Det händer grejer..

Ledig dag, najs! Har mest slöat, men också gjort lite nytta. Var nämligen ner på stan och bokade min flygbiljett.
Det är som så va att jag flyr vintern i år.. från minusgrader och snöstorm i Sundsvall till australiensisk högsommar i Brisbane! Så fr om 20/1 -10 blire Mitt alldeles egna O.C - aussie edition i 3 månader framåt ;D Fyfan kan knappt vänta! Men innan dess måste jag ju slutföra uppdraget med att vaccinera hela härnösand samt åka till Vemdalen med the gang, vilket jag också ser fram emot väldigt mycket! Kommer bli kanon det här! ;)


to be continued..

Hårt arbetande

..eller huuur vare? :P Finns inte så värst mycket att göra på vaccinations centralen innan vi fått själva vaccinet, så hmm.. Life's sweet ;D Sen när vi väl får sprutorna kommer det väll bli desto mer å göra så det jämnar nog ut sig!

Annars har det inte hänt så mkt.. förutom att jag åkte kollektivt (buss) till härnösand imorse. och jag som hatar att åka buss över allt annat på denna jord tyckte faktiskt att det gick ganska bra! hade ju i-poden full med system of a down så ;) Har ett ganska stort beslut att ta här i veckan också, har i princip bestämt mig redan men fortfarande finns tid att ångra sig! Hmm.. jaa.. blir nog bra det här. Mer om det senare! Nu ska jag försöka få tag i Jen och höra om vi skulle ta å dejta lite ikväll!


hugz!

My precious




Av Ernie på Sundsvall tattoo studio
Design Fredrik Brunius


Helheten får ju förstås bara speciellt utvalda se då.. ;)

En ny era

Nu är helgen snart slut och imorrn börjar mitt nya liv. Mitt liv som hårt arbetande :P Ska upp till härnösand för min allra första arbetsdag på nya jobbet.. spännande! spännande att se om man hittar rätt också, haha! men det går nog bra, ska bli skönt å få börja jobba igen faktiskt.

Har fortfarande pain in my hip och jag tror inte att det var någon som missunnade mig att ta en handikapp-parkering igår på ica maxi.. ta sig i och ur bilar är faktiskt det mest kritiska momentet i mitt liv just nu! ;D men vi lyckades få med oss lite kött därifrån iaf och grillningen blev kanon! grymt gott.. känns lite trist att det förmodligen dröjer mååånga månader innan det blir dags igen :/

så äre!

Nykterheten själv

Gårdagen blev trevlig, trots min nykterhet. Var på fest hos C & H och det var rätt mkt folk! Gick bra att vara chaufför också, trots att jag haltade runt som en kärring med trasig höftprotes och låg utslagen raklång på divanen typ hela festen, haha! Men alla tyckte tatueringen va fin iaf :) (inte för att ja tror att dom skulle erkänna om dom tyckte att den va ful, men ändå haha!)

Sedan såg jag till att alla fick åka i max-driven (jag var där 3ggr inom loppet av en timme) och komma hem safe and sound. Ganska najs att köra vissa kvällar ändå! :)

Nu ska vi iväg ut till njurunda å se på lite motorcross tävlingar och ikväll tänkte vi köra årets sista grillning. Cosy ;D


later!


I am in PAIN

take a lime, take a lime with cocaine.. ;)

Nu har jag varit och fått tatueringen förevigad, det senaste dygnet har jag känt av alla möjliga aspekter av nervositet:

*Kommer placeringen bli bra? (den blev perfekt)
*Kommer färgerna bli bra? (efter många om och men gav jag E i princip fria händer och det blev grymt)
*Kommer det göra ont? (ja det gjorde nått så inåthelvete ont när höftbenet nöttes)
*Kommer det gå bra att ligga och blotta sig hos tatueraren? (bikinitrosor med knyt i sidan is the shit)

Nå bilder på mästerverket blire inte idag. Dels för att det är e halv-intim placering och dels för att ja inte vill att nån ska rita av den och komma med en likadan nästa vecka.. Men jag är helnöjd! Är bara lite fundersam över hur det ska gå med mitt chaufförsuppdrag ikväll eftersom den enda ställning som inte smärtar just nu är raklång på rygg (svårt att köra bil i den ställningen?). Men det löööööser sig :)


cheers!

