helg!

ja idag har jag då varit "ledig".. började med att städa lägenheten så nu ser det ut som ett hem igen! sen var jag på sjukan en snabbis å körde lite redovisningar.. när ja va på väg hem såg ja stina och rebban på busshållplatsen så ja plockade upp dom också åkte vi på stan

nu har ja gjort middag åt mig å stina och vi sitter å väntar på bättre tider! blir ju tyvärr inge fest eftersom man börjar jobba 7 imorrn och ändå bör vara lite utvilad eftersom det förhoppningsvis blir hårt imorrn ;)

nä nu ska vi hitta på nått roligare än att sitta på facebook!! :)
bifogar en göllig bild på mig och min älskling


tråk at work

ja, bara en ynka timme kvar av mitt jobba-14-dagar-i-rad! det finns en stor chans att jag faktiskt kommer att överleva! :)

idag har det hänt absolut 0.. har jobbat sen kl 7 imorse. Hann ioförsig med en snabbfika med stina och anna +att jag införskaffade ett linne tills på lördag! har dock inte provat det än så vi får se ;)

nu efter jobbet ska jag hem till stina en sväng.. sista kvällen i lägan ju :( känns förjävla sorgligt men hoppas vi kan hitta nått bättre tillsammans! jag och stina i en lägenhet tror jag kommer bli MER än intressant ;)

nålar är bäst när dom används på andra än mig själv

gick bra på praktiken idag, börjar nästan bli sjuksköterska av mig också ;) Min handledare fick även utföra en mindre operation på mig eftersom jag ramlade för några veckor sedan (var du på fyllan eller? -neeeej, det var ju bara halt ute :P ) och ett litet gruskorn har råkat "växa in" i huden eftersom ja inte rengjorde.. så hon tog en nål och köttade lös lite hud och nu tror jag det är borta?! vi får väll se hur det utvecklar sig med infektioner och dylikt.. haha..

tog en snabbis på ica maxi efter sjukan och handlade lite, hade ju helt tomt kylskåp! sen har jag bara varit hemma å slappat och surrat lite i tele med diverse folk.. borde ju sova nu eftersom jag börjar 7 imorrn :(
en glad nyhet är dock att jag har lyckats byta lite på ibis så jag börjar kl 15 på söndag ist för 7.. så nu kan man slappna av lite mer på den obligatoriska lördagsfesten :)  Ska ju på Betnér med brudarna, han är kung! och sen löningshelg på krogen.. yiihaa..

Vill du bilda familj?

Det vill iaf jag om jag får köra schysstaste familjebilen någonsin; Chrysler 300c touring med Hemi!



men det kan man väll drömma vidare om så vi lägger familjeplanerna på hyllan så länge.. :P

Igår va jag hos Jennifer och Fredrik som är husvakt ute på essvik. det blev några cider och mycket skitsnack, najs! :) blev av naturliga anledningar tvungen att sova över där också.. Så nu har jag nyss kommit hem och ska strax iväg på praktiken :( tänk om man kunde få va ledig en dag! jaja that's life! finns ju några ljusglimtar iaf som t ex stina, helgen och några andra saker som jag inte vill nämna här ;)

har förresten fått tillbaka datorn nu, vilket kanske inte var så svårt att räkna ut! :P

arbetsdag nr 11 av 14

idag fick man äntligen sova ut! har nyss klivit upp :)  så nu har jag ca 1 timme på mig att fixa det jag ska uträtta idag innan jag måste åka iväg på praktiken 13,30-21,30 idag! har väll inte så jättemycket jag ska göra men typ laga lite mat och åka bort med datorn till m&p.. ska få nytt anti-virus så nu blir man datorlös i ett par dagar :(

ikväll ska K kanske komma hit och softa och surra lite.. vi får se! :)

har kommit på att det är många techno dängor som har verkligt bra budskap i sina till synes meningslösa texter! dagens exempel Diamond - Reason (Bulldozer remix):

"Give me a reason for me to believe in, can't you see it in my eyes?
That I need a reason for I'm still breathing, is it time to say goodbye?
Cause deep in my heart I know there's a reason why I am not leaving, why I'm not alone
So give me a reason for me to believe in, give me a reason.."

sammanfattning

igår: förfest hos stina och sedan olearys, som var mer eller mindre dött! men okej då

idag: köpte en tårta som jag åkte med till pappsen, jag orkade dock inte äta nått av den själv :P
          nu sitter jag på jobbet och väntar på att dagen ska ta slut så jag får sova nån gång!

imorgon: LÖN! +sovmorgon till 13,30 :D      underbara dag!

lörDAG

sitter på jobbet och segar.. har inte direkt jätteroligt men! ikväll får man väll ta igen lite hoppas jag. utflyttningfest hos stajna och sedan blir det väll Olles eller nått annat skoj :D hoppas på bra drag trots att det är 2 dagar innan löning..
när man har såhär tråkigt som jag har nu sitter man och funderar ganska mycke.. några viktiga saker jag har kommit fram till:

