"this is the world we live in and these are the hands we're given"

så, nu luktar det ajax här! :D har tagit mig i kragen å torkat golven för 3dje gången på ett halvår. Maams would be proud ;)
skönt med en ledig dag.. sämst med piss-vädret! ikväll ska jag dock ha förfest, va ett tag sen nu, men äre gatufest så äre.. inte en dag får gå till spillo! hahaha..

har suttit och sorterat lite gamla bilder och tänkte bju på nåra fina guldkorn:

              

1. Jag och classy-Matte
2. Linda och jag, nyår -06
3. Det gäller att få i sig så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt, Oscar -07
4. Daarkmo vann "fullast på båten", Tallinn -06


ja då var det dags att fräscha till sig lite då!

byee

lång helg

har känts som världens längsta helg.. tyvärr bara pga jobbet.. 16-21.15 fredag. 7-21.15 lördag och 7-16.30 idag.. är rätt så matt! men igår lyckades vi förgylla min trååkhelg hyffsat ändå! :) var på olearys och det var jäkligt najs.. träffade en massa gamla rävar som man inte sett på länge (kul), nån tjej spydde i ett handfat och fick gå armkrok med vakten ut därifrån (hysteriskt kul), jag fick ett plåster (SÄLLAN), vi bakade en snus av en portionssnus och matade mitt plåster med (sjukt kul).. and so on..
min middag var också minnesvärd:



1 rostad macka med björnbärsmarmelad
1 heiniiii
1 mintuu
lyckades nog få med hela kostcirkeln.

nu blire glass sen film med krocken å bert och sen kommer min bääver-malin hem!! :D
gatufestvecka here I come!


pözzisch


olles!

...like back in the days! :D
synd bara att man börjar jobba om typ 4 timmar...

gonatt!

fredag

jobbhelg ja.. kom nyss därifrån och ska dit igen till kl 7 imorrn. sen jobb söndag också.. :( men ska nog hinna trycka in en utgång iaf! :D

igår va jag och ida på bio och såg what happens in vegas, halvkul men med ett patetiskt jävla slut! (surprise! NOT). Sen åkte vi hem till D.Arkmo och surrade skit bokstavligt talat halva natten.. kom hem kvart i 3! dagen idag har varit seg och bestått mestadels av hushållssysslor.. gjorde en pastagratäng som kommer räcka i flera dar bl a!

såg S idag. så han lever alltså iaf.. jahappp

mopar or no car

..önskar bara jag kunde stå för det! men ekonomin tillåter mig inte, tyvärr.. Men pappa! köp en sånhär åt mig och jag lovar att bete mig för resten av livet:



så kan ja köra över alla som är dumma ;)


gårdagen blev iaf hårdare än väntat men ändå ganka lugn?! lite bowling också och vi lyckades bevisa att:

*det går att få fler än tre strikear i rad
*det är förmodligen omöjligt att slå ner en spare som består av 3 eller fler käglor
*det är jävligt äckligt att ha på sig bowlingskor utan strumpor i
*efter 1,5-2 öl (varken mer eller mindre) är bowlingförmågan på topp

jaahaha så kan de gå! idag är det laundry-day och sen ut och ränna på diverse uppdrag/äventyr

och juste.. nattens schysstaste sms var från E med inledningen "hej Kåto!"
say WHAT?! hahahahahahahaha :D

see ya!

looovely

nyduschad, nya kläder och snart en öl i handen.. can it possibly get any better? jorå, är ledig imorrn! :D

att läsa mailen: less vs hoppfull

faan va man kan bli less över till synes bagateller! har nyss varit och shoppat loss på h&m i birsta och när ja kommer hem ligger det ett mail i inboxen: "20% rabatt på hela vårt sortiment vid uppvisande av denna kupong".. från jaa h&m såklart!! gaaaah ;)

där fanns även ett mail från olearys om att dom ska börja köra söndagsklubb!! yihaa nu behöver man inte få ångest över att man jobbar helg längre när både olles och stads kör onsdagar och nu dessutom olearys-söndag!! :D värt ett försök..

p.s vem är rosmarie casselbrandt från borlänge?! hon ringde mig nämligen inatt kl 01.48.. hmm.. ännu en felringning från ett hemnummer i en avlägsen stad månn tro..?



goodnight.. soon...