Strandad..

..lite som en val blev jag igår kväll. Fick sova på en soffa men det gick ju bra de å :) Nu är jag iaf hemma efter många om och men.

Gårdagen blev aningen dyrare än väntat. Åkte till birsta med JenniFred, och jag som inte skulle handla nått åkte därifrån med tre kassar. Dock var det tre nödvändiga saker: ett partylinne (på rea), en huvtröja (på rea) och en t-shirt (billig). Sen blev man bjuden på middag och lite film. District 9 -riktigt bra film om man tål science fiction! :D

Nu äre helg och ikväll ryktas det om fest, men jag blir chaufför då.. kan va rätt kul ibland de å, skulle iaf få låna J's åådi :)

bye!

Nästan fulländat

kom just på att det faktiskt tyvärr är en sak som saknas i mitt liv trots allt!

focus rs.. I want you.. I want you soooo bad!

Och du ska bli min! så småningom.. kom bara lite saker i vägen här.. hehe ;P

Jorå såatteeeehhh..

Det här kanske börjar bli tjatigt nu men jag måste bara få påpeka än en gång hur lyckat livet känns just nu! :) kan inte sluta ta upp det hela tiden, för de senaste två åren har i ärlighetens namn inte varit någon dans på rosor. Det har väll varit ungefär 20% pleasure och 80% pain om vi ska försöka va statistiska. Och nu för första gången på jävligt länge känner jag att det är på väg åt rätt håll.. och inte bara vissa delar utan allt är på väg åt rätt håll. Då börjar man ju bli rädd att allt snart ska falla som ett korthus, men hmm, får hoppas att det håller i sig ett bra tag iaf!

Har nyss pratat med S och som vanligt kommer vi in på djupa ämnen.. men den här gången var det inte ett enda riktigt problem som togs upp.. utan bara förväntan och planer inför framtiden (den nära framtiden och den som befinner sig många år bort). Härligt! :)

Dessutom kommer JenniFred hem från turkiet ikväll! har saknat dem mucho.. så imorrn ska ja försöka se till så att jag får komma dit och hälsa på å höra hur dom har haft det. Måste konsultera lite med Fredrik ang tatueringen också.. dagen d is coming up soon! :D

Djupaste inlägget på länge faktiskt.. men! over and out

Go with the flow

Alltså jag måste säga att det fortsätter att flyta på otroligt bra här i livet.. Igår ringde dom och sa att jag får börja mitt vaccinations-jobb redan på måndag den 28/9 trots att vaccinet inte kommer förrän i mitten av oktober. Prefecto! Dessutom var jag igår på info-möte ang detta och fick veta min blivande lön.. moahaha.. riktigt fet. :D

Nu har jag nästan hela det kommande året planerat om allt går i lås. När vaccinationerna är klara i början av januari blir det vemdalen, sedan en långresa (som jag inte vill prata så mkt om förrän det är spikat) och sedan kommer jag hem lagom till att få sommarvik här på sjukan. Kunde knappast bli bättre :) Men vi får väll se vad som händer! Fick by the way min norska sjuksköterskelegitimation igår så nu äre fritt fram att åka dit och jobba också om jag skulle vilja/behöva det..

Just nu längtar jag efter en redig fest men det kommer tyvärr inte bli till helgen, av anledningar jag ännu inte vill nämna.. haha känner mig lite hemlighetsfull idag! ;P Men kommer avslöja allt så småningom, så don't worry!


återkommer..

