Jaaaaaaa!

Idag kommer min Stina hem! (eller kanske imorrn, men det är snart iaf :P ) Min enda singelkompis för tillfället.. nu behöver jag inte sitta hemma å ruttna när alla mina parkompisar bara vill va hemma och mysa (men inget ont om att mysa! skulle jag också göra om jag hade en pojkvän :) ) Wihoo solen skiner, dom flesta av mina vänner befinner sig på hemmaplan och till helgen blire feeest.. life is good! :D


Tallinn -09

Än är det inte helt spikat men det lutar åt att det blir en sista april-kryssning även i år! :D Hela gänget är inte klart, men förmodligen blir det en hel del gamla rävar som varit med de tidigare åren ;) Kul att ha nått att brinna för igen! Har tagit på mig rollen som reseledare och det passar ju mig som hand i handsken, ha full kontroll över bokningar och tider, haha ;P

Annars har dagen gått åt till att uträtta diverse ärenden och kvällen har spenderats hos JenniFred med lite fika, alltid najs :) Nä nu äre väll dags att man börjar dra sig mot sängen eftersom man har en tid att passa imorrn bitti :P


Flashback från Tallinn -08

Roligare än såhär blire inte!

Såg en reklam på tv ikväll. Smirnoff har tydligen vunnit nått pris och ska då vara den godaste vodkan i världen enligt nån professionell jury. Professionell vodka-drickare eller ej, jag kan inte annat än hålla med! Slår lätt den annars så hypade Absoluten!




(och ett alkohol-relaterat inlägg en söndagkväll är kanske inte så korrekt, men jag har ingen energy för att skriva om det "riktiga" livet :P )

Inge fel på mitt liv just nu faktiskt! Men ibland känner jag bara som i Groove Coverge's låt 7 years & 50 days:

Now I run to you, like I always do
when I close my eyes I think of you
such a lonely girl, such a lonely world
when I close my eyes I dream..  of you

Dvs jag vill bara blunda och drömma mig bort.. :)

Det är ju lördag iaf!

Ja då var det dagen efter igen..

Bäst just nu:
Att Fredrik övertalade mig att ta hem kebabtallriken jag inte orkade äta upp inatt på Kebab City. Så nu ligger den i kylen och bara väntar... mmmm.. :)

Sämst just nu:
Jag tyckte det var en jättebra idé att ta bilen till festen igår och lämna den där. På så vis kunde jag få en uppfriskande promenad ner på stan idag och förhoppningsvis piggna på mig lite. Jag hade dock ingen snöstorm med i beräkningen! Kan det inte bara bli vår nån gång!?


Igår kan man säga att vi fick vår efterlängtade tjejfest.. vi höll nämligen till i vardagsrummet medan alla killar hängde i köket hela kvällen :P


damn!

har städat och fixat här hemma hela dan.. mest segat runt och njutit av att inte ha några måsten för dagen. Hur kunde jag glömma sysbol?? Ett besök i de ädla dryckernas hemvist är ju ett måste för att kvällen ska kunna bli nått! Nu får jag åka dit precis samtidigt som alla andra, som slutar jobbet kl 16. Hm, tur man inte är folkskygg iaf ;)

Mitt alldeles egna O.C (?)

Känner nästan att jag börjar svika mina läsare här.. min blogg gör sig inte längre förtjänt av sitt namn! Livet liknar inte längre ett enda långt O.C-avsnitt, intrigerna har blivit färre och färre. Men med tanke på den känslomässiga bergochdalbana jag åkte genom i princip hela 2008 så är det rätt så skönt att bara vara.. ligga på en jämn nivå istället för att pendla mellan svinglad och totalförstörd. Inga otrohetsaffärer, inga nya ragg, inga uppbrott, inga sviniga "kompisar".  2009 har verkligen varit en nystart för mig! :)

Ikväll ska vi på födelsedagsfest hos Hanna och sedan kanske en sväng på Båskens nya jobb, O'learys..  Så vem vet, kanske kan fixa nå intriger nu under helgens lopp ;)


Så minns vi 2008:

Jag var blond och duktig på att hamna i intriger, i flera fall med någon av dessa två herrar inblandade på ett eller annat sätt :P

Set the world on fire

..I'll do anything to get what I want

Idag försökte dom minsann ändra min praktikplacering! En annan tjej i klassen var tvungen att byta till ortopeden för att hon ska göra nått praktiskt prov.. "Såå då ska vi se, av 6 personer som blev placerade på ortopeden så har vi flyttat på...... Jessica Lindberg!" FAN! (vilket jag även utropade över hela klassrummet). Då brann det för lilla Jessica vill jag lova! Jag har aldrig fått något av mina önskemål av praktikplacering, förrän nu, sista praktiken.. och då ska dom jävlarna flytta mig till den enda avdelning jag vägrar att vara på! Tog ett ganska sansat samtal med läraren som fixar placeringarna och efter många om och men satte hon tillbaka mig på ortopeden tack vare att dom gick med på att ta en till student. Tur det, annars hade det varit krig!!