humorafton a'la jessica

jag är så döktig! jag jobbar å jobbar men orkar ändå göra middag fast ja inte är hungrig (eller idag fick ja middag hos m&p men alla andra dar). håller även på att blåsa bort i sundsvalls-orkanen.. fyfaan! vart blev sommaren av? ikväll blire nån typ av äventyr tänkte ja! krocken ville att ja skulle komma ut till garaget å ge honom en handräckning med båten så den blir klar till gatufesten.. we'll see hur lockande det känns efter en uppfriskande dusch!

för övrigt är det ganska roligt att gamm-folken jag jobbar med tycker att jessica är ett så sjuukt ovanligt och exotiskt namn. dom flesta kan knappt uttala det! t ex igår:

- vad var det du hette nu igen?
- jessica
- anna-stina??
- nä jessica
- christina var det ja!

men VAA? bör även tillägga att denna konversation ägde rum med en dam som inte har några nämnvärda hörselnedsättningar.. hahahaha.. ja man får iaf skratta varje dag!

en sak som lockar fram skratt fast hemma hos familjen lindberg är deras soda streamer.. en gång hällde pappa i essensen innan han kolsyrade, 3 ggr i rad, inom loppet av ca 3 minuter!!!! hahaha hallå alzheimers! en gång var apparaten paj, då hade mamma satt en lapp på den där det stog "fel" inte typ felande eller trasig.. åh herregud! syrran råkade kolsyra när hon inte hade skruvat fast flaskan ordentligt, vilket resulterade i vatten i hela köket! och slutligen idag hade pappa hällt i essensen och sedan glömt att kolsyra.. "fan va drickan smakar konstigt" hahaha.. även att han drack upp det ändå! damn.. har man för lite humor i familjen.. köp en soda streamer!!

jävla visdomstand!!

kan knappt äta!
tror tandköttet sprack idag..mmm..

midsummer

ännu en midsommar till ända! ska inte klaga på vädret som var helt ok för ändamålet! först båttur och grillning på tjyvholmen.. gött! sen åkte vi på fest hos tååta och malin i juniskär.. hann med en tur ut till bergafjärden också! trevligt folk, trevlig kväll!



posarna




"men vi kan ju prova fylla däcket så kanske vi tar oss in till stan iaf" -hahaha nä tydligen inte ;P



so long!


"JAG har druckit grappa"

oj vilken kväll! började lite lugnt med lövbiffs-grillningen och ett par öl. sen såg vi fotbollsmatch (sääämst, har nu återigen bevisat för mig själv varför jag hatar fotboll). tack å lov att em är över för sveriges del! :P blev nästan skjuten igår när jag sa de.. haha!
sen tog malin fram grappan. vilket jävulskt piss! ett under att ingen spydde! i blev iaf redigt på lyset innan pete fick skjussa ner oss på olearys i min bil. och vilket drag det var där då.. som en bra lördagkväll! väldigt impressed.. träffade många kändisar och blev även dissad av fredrik ros i krogkön för att jag va tvungen att visa legg :P
efter vi kom in bar det iväg.. malin köpte minttu åt oss och hade sedan snustävling med en annan fredrik (som känner exakt ALLA i hela stan, even my dad!). anyway, malin vann och fredrik spydde.. :D
vi drog på max men dom hade stängt så det blev shell och taxiresa hem till malin för efterfest. fredrik bangade inte trots att han skulle upp och jobba kl 7.. stackarn! jag och malin sov bort hela dan och nu ska jag snart iväg på jobbish 16-21. men seeeen äre midsommar! kanske ut med båten en sväng ikväll också!

gla' ida'

men satan va bra jag mår idag! vädret och alla människor runt omkring mig ger mig hopp om livet x1000.
va ut till birsta förut köpte nåra dvd-boxar för tråkiga kvällar (O.C när man mår bra också ser man folk som har det sämre också mår man ännu bättre samt That 70's show när man behöver uppmuntring). också systemet, vet inte vad killen i kassan höll på med men han blev så till sig när han fick se mitt legg att han råkade riva itu en hundralapp.. what can I say, jag är jävligt het på bilden ;) hahahahaha

nu har jag varit hos matte och Ä-N-T-L-I-G-E-N hämtat min vindunk, helt oöppnad var den också! döktig! :P Han verkar by the way ha hittat rätt tjej så jag är uppriktigt glad för hans skull! sånt gör en varm inombords... världens töntigaste uttryck, men det är sant!! :)

snart blire malin och heineken! (och fotbollsmatch men det är ju bara en bisyssla)

på väg upp igen

idag är jag ledig och satan vad jag röjer! och med det menar jag städar.. har även rensat byrån från gamla oanvändbara trasor, känner mig på g idag! ikväll blire röj i ordets andra bemärkelse.. förfest med grillning och fotboll hos malung och sen krogen! :D
jag = pepp!