Sundag

Jaha här vare segbloggat! :P Har väll kanske inte hänt så mkt.. fick rycka in å jobba i helgen så det blev inge fest tyvärr. Men lite extrapengar är ju aldrig fel såhär i väntan på mitt "riktiga" jobb :D

I brist på annat publicerar jag här ett par bilder.. Vi träffade en kille i Amsterdam som jag tyckte va så otroligt lik någon, jag kom bara inte på vem. Sen såg jag ett jackass-avsnitt och plötsligt föll bitarna på plats. Bara jag som ser likheten eller? :P


Pubcrawl-crew-kille från Amsterdam...



...och Bam Margera.. Okända syskon?

SWEEEET, DUDE!

Idag har livet rullat på bättre än ett X2000 på en jävla räls! Främst pga att jag har fått ett jobb! :D
Har blivit utvald att delta i massvaccinationen mot svininfluensa, vilket innebär att jag får heltidstjänst till slutet av december (ev. förlängning). AWESOME! schysstaste jobbet ever.. ;) En liten nackdel är väll att jag fått tjänst i Härnösand så det kommer bli pendling ett par månader framöver. Men det grusar inte min lycka det minsta! Introduktionsträff på måndag sen får vi se när vi kan köra igång på allvar. Äntligen kan jag börja planera mitt liv. :)

Dessutom har jag pratat med Ernie idag och bokat tid för tatueringen så nu ska jag bara fundera lite över färgerna.. Spännande!

Nu har jag två arbetsdagar framför mig på min gamla avdelning och sen äre helg igen. Och den här gången har Stina lovat-lovat att hänga med ut och toksupa på lördag! yeeehaa ;D


heeeeeeej så länge!

Just idag är jag stark

Trots att det har varit en del smärre bakslag i mitt liv på sistone så måste jag säga att jag idag mår förjävla bra!
Jobb börjar så smått rulla in, det börjar sakta men säkert reda sig på karl-fronten och dessutom har Fredrik ritat upp en helt grym tatuering åt mig som jag ska se till att föreviga på min kropp inom en snar framtid! Sammanfattning: det går låångsamt framåt, men det går iaf inte bakåt vilket jag tycker att det har gjort de senaste veckorna :D Det här kommande året ser riktigt spännande ut än så länge också, men mer om det vid ett senare tillfälle ;)


My personal tattoo-artist & his gorgeous girlfriend J :)



OCH! Skulle allt gå åt helvete så har jag gjort en back-up plan.. Då åker jag till USA och gifter mig med Ken Block. Han är rik, berömd och helt sjukt jävla grym på att köra 4-hjulsdrifting.. vad mer kan en kvinna begära? ;P





HAHA! over and out..

Insider..

Jojo igårkväll/natt åkte jag med i våldtäkts-vanen..






Dock visade det sig att det inte var en riktig våldtäkts-van, eftersom inga våldtäkter ägde rum.. trots att Biffen försökte ragga upp allt kvinnligt vi åkte förbi. haha! Det man gör är alltså att man åker runt och dricker ädla drycker och sjunger med i musiken.. inga konstigheter.

Upp som en sol..

..och ner som ett 600kg tungt skruvstäd?

Den här helgen har redan gått åt helvete, trots att den knappt har börjat! Började underbart imorse med att nån jävla sopa hade börjat tvätta PÅ MIN BOKADE TVÄTTID. Och eftersom att tvätta är ungefär det värsta jag vet blev jag ganska irriterad (läs: skitförbannad) över detta eftersom det ledde till att jag inte hann tvätta all min tvätt PÅ MIN BOKADE TVÄTTID. Men skam den som ger sig.. väntade ut det fanskapet och precis när jag tänkte lämna en arg lapp och gå därifrån så dök han upp. Haha första gången i mitt liv som jag gett en okänd människa en utskällning.. han trodde nog att han skulle komma undan med sitt brott för han såg rätt skamsen ut. BRA!