1. Få saker är så upphetsande som röd skinnklädsel i bilar (och inte nån jävla vinröd utan KLAR-röd)
2. Gubben a.k.a pappa fyller år imorrn, kanske måste köpa nått, eller åtminstone hitta tid för att åka dit och hälsa på?!
3. Har fortfarande inte ringt till malin, vilket jag lovade att göra förra veckan, måste göra det efter jobbet
4. Glömde ge katten mat igår innan ja åkte till stina och sov.. hoppas den inte ligger död i en potatissäck när jag kommer hem. Den är så göllig.
5. Seriöst jobb man har när det inte finns nått bättre å göra än att skriva blogg och surfa på facebook ;)

världens tråkigaste fredag frågetecken

ja då är man ledig från praktiken i 2 dagar då, och jag har fredagkväll på mig att ladda inför 2 dagar på ibis och en krogkväll imorrn. det blir inte så mycke skoj ikväll med andra ord!

ska snart iväg på bolaget sen blir det väll typ hem och sova.. kan ioförsig passa på å ringa alla som jag har försummat de senaste veckorna! eller kanske köra en tvättmaskin, eller städa lite.. ja det finns ju fullt av roliga aktiviteter bara man tänker efter, hah! :(
eller så åker ja till jennifer å badar tunna, låter kanske mest lockande även fast ja borde sova :P

död

ja ännu en död jobbdag, och jag själv är ganska död också!

smet iaf en timme tidigare från ibis idag med en jops-pizza till min andra hälft! kom nyss hem därifrån och inatt får man tyvärr sova själv :( hehe! ska ju ändå upp gristidigt imorrn också såatt... bara en dag kvar till min älskade helg nu! (sovmorgon på söndag yeeeees!) Pratade lite med E och han sov i tält och skulle inte komma hem i helgen så det lät inte heller jättekul :P Annars intet nytt...


time will pass and so will these feelings...

inget daylife, inget nightlife -bara worklife

inte mkt har hänt de senaste dagarna. förutom att jag har fått en frejäl förkylning samtidigt som jag håller på att jobba ihjäl mig.

igår gick jag och la mig kl 22 och orkade inte ens ringa upp E som jag hade ett missat samtal från, tänkte försöka ta tag i det ikväll om ja får ork..
ikväll slutade jag jobbet kl 20 och då hämtade jag upp stina så vi kunde bunkra upp med snus inför ännu en slö-surfar kväll. så nu sitter vi här med varsin dator och har så jävla trevligt!

inatt ska stina försöka hålla sig vaken så hon får se den totala månförmörkelsen som inträffar kl 04.01
själv har man ju ansvar med jobb som börjar kl 7 så det blir nog lite tidigare sänggående för min del, om jag kan sova för hennes tangent-smattrande vill säga ;)

imorrn är iaf sista grisdagen (7-20) sen är det bara fredag (7-15,30) och sedan helg! :D ioförsig jobbar jag i helgen också men man får ju iaf festa.. iiiihihihi

helgen som VA

nu har det varit helg och man är tärdare än nånsin.. och det är inte BARA alkoholens fel! har åkt på en jävla förkylning, det är så synd om mig :(

jaja i fredags va jag bara hemma hos stina och svullade diverse sötsaker, började ju kl 6,45 på lördag så..

i lördags skulle jag å stina ta det lugnt med lite typ gocart och relax, men ICKE! klart man måste festa till det när det är lördag, så det blev förfest hos stina med rebban och sedan drog vi till Snickars. Trevligt, och full blev man!

sen skulle vi på stads men där var det tydligen fullt så det fick bli gamla hederliga Olles! där var det ett jävla dra iaf, träffade nåra klasskompisar +att jag och stina sjöng karaoke, HAHA! tur att inte så många såg/hörde.. Träffade J och Packan där också! Hamnade såklart i bråk med J's tjej som han tydligen var tillsammans med fortfarande :P well, well inte mitt problem, haha

nu har min stina bakat kladdkaka åt mig! :D

image11

alla stjärtars dag

världens mest överskattade dag (även när man HAR pojkvän)! jaaa.. jag och stina firade på vårt egna lilla sätt, d v s genom att strejka -och strikea! haha grym man är på ordvitsar. låter bilderna tala för sig själv med ica maxi besök, laptop-lan och romantisk bowling med bärs (lägg gärna märkte till att stina bowlade med bumpers men att jag ändå vann med 100p)

        


p.s S är cp!


en ganska bra dag trots allt

jaha idag fick man kliva upp tidigt och åka till sjukan medan stina fick ligga kvar och grisa i sängen :P
sen jobbade jag STENhårt och stannade även kvar på övertid bara för att få sätta några nålar.. hehe.. det gäller att prioritera här i livet!!