måste bara dunka ut till birsta sen och handla upp mig lite

hugzz

hear me out!

ja nu var den äntligen igång igen! med en kabeldragning som t o m skulle gjort pappa Ford stolt (eller nu överdrev jag, men NÖJD iaf)! Nu äre välsprejat hår som gäller om man ska åka med mig ;P




för övrigt inte så mkt nytt.. förutom att det här med S verkligen börjar gå mig på nerverna! Jag säger som skönaste ungen just nu:
"va fasiken äre här?! har hon fastnat?"
och JA jag har fastnat (tyvärr inte i nån skum sexställning utan i en cp-fas av mitt liv). det finns bara en person som kan hjälpa mig ur detta. skulle vara gryyyyymt om den personen kunde ge ett vettigt avslut så skulle jag med nöje gå vidare med mitt liv. men som det är just nu sitter jag faan fast.. illa! släpp uuut mig! (:P)
men snart äre midsommar då ska vi ha kung-kul!

feel the flow

idag blev min LILLAsyster vuxen.. hon tog nämligen körkort!! :D äntligen nån som kan skjussa runt en helt kravlöst! ;)
för övrigt går det bra på nya jobbet.. trivs som bara den! helgen vart mestadels lugn pga jobb men skön kväll igår ändå med dom bästa! ikväll har biffen lovat mig att vi ska dra klart ljudet i min bil så jag hoppas han står vid sitt ord :)

förresten.. vem fan ringde mig från ett hemnummer i Hagfors i lördags natt kl 02,23?? suspicious! (eller också den tråkiga förklaringen: felringning! :P )

nä nu blire mat sen socialisering!

spökar det på Ibis??

har alltid tyckt att det är lite halv-obehagligt att gå runt nere i källargångarna under hotellet här.. man känner sig liksom en aning förföljd och stressad. inget man tänker så mkt på dock eftersom det ofta kan va så i källare. men igår kväll! då var theresa (min kollega) inne på toaletten nere i personalrummet (i källaren yez). då trycker någon ner dörrhandtaget och försöker öppna toalettdörren som var låst.. när hon då går ut därifrån är det ingen där och tvättmaskinen hon nyss satt igång var avstängd. till saken hör att man måste ha både en huvudnyckel och en programmerad personalnyckel för att komma in i personalrummet. och eftersom kl var 23 så var det endast jag på hela hotellet som rent fysiskt hade kunnat vara där, och jag satt ju här uppe i receptionen hela tiden så jaa.. tänker aldrig mer gå ner dit själv iaf ;P

idag är det skitväder.. lika bra att man jobbar å tjänar lite pengar alltså!


bye bye then

intrigerna fortsätter..

gårdagen blev faktiskt lite över förväntan! skulle till jennifer på förfest men dom va så seg så jag åkte till m&p och tog ett par öl innan så kunde jag lämna bilen där också så dom kunde köra tillbaka den till mig idag.. ibland funkar hjärnverksamheten som den ska! ;)
aaanyway lite lätt förkrök hos jennifer och fredrik innan vi drog vidare till båsk. där gosade vi med hans 7-veckors pälsboll Trustor, så sjuuukt söt liten och ullig! ville bara krama sönder den :) var väll inte alltför livat där i övrigt.. ida, koffa, båsk, jennifer, fredrik, carl och jag.

båsk: vill du ha en whiskey?
carl: ja jag vill ha en on the rocks!
båsk: sorry men jag har bara Long John..


hahahahahaha.. hur som helst så vare ingen som ville på krogen förutom jag då men pratade med jacke så jag skulle möta upp dom på olearys. snäll-koffa skjussade ner mig i utbyte mot endast 20:- och en kupong som ger halva priset på biltvätt :P när jag väl kom in på krogen träffade jag tusen andra jag kände innan jag slutligen lokaliserade "mitt" gäng.. olles va fan på g igår, som back in the days! fullt med folk (som man känner) och förjävla bra musik!

