstol också sägs det, hennes beräknade förlossningsdag var ju igår så nu vill dom få fart på maskineriet hehe.. Har man tur kanske man får bevittna några förvärkar ikväll ;D

För övrigt har vi fått vaccinet nu så fr om imorrn kommer vi börja vaccinera. Ska bli mkt spännande!


hears!

Snart är råttet mågat!!

Ibland om man är lite less över nått så kan man kolla på det här klippet, också blir man lite gladare. Hahaha ;D


Jag visste det!!

Mitt liv har varit alldeles för okomplicerat alldeles för länge.. Jag visste att det skulle vända förr eller senare, och nu har det tydligen vänt! komplikationer grand deluxe. fan fan fan... ja jag hoppas det här löser sig men jag känner på mig att det kan bli lite jobbigt. vi får se.. kanske går bra också? :)


Lyssnade på lite SOAD såhär på morgonkvisten(??) och hörde då en textrad som jag tycker passar ganska klockrent in på mig

"life is a waterfall, we drink from the river then we turn around and put up our walls"


Men jag ska försöka bli en bättre människa hädanefter.. jag ska t ex:

*Börja tänka ordentligt innan jag gör saker som jag tror att jag kommer ångra

*Börja ta mitt ansvar när jag trots allt råkat utföra handlingar som jag ångrar

Men men nu ska jag inte gå här och gräma mig över att mitt liv eventuellt har blivit trassligt. Time will tell! haha..
Var för övrigt en trevlig kväll med folket igår, det tackar vi för! 

på återseende!

Lång natt, långt inlägg

Åh jisses vilken sjujävla kväll! J sa till mig igår att "det brukar ju bli som roligast när man inte har nått planerat!". Och alltså visst håller jag med men igår kl 15 när vi pratade så kändes det knappast som att det skulle hända något extraordinärt. Jag hade inget planerat överhuvudtaget förutom att köpa öl. Det gjorde jag. Sen satt jag och S hemma hos mig och drack, sjöng och ringde å terroriserade diverse människor. Hursomhelst så slutade vi iaf på Railway efter att sistah♥ skjussade oss runt över i princip hela stan med bilen gravt överlastad med folk. Haha vi blev ett bra gäng till slut! anyway, railway.. det var rätt lite folk så vi drog vidare till memento där en viss person var väldigt ivrig att visa upp sina moves på strippstången dom har där.. hehehehe

sen stängde ju dom kl 2 så då fick vi dra vidare till allstar där det dracks frozen drinks och minttu-shots (tog för övrigt minst 1 minttu-shot på varje krog vi var). sen stängde ju dom jävlarna kl 3 fast vi inte alls var redo för hemgång! så vi satt kvar tills vakten blev arg sen gick vi på max. det var gött de! haha. måste säga att det sammanfattningsvis var den roligaste krog-fredagen någonsin! är typ fortfarande full så jag har ingen aning om hur jag ska kunna köra bilen till pappa så han kan byta HJUL (inte däck viktigt!), men det får väll ordna sig.


Redigt grym kvinna på en strippstång. Den här posen kallas tydligen "flaggan" ;)



Sen försökte hon lära random-guy göra "flaggan". Inte lika vackert resultat, haha!


Allstar.. ja jag var full! och tillräckligt blek för att kvalificera mig som spöke. eller lik. måste fixa det!

Nu ska jag fortsätta vara full/bakis och vänta på att mina vänner vaknar ur sina dvalor så vi kan prata. Lovade i ett svagt ögonblick igår natt att jag skulle hänga med på fest ikväll, är tveksam om jag kommer hålla mitt löfte. haha!


på återseende!

Jag är schlö

Både vad gäller bloggande och det mesta annat. Är inne i en period med sådär sjukt lågt blodtryck igen vilket gör att jag är allmänt trött och seg all day long. Sömn hjälper inte det minsta.. Men det brukar gå över efter ett par dar, annars får man väll snart ta och uppsöka farbror doktorn. Har varit uppe i Härnta och jobbat hela veckan men än syns inget vaccin i sikte, möööjligen i slutet av nästa vecka säger dom.. aja vi får se när man får börja gå till attack med nålarna hehehehehehe..