Men nu är allt frid och fröjd igen.. fick träffa huvudhandledarna på avdelningen jag äntligen ska va på och dom verkade jättebra! *happyface* Ser faktiskt riktigt fram emot praktiken nu, trots att mina arbetsdagar kommer förlängas avsevärt jämfört med nu :)

Förutom en heldag på skolan har det inte hänt så mkt.. haft en slöarkväll här hemma med mig själv bara.. känner att det behövs ibland ;P Imorrn blire metodövning på ambulansen! spenande.. :D

Skatteverket ♥

Helt okej dag idag! Blev väckt av telefonen imorse vid 8-tiden och märkte då att jag var relativt pigg. Klev upp med motivationen att man from idag kan kolla sitt skattebesked via nätet.. Skatteverket är ett av de få statliga verk som faktiskt alltid har varit snäll mot mig, och detta år var inget undantag! Fetaste skatteåterbäringen ever! (och då vill jag nämna att jag fick tillbaka 10 000:- förra året) ;D

Efter det glädjande beskedet åkte jag till skolan så att jag och T.Z kunde skicka in C-uppsatsen inför seminariet nästa vecka. Blev där ett par timmar innan jag gled vidare till Skönsmoon för att än en gång fylla i tatueringen. Nu är även det gjort och vi fixade lite våffelmiddag (jag hade råkat lura i folket att våffeldagen var idag, men det är ju inte förrän imorrn, jaja!). Ikväll ska iaf jag och J baka kladdkaka och dega framför tv'n! Ahh..


bye bye then


Helgens skörd

av störda citat!

"Jag skulle inte bry mig om nån sköt i MITT smör"
...ibland kan man konsten att tala innan man tänker..

"Men vaddå kommer du från Hebréien då eller?"
...nån kanske borde hängt med lite bättre på geografi-lektionerna

Högt och tydligt när vi passerar Saabs monter på motormässan:
"Saab!! Finns dom fortfarande?!"

Vid middagsbordet hos Lindbergs, ang en bekant till familjen:
Mamma: Hon är så gullig!
Pappa: Ja vem är inte det...


Långlördag

Imorse va man minsann uppe med tuppen.. Kl 8 satt jag vid frukostbordet! Sedan dess har det varit en dag fylld av optikerbesök, mathandling x2 och framför allt den efterlängtade motormässan! Visst, den hade kunnat vara bättre men jag blev ändå nöjd och mättad! Fick ju klappa på min darling som fanns där i dubbel uppsättning :D Tog en hel del bilder men åkte direkt till JenniFred efter mässan så har inte haft möjlighet att lägga över dem från kameran.

Nu är jag då här hos tidigare nämnda par och har blivit bjuden på taco-middag, utan att spilla på min vita tröja.. detta måste ju bara bli en bra kväll! ;) Efter diverse strul har girls-night-out blivit inställd och vi samlar både det kvinnliga och manliga könet här och röjer loss istället! Hade sett fram emot lite tjejsnack men det här blir nog trevligt det också! Krogbesök är inplanerat för senare ikväll.. min röst står som vanligt på Aveny men vi får se vart det slutar!

Dags att återgå till margueritan!

so long...

Dödsdomarnas dag

Klockan är knappt eftermiddag och jag har redan fått två mkt tråkiga besked..

1. "Du kommer aldrig mer kunna använda dygnet-runt linser"
Jepp, jag va hos optikern förut och berättade som det var, att jag efter influensan förra våren inte kan använda linserna dygnet runt, trots att det är såna linser. Ögonen varar igen och blir jättetorra typ en hel vecka efteråt om jag så bara sover med dem en enda natt. Nu visade det sig då att jag haft en rätt allvarlig ögonlocksinflammation, förmodligen i samband med flunsan.. Ögonlocksinflammationen har lämnat ärr i form av blåsor på insidan ögonlocken och det är dessa som irriterar ögonen.. Happ.. vad gör man åt det då? -Det finns inget man kan göra, dom är kroniska (obotliga)... Så var det med det alltså! Nu är jag iaf ännu mer motiverad att spendera pengar på ögonkorrektions laser..