och sen hände en sjukt rolig grej.. kan inte sluta skratta inombords! jag kände mig så jävla pratsugen och ville inte gå hem, så jag sov på jackes sofa... igen! och det gick ju bra, det roliga kom imorse när jag precis kom ut från hans port och stog och skulle vänta på skjuss. då kommer hans ex / flickvän eller whatever och bara: "hade ni det skönt inatt?"  jag fann mig inte i situationen utan svarade bara: "ja jag sov". hon verkade lite putt och gick vidare in i porten.. hahahaha.. vart tvungen å ringa till ida och det var det roligaste hon hört på länge! är nästan benägen att hålla med. ojojoj så fel det kan bli.. vågar inte ens tänka på vad jacke fick utstå för diskussioner! :P

Pain and pleasure

då har man två arbetsdagar avklarade då! och bilbesiktning (utan anm såklart :) )! har varit rätt dött dom senaste dagarna också.. kopplat lite ljud (dock inte klart!), familjehandlat på ica maxi, jobbat, firat willys student.. har hållit mig borta från bloggen pga av att jag varit så jävulskt förbannad och förmodligen hade skrivit en massa jag skulle fått ångra.. måste dock få skriva av mig lite (som terapi).. Till dig S:

Jag hatar att du är så jävulskt feg och självisk. Jag hatar att du sabbade nått som hade kunnat bli så bra. Jag hatar att du får mig att känna mig som att det är mitt fel när jag vet att jag inte har gjort något fel. Jag hatar att jag litade på dig. Jag hatar att du har behandlat mig som skit men att jag ändå inte kan sluta tänka på dig. Jag önskar att jag aldrig mött dig...


Måste också tillägga att det absolut värsta jag vet är att tappa kontakten med nån (oavsett vad som hänt) och nu har det hänt för första gången på länge! Jag tyckte det skulle va jobbigt att behöva hata och undvika varann, men det tycker tydligen inte han så jag får väll finna mig i det då.. och  precis NU går jag vidare.. My pain is yours to keep, my pain is yours to keep inside...

nu måste jag på sysbol och handla lite förtäring inför kvällen.. ska tydligen ut :P

ps 1: Way to go Ida, nu kan vi slappna av igen!! :D
ps 2: Jag har en mp3-stereo i bilen nu ;P  Så äntligen får man höra lite fräsch music!

onsda

har inte hänt mkt här dom senaste dagarna! igår fick jag nya naglar, hot hot :) Sen va jag på birsta med stina en sväng. skjussade krocken och uffe på nån firmafest. kl 23,50 var det dags för rocky 2 på tv så då satt jag och stina bänkade :D he's the man!

idag blir det extremt lugnt, ska förbereda mig lite mentalt inför första arbetsdagen imorrn... kanske att det blir ett litet studentfirande på eftermiddagen, we'll see!

och idag fyller rikard 21 år. grattis!! :)


återvändsgränd?!




"they say time will heal the wounds, but nothing's happened so far.."

dyr-dagen

jaa.. nu har jag varit på AVD och beställt bilstereo! eller den fanns hemma men adaptern hade 2-3 dagars leveranstid så det dröjer innan den sitter på plats :) tänkte att dom skulle få dra fram ström till steget också för enkelhetens skull men det skulle dom ha 1500:- för så det får bli billjuds-kväll i kråkens garage här framöver istället :P
denna pärla vart de iaf: (dom hade en liknande med rosa ljus men den kostade 1000:- mer så det kändes aningen onödigt, tyvärr!)





anyway.. dagens missöde! skulle på nagelkliniken kl 10 men precis när jag lagt 25 kronor i p-automaten och tryckt fram biljetten så ringer dom och ändrar tiden till imorrn istället.. damn!


också ett smårolig konversation från i helgen ang midsommarfirande:

jag (till jacke): men vi skulle ju kunna vara uppe hos dig i högsjö och bada tunna och så!
jacke: JAAA fan va kul!!
(några sekunders paus) -jag har ingen badtunna men!

hehehehehehehehe jaja! nu ska ja bort till pappa och fixa min enögda bil.. besiktning på fredag!!