Anyway! Pratade sedan med diverse folk, och what do you know, alla jobbar eller är sjuka i helgen. Splendid. Jag är för en gångs skull den enda som är frisk och ledig. Till vilken nytta när ingen annan i hela stan vill hitta på nått kul?! Jag är int bitter... Skulle ioförsig kunna passa utmärkt med en liten roadtrip till nån som bor i nån annan stad. Hmm ska spåna lite ang planer i sundsvall eller nån annastans.. förslag mottages tacksamt! (just nu är jag inte kräsen).. sitta hemma och tänker jag då inte göra, don't worry!


auf wiedersehen!

En dag äldre

Jaa då var det helg igen! :D Och visst jag är arbetslös, för mig torde varje dag vara helg, men idag har jag jobbat hårt.. så jag förtjänar lite helg iaf ;) Som om det inte vore nog med lycka över att det är helg så har jag dessutom lånebil ända tills på tisdag (tack maami!). Plötsligt blev mitt liv 15ggr lättare att leva.

Ikväll har jag och Stina:
*Kört ut till Birsta och lyssnat på svinhög musik och sjungit (skrikit) med i texten
*Varit på Ikea och köpt mjukglass "..å nå jävla vaniljljus!"
*Lyssnat på System of a down och snackat massa skit
*Spelat guitar hero

En helt vanlig S & J kväll kan tyckas. Men faktum är att varken mitt skafferi eller mitt kylskåp är länsat och dessutom drack ingen av oss en droppe (alkoholhaltiga drycker). VA?! haha ja grejt med lite omväxling.. :P

Har även hunnit med att uppdatera min multimediamaskin (ps3) till senaste programvaran. Detta ledde till att bakgrunden nu är rosa med en massa glitter som flyger runt (bra! :D ) och att jag inte längre kan logga in på ps-network (dåligt). Hjälp! Jag har tv-spels-nörd-issues (ännu sämre)..

Nä, sluta flumma och börja sova?! ;D

OnsTag

Gårdagen var rätt givande.. Min förra chef ringde och erbjöd mig 4 arbetspass, alltid nått! Sen hade jag & S ost- och vinkväll (30+ varning?), men det var trevligt. Hon introducerade mig för system of a down och jag introducerade henne för rammstein, så nu är vi två rock-nördar ;P

"Everybody's going to the party, have a real good time.."

Dagens planer består av ett möte med min handläggare på arbetsförmedlingen, roligare fester har man ju varit på.. Men imorrn ska jag iaf jobba, wohoo! ;)

Vemdalen -10

Jorå den traditionella Vemdalsresan blir av även kommande vintersäsong! Stugan är bokad (samma som förra året by the way) det enda som återstår är att enhälligt bestämma vilka som ska få rumstera på de återstånde sängplatserna. Jag, JenniFred och Båsk är väll egentligen dom enda som är spikade.. tyvärr har ju vissa från Vemdalen -09-gänget fallit bort pga graviditeter och diverse. Men det borde inte bli nå problem att ragga folk till ett arrangemang av denna rang! ;) 14/1 bär det av för en långweekend iaf!

Ja, igår var jag då hos Jennifer och Fredrik.. å förutom att boka Whovalley satt jag och kollade på när dom åt middag (själv åt jag nästan en hel tub persiljesmör rent, för att försöka kompensera för de 4kg som svininfluensan tog av mig). Sen blev de film och Stajnis kom också förbi.. sedan ändlösa diskussioner om universums storlek och spökfenomen.. kommer liksom aldrig fram till nått bra inom nått av ämnena, hmm :P

Nu väntar jag på att S ska komma från sin praktikintro så vi kan dra ner på stada en sväng och uträtta diverse ärenden! Sen får vi se..



Vemdalen -09 (det behöver ju helst inte vara -25 och snålblåst denna gång)

Jag överlevde svininfluensan!

HAH, in your face "mördarvirus"!
Jag är nu så gott som återställd, har bara ett omättligt sömnbehov och lite hosta kvar. Har orkat med hela två utekvällar denna helg utan större problem..