sedan fick jag middag hos M och lyckades väll reda ut en del.. nu känns det mycket bättre iaf!
något som känns ännu bättre är att min nya roommate stajna ska sova här inatt igen så man slipper känna sig ensam! =) nu har hon kopplat upp sig på ett "lånat" nätverk så vi kan sitta och laptop-nörda tillsammans.. åh, kan det bli bättre?! ja faktiskt, för imorrn är jag ledig!! :D

pratade även med K en sväng och den stackarn hade haft strömavbrott så länge att fläskfilén hade tinat! hehe men jag hade som förslag att han kunde borsta katten när det endå inte fanns något el-relaterat att göra

på väg upp igen =)

JAAAAAAAA! STINA RINGDE NU OCH HON ÄR PÅ VÄG HEM!!
ska hämta henne på tåget kl 23 ikväll.. äntligen! just nu känns det som att jag inte skulle överleva en enda dag till i den här jävla stan utan henne..

image4

"I will wait for you, she said, endlessly.."

idag blev det ingen praktik för min del.. kom på jobbet imorse och mådde så jävulskt illa så jag var tvungen å åka hem igen. trodde jag hade fått nån influense och ville inte smitta ner patienterna! men sen kom jag hem och sov några timmar så nu är man som en ny människa igen :)

är fortfarande helt aptitlös, måste verkligen tvinga i mig mat! den här hösten/vintern har tärt på en av en massa olika anledningar.. men om lite mer än en vecka kommer min ängel äntligen hem!! miss you stina



såg förresten att jag hade sms-terrat J i lördags, haha, men han svarade ju till slut iaf och jag blev till och med bjuden på inflyttningsfest om ett par helger :)
nu ikväll blir det lögna puckar, ska bort till K sedan bara!

en kväll, en fest, ett par krogar

jag mår skit och ska snart iväg och jobba! men det var värt de..
Igår åkte ja hela vägen ut till bergafjärden och tänkte ha en hyffsat lugn kväll med jennifer, fredrik och båsk. Men en lugn lördagkväll, det går väll inte? NÄ! vi åkte in till koffa och la oss på ölen istället.. Sen gick det som det gick med diverse krogbesök och fylle-sms.. haha men jävligt roligt var det iaf och E blev nöjd! ;) 




idag blev jag väckt av en mor och en far som kom på obokat besök, kul kul :P dom tyckte inte att jag såg så fräsch ut av nån anledning.. sen ringde jag E och M så jag fick surra av mig lite, har ett omättligt begär av att prata såna här bakisdagar.. nä nu måste jag duscha och sen jobb :(

"Say it if it's worth saving me"

ännu en hård arbetsdag till ända! :P idag var det Ibis och det var hyffsat lugnt, jobbigt å kliva upp imorse bara! Var hos Malin och drack vin å såg grey's anatomy igår. Fick även min digitalkamera!! :)

Nu ska jag till mor och far å äta middag, sen till Jennifer för "dryckesprovning" och singstar hehehe.. underbar kombination!

Hände förresten en annan kul grej idag! När jag kom hem från jobbet hade m&p varit å köpt en dammsugare åt mig +städat hela lägenheten.. haha that's hot!

"I hate everything about you, why do I love you?"

Jaha, här har det inte hänt mycket..  bara jobbar och jobbar. Igår fick jag även sånt jävulskt blodtrycksfall på praktiken så jag höll på å svimma.. det bara svartnade för ögonen men jag lyckades stå kvar på benen iaf.. haha så jävla läskigt! Annars går det som vanligt, mycket nålar och sånt som jag gillar :)
Tråkigt också att nån kände sig tvungen att sno K's beemer-vinge under natten! Det har blivit på tok för mycke tattare på Skönsmon, tur att man har flyttat därifrån :P

Messade med M igår och blev väll kanske lite klokare?! Ska jag vara helt ärlig har jag nog inte en aning om vad som händer just nu men men... Det visar sig väll!

Soffproblem no more

Ja igår kom världens snällaste K hit och hjälpte mig frakta bort gamm-soffan +att vi åkte på ikea och köpte en säng. Tänkte att jag skulle göra en hörnsoffa av två sängar istället för att köpa någon ny soffa.. Så nu är det fixat, saknas bara en massa kuddar och sånt! När detta projekt var färdigt såg vi film och surrade lite skit, trevligt..

Längtar till helgen för då kommer Maalin hem!! Har inte träffat henne sen innan jul så det är en hel del att ta igen.. hihi.. Nä nu måste jag börja förbereda mig för jobbet/praktiken.


tisdag

Världens slöaste dag? Har legat med flaptopen i sängen typ hela dan men ändå gjort lite "nytta".
1. Beställde en digitalkamera (rosa of course och världens finaste) så jag kan dokumentera lite

image1
2. Pratade med min älskade Ida på msn och nu är det inte långt kvar tills hon kommer hem!! :)


Sen när jag får ork ska jag börja riva soffan som ska få åka på soptippen idag! äntligen blir man av med det mintgröna (!!!) aset..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0