2. "Efterkontroll av inkomst för inkomståret: 2007"
Tro på fan att jag fick denna irriterande blankett av snål-csn även i år!! Trots att jag tar emot ynka 2600:-/mån av detta statliga skitbolag så ska jag nu alltså behöva betala tillbaka en del av det! Här jobbar man och sliter parallellt med skolan för att inte behöva snylta på statskassan, och vad är tacken?? Jo jag har då i princip jobbat gratis! Fan fan fan... Du är skyldig att omedelbart betala tillbaka de studiemedel som du inte haft rätt till. Nu ska jag bara försöka lista ut hur en pank student i lågkonjuktur ska lyckas skramla fram några tusenlappar till detta ädla ändamål. SUCK. :(

Tur att jag köpte öl när jag va på stan idag, känner att det kan behövas!


HEJDÅ!

Thorsdag

Yes, det blev en riktig jag-kväll ikväll! skönt det också ibland.. Har sett Sex & the city (både några avsnitt och självaste the movie) och surfat lite på nääätet.. :P Till middag blev det min specialité (ett recept jag lärt av min far): pommes frites-tallrik! Det är helt enkelt en tallrik med pommes frites, och om man är duktig och nyss har varit och storhandlat (vilket jag har) så kan man servera denna delikata måltid med hamburgerdressing och/eller bearnaisesås! :D Gotta love it! ;)

Var som sagt till Malin förut och lägenheten hon nu delar med sin sambo var hur fin som helst! Nära till stan också! Fick även tillbaka min kirurgibok så nu pluggas ortopedi för fullt. Har nämligen fått veta att det är där jag kommer göra min sista praktik, med start i början av april. Känns bra! Och ännu bättre blev det när jag fick veta att min trogna uppsats-skrivar-kompanjon Therese Z också ska va där! :D Då kan vi trösta varann när vi oroar oss för att kugga och bli utan examen ;P Nee det kommer gå fint det här!

På lördag är det dags för girls' night out, ska bli grymt kul! Det lutar åt att det blir en bra uppslutning :)


"boys, boys, boys.. we like boys in cars!" ;)


Lite hat och mycket kärlek

Ja då har man varit "borta" härifrån i några dar.. Har ingen riktig ursäkt förutom att jag har haft annat för mig än att sitta med datorn.. :P Däribland umgänge med diverse vänner och en del skolarbete också faktiskt. Ett par småroliga incidenter har jag dock på lager:

1. Blev väckt tidigt av grannarna igår morse, men den här gången var det inte pga hundskall eller deras oregelbundna disknings-tider utan nått helt annat. Tjejen storgrät (ja och fatta hur högt man måste gråta för att jag på andra sidan väggen ska bli väckt av det). Iaf, hon grät och karln skrek.. Min teori är att det var nått typ av otrohetsdrama för jag tyckte mig höra hur han skrek "FAAN du skulle inte följt med han då!!!" (och ja, fatta hur högt man måste skrika för att jag på andra sidan väggen ska kunna urskilja hela meningar). Ja det kan inte va lätt å va i 40-års åldern..

2. Har läst mitt andra års-horoskop för 2009. Det var även det andra års-horoskopet som påstod att jag kommer att gifta mig i år. Det låter ju högst osannolikt med tanke på att vi redan är inne i mars och jag inte ens har nån potentiell partner än. Men vem vet? Haha

3. Ang bröllop så har jag anmält mig som weddingplanner till en mkt nära väns kommande bröllop. Preliminärt datum är satt, brudtärnor och ringbärare utsedda, kyrka bestämd och även hotell för bröllopsnatten.. Det största problemet just nu verkar vara vilket namn brudparet ska ta, ingen vill ge upp sitt nuvarande.. hmm.. tricky. Och såklart det lilla problemet med att brudgummen måste gå med på det datum vi satt, han lät skeptisk igår ;P Det enda vi egentligen vet är att det kommer att bli ett bröllop så småningom :D

Så, det är allt jag orkar med för stunden. Ska slöa lite innan jag ska iväg till Malin och kolla in hennes nya lägenhet :)

På återseende..

Godmorgon!