"girls don't pay -guys pay!"

mmm snacka om feel-good film! kom precis hem från sista natten med gänget-afton.. är nog lite hemligt förälskad i Bob Falfa.. han är gryyyym :)



men dålig helg då!!

började jävla soft med en stekhet (ledig!) fredag.. vid 5-tiden drog vi bort till therese för lite grillning och ätning av diverse annat flott. kom en massa nytt folk och gammalt folk och det är ju kul! ölen och dom dåliga skämten flödade men kul som f.. Sen gick jag ner på stan från granloholm med kofforna och båsk.. jennifer å fredrik började bråka längs vägen så dom tappade vi ganska snabbt. en sväng på olles och sen hem till sängen för att ladda för dagen/kvällen nr 1!

lördagen, minst lika lovely. jag, ida och pappa flanerade runt på bergsåker och kollade in massa fina hemi-motorer och andra fräscha objekt. jag vill ha!! solen stekte och man va sådär lagom bakis, så vid 4-tiden drog jag och ida hem för en taktikvila och en grillad kyckling. sen vare äntligen dags! Pappa "det är sällan man får skjussa så här många brudar" Lindberg hämtade oss och vi gled ner på stan vid 7-tiden. då var det ganska glest men bilantalet ökade snabbt. vi plockade upp stina och anna sen flödade ölen fritt.. SJUKT roligt.. cruising varje helg? JA tack.

tyvärr tunnades det ut alltför fort så vid halv 1-tiden gick vi in på stadshuset istället. och det var också helt fantastiskt, jag som brukar hata stads!! inte ens en smärre konfrontation med den sjuukt upptagna S kunde förstöra min kväll. stackarn måste ju jobba så mkt att han inte ens hinner offra 15sek för att svara på ett sms.. kan inte va lätt! anyway.. träffade jacke, pettson och även herr Svedin så vi härjade fritt. sen orkade jag inte gå hem så då sov jag hos jacke, fick se nya lägenheten till slut! :P sweet att ha nån att surra med på morgonkvisten också..

ja världens längsta inlägg om världens bästa helg.. kommer bli svårtoppat! ikväll blire movienight.. sista natten med gänget!! ("what a waaaaste of machine") :D




hidden messages...


Takida - Asleep                 





nä nu skiter jag i det här och drar på fest!

MEEEEN VAFAN ÄRE NURÅ?????

rubriken säger allt



punkt

ultimat sinnestillstånd

återigen en tidig morgon, men med ett viktigt undantag: idag är jag pigg! vaknade innan klockan ringde (05,30) och kunde inte somna om.. tröttheten har fortfarande inte kommit smygande så jag tror det blir en av dom där energifyllda dagarna idag! :D vilket är bra eftersom jag har ett ton kurslitteratur att få in i huvet inför morgondagens tenta.. hmm jaja!

igår va jag och minigolfade med S och en vän.. det gick sääääämst såklart.. men jag är bra på andra saker! :) skatteåterbäringen ramlade in också så nu är man rustad för lite tok-shopping! ska dock försöka att ligga någorlunda lågt och endast köpa det nödvädigaste (ett nytt täcke och en bilstereo)

resten av dagen ska spenderas med skolböcker och tvättstuga.. senare en sväng till birsta med ida.. och förhoppningsvis lite S-mys till kvällen ;)


hugz

en ny dag

ja nu börjar ja känna mig som en människa igen.. har duschat, pluggat, fixat me naglarna, städat lite.. ja allt möjligt för att hålla mig vaken! ska göra ett sista ryck med psykiatri-boken nu sen blire stan med ida!

tänkte bju på lite vackra bilder från lördagen

               


1. Pixi tycker också om heineken.. men fick tyvärr stanna hemma ändå!
2. Jennifer och hennes vän Mygelflinet
3. Fäst med Ida, Therese och födelsedagsbarnet själv
4. Jag vann ett Wii? Vet inte vad jag var med i för tävling men lekledarn lät seriös?!


igår vart det bara värsta bakisdan med S.. men vi gjorde dock lite nytta och byggde ihop ett halvt multigym.. och tränade lite, dock inte i multigymmet ;)

måndag morgon :(

varför måste folk jobba när jag bara vill ligga och mysa minst 3 timmar till?! ska ta en dusch och försöka piggna till så ja orkar plugga idag.. juste, en viktig grej jag glömt att nämna är att praktiken till hösten har löst sig.. först 4 veckor på 97B (rättspsyyyyk! ;) ) sen 4 veckor på skönsbergs vårdcentral. slapp dig även denna gång liden!

zzzzzz...

RSS 2.0