I fredags var det Daltons vilket var helt okej. Igår var det Avvan vilket var mer än okej.. så jävla kul att dom har öppnat igen! Där äre alltid bra drag.. När dom tände lamporna tyckte vi dock att det var dags att dra vidare ;) I brist på efterfest fick det bli max där vi stog i en härlig kö i ca en timme.. Fick dock slutligen mat och sedan skjuss hem av världens bästa Biffen ♥

Hittade några bilder från gårdagen på tellifonen också :D


J och Jag


Pöjkan!


Minttu, God I've missed it! :)


Ivriga Eddie som besökte oss på förfesten ;P


Fit for fight!

Nåväl, nästan iaf! Helt otroligt, såhär bra har jag inte mått på över en vecka! Jag orkar gå till köket utan att riskera hjärtinfarkt t ex.. ;D

Ikväll har jag lovat Jennifer att följa med på invigning av nån ny krog (jag visste inte ens att det skulle öppna en ny krog, så jävla isolerad har jag varit!!!!).. Eller så blire kanske Stads där Adrian Lux skulle vara!! Isabelle skulle stå för nån typ av förfest så det är ju nära och bra för min del som är billös. Så går det när man inte vågar bjuda på middag mamma, nu ska jag ut och festa istället. Men det känns lovande, jag har tillåmed orkat fixa håret så det ser acceptabelt ut, bara sminket kvar sen bär det iväg!



seeeee ya!

Sie ist der hellste Stern von allen

okej jag är fortfarande sjuk.. har legat sjuk så många dagar att jag tillåmed börjat följa löjliga serier som How I met your mother och Christine. Dags att skaffa ett liv? Svar ja.. är jag inte frisk imorrn så kan jag lika gärna dö! Imorrn äre ju helg tillåmed, då vill man ju inte ligga hemma och vara svininfluensad.. jaja only time will tell!

Just nu sitter jag och diggar Rammstein.. hur har jag kunnat glömma detta fantastiska band?! Fyfan vilka sköna låtar dom har.. och det är en jävla komplimang med tanke på att dom sjunger på tyska (förmodligen det osexigaste språket ever). Men dom får mig att må bra. Och öl. Så förhoppningsvis är jag frisk i helgen så jag kan ta mig några öl med gott samvete :)



Alltså det är så jävla grejt! Låt inte det lama introt skrämma er utan lyssna på låten.. mäktigt! ;) Tillägnat dig mutter som ringt och "irriterat" mig 17 ggr/dag under min sjukdomsperiod, jag vet att du bara bryr dig..


Imorrn ska jag va frisk.. hörs då!

Mitt personliga helvete

Håller på att krevera här.. sjukdomen visar inget tecken på att ge vika, mår minst lika dåligt idag som igår. Men febern och hostan skulle jag kunna leva med, om det inte vore för den här jävla isoleringen som gör mig galen!! Inte ens mamma vågar hälsa på mig.. haha! inte kan jag surra med folk i telefon heller för jag har typ ingen röst. Gud så värdelöst! Men siktar på att bli frisk till helgen så vi kan gå ut och göra Sundsvall.. va riktigt längesen nu!

Hade en liten sms-uppdatering med J igårkväll, var ett tag sen jag pratade med han.. så det var trevligt! :) Men förutom det har jag inte lyckats åstadkomma speciellt mkt här i min 28-kvadratare. Neeeej nu tar jag sista snusen också.. hur i helv.. ska detta gå??


Save me!

Well, I've been better..

Vilka kontraster! För exakt en vecka sen satt jag på ett hotellrum och laddade med Heineken inför en festkväll i Amsterdam. Nu ligger jag med datorn i sängen och har svininfluensa.. Orkar inte resa mig upp och har en hosta från hell.. Dessutom har jag så inåthelvete trrrååkigt! Hjälp mig! Har inte fått i mig nån mat på hela dan och nu är jag sugen på glass, men ingen vill komma hit med det pga smittrisken.. haha fyfan! Men det var lätt värt de.. moahaha ;D

RSS 2.0