Inget går upp emot att bli väckt av en envis telefon när man endast sovit 5 timmar! Jag och a-klubben (a.k.a arbetslösa klubben) hade filmmaraton igårkväll/natt.. 4 filmer och ett tv-serie avsnitt blev det innan vi kastade in handduken och insåg att ingen skulle vara tillräckligt vaken för att se sista filmen. Trevligt var det! Bra filmer var det också, så det får vi göra om nån gång! :)

Kl 4 åkte jag iaf från Skönsmon, och kl 10 ringde telefonen första gången.. surrade tillräckligt länge för att inse att jag nog skulle orka släpa mig upp ur sängen, vilket jag nu har gjort! Ingen bortsovning av dan och omställning av dygnet här inte *döktig*.. Idag ska jag umgås med en annan av "de sysslolösa", får se vad vi hittar på för trevligt :P

P.s Ja, Timrå åkte ut. Och jag svor.. Fan...

Klubban gick av för Wallinheimo!





Resemblance, anyone???

Fyfan va irriterande och orättvist! Det var Timrås match, men bibel-laget HV hade väll bett till Gud.. han är den enda som skulle kunna fixa TVÅ sånahär avslut som de ovanför! Jaja vi får hoppas på vinst imorrn, annars kommer många barnförbjudna ord flyga ur min mun.

Skenan gick av för Lehtonen! suck..

Vafan hände?

Kolla bara här hur jag lyckades förstöra en i övrigt mkt fin bild!! Tror jag bara skulle resa mig upp men det ser ju förfan ut som att jag kör värsta actionman-stuntet!



Ja vad ska man säga.. jag spillde iaf inte ut ölen även om det kanske ser ut som så på bilden ;P
Nu ska jag slumra så man kanske orkar öppna ögonen imorrn när man ska iväg på jobbet! Lite närmare uppdatering ang fredagen kommer under morgondagen

...kanske

Sådärja

Nu har jag städat, diskat och tagit ut sopor.. allt är förberett inför partyfolkets ankomst senare under eftermiddagen. Allt som återstår är att fixa till mig själv! och bestämma kläder (paaaahaanik).. såna här dagar värdesätter jag verkligen faktumet att jag har en lillasyster med samma klädstorlek som mig själv, ska nog åka förbi henne sen och låna nått.

Det största problemet just nu är hur jag ska lyckas packa in 4 passagerare i Puman, eftersom Koffa F nog skulle med också. Men det ordnar sig nog, och det är ju alltid kul med mer folk :D iiiihihihi var längesen jag var såhär sjukt taggad inför en fest, och det verkar inte bara gälla mig! J var som ett litet barn dan innan julafton igår.. :P Senast jag kände såhär var innan Vemdalen, och det blev ju grrymt! Över förväntningarna! Hoppas på detsamma om denna kväll.. Förutsättningarna hade knappast kunna vara bättre iaf, så en trevlig kväll blir det utan tvekan!

Lite småtrist att man ska jobba imorrn dock.. MEEEEN jag börjar inte förrän kl 15 så det är ju luuuuuugnt ;P


"aaaaah the night is calling, and it whispers to me softly: come and play!"

Äntligen helg

Här sitter jag nu nyss hemkommen.. "hög" på snus/kaffe och lyssnar på eminem, inte det mest ultimata precis innan läggdags men vafan! snart äre ju helg! :D Morgondagens lokalfest är hett efterlängtad av många och förhoppningsvis blir det inga krossade flaskor (iaf inte i nåns huvud).. Inga bråk helst tack! Så håll er i skinnet nu förfaan! Fast å andra sidan, varför skulle det bli bråk? Vi älskar ju varann allihopa, eller hur? :)

Kvällen har bestått av att planera allt in i minsta detalj inför imorgon. När ska jag hämta J, F och T? (SENAST kvart i 5). Vad ska vi dricka? (förfest=shotsrace, fest=olssons bjudöl och diverse egna drycker). Vilka låtar ska va med på skivan? (Bara bra musik, och kanske några av F's efterfestlåtar). Vad ska vi äta? (Ngn typ av snabbmat at my place). Nu återstår bara den kanske viktigaste och svåraste frågan för min del:

Vafan ska man ha på sig?

Vi följde även timrå-matchen via text-tv (inte en jävel har ju canal+!) och det gick ju som bekant åt helvete. Nya tag i nästa match.. I år blir det sm-guld! ;D


nä nu äre nog dags att börja tänka på refrängen......

Onsdag, helt enkelt

Gårdagen blev lyckad. Vi hade mkt trevligt trots att det kanske blev en eller två öl för mycke, som vanligt :P Är totalpepp inför fredagen nu också! J och F ska komma hit först för en liten förfest och en pizza innan vi rullar ner till Olssons place..

Idag har jag nog inte gjort nån nytta