För övrigt har jag köpt två kjolar idag. Måste ju börja fylla på förrådet med sommarkläder nu, även fast det tyvärr är mååånga veckor kvar till Brisbane. Men eftersom det aldrig är sommar här så äger man ju inte så mycke riktiga sommarkläder, lika bra att börja inhandla i tid, haha! Veckorna verkar ju gå rätt fort ändå eftersom det redan är helg igen!! Har inte riktigt vant mig vid att jag kommer va ledig alla helger i åtminstone ett halvår framåt.. men jag älskar't! :D

Nu ska jag snabb-städa lite, för Stina är på ingång!

Resumé

Har verkligen legat på latsidan vad gäller bloggningen! Men som J sa: "Man har ju inte tid att blogga när man har mkt att göra".. så jag antar att det är lite positivt att man inte haft tid då :P Helgen och måndagen var fullspäckad med en massa nöjen (och lite jobb igår också, haha). Snabb sammanfattning:

Fredag After work på Olearys, förfest hos J&F, liten runda på Memento Palace



Lördag Födelsedagsfest hos Malin, TOK på Aveny



Måndag Babyshower för Therese!



Så var det med det! :) Har lärt mig en del saker de här senaste dagarna också, t ex:

*Man kan inte föra ett seriöst samtal samtidigt som Family Guy är på i bakgrunden (stor risk finnes att man börjar asgarva och kommer av sig totalt)

*Jag och Patte har samma musiksmak. Äntligen en vapendragare när man vill höra lite SOAD på festerna!

*Det enda som är svårare än att prata med en australienare i telefon är att prata med en full australienare i telefon

*Man känner sig väldigt oklädd om man går på krogen i star wars t-shirt och jeans

*Man ska inte köpa/äta grillkorv från gatuköket utanför media markt


That's all folks!

Det är roligt nästan jämt

Jo det blev en fika och lite surr på skönsmoon, min gamla hood ;) Och jag som tänkte försöka hålla även denna helg helnykter har nu blivit lite omvänd.. imorrn blire after work (man får gå på det trots att man inte har jobbat va? haha) på olles med dom gamla vanliga, och på lördag blev jag medbjuden på fest. Kan ju inte tacka nej till fest, eller? jajja vi får väll se vad som händer.. beror nog faktiskt lite på den där tatueringen som gör att jag inte kan bete mig helt normalt. Just nu har den kommit till kli- och smulfasen. Dvs den kliar som sejtan, och trots att jag inte är där och petar så lämnar jag ett spår av rosa, lila och svarta sårskorpor lite här och där. Men det där kanske hinner ordna upp sig tills på lördag! haha

Nä nu blire sängen! godernatt

Week-end

Jahapp, idag har jag varit i härnösand igen, och det gick bra! måste säga att det är ett härligt gäng jag ska jobba med i höst :) Efter arbetsdagen har jag mest agerat chaufför känns det som.. syrran till nagelfixarn, mamma till jobbet, stina från jobbet, syrran från nagelfixarn, stina (och myself of course) ut till birsta och tillbaks. Så nu sitter jag här, ditchad av stajna som tydligen skulle på middag med en person som är mer speciell än mig.. haha! Hon erbjöd mig dock att följa med till stockholm över helgen, vilket jag fortfarande överväger att göra. Skulle va grymt kul, trots att jag förmodligen skulle bränna pengar som behövs bättre till nått annat. Hmm skulle jag fått tag i nån schysst hyrbil hade jag inte tvekat, men att sitta och mögla på nån jävla y-buss i 4 timmar? sjukt opepp på det måste jag säga! får se vart det bär hän..

Ikväll då? Jag är ju ledig imorrn, också har jag bil, också har jag mammas tank-kort (miiiihihihi :P).. måste höra mig för lite, nånting borde man ju kunna hitt på!


see ya!

RSS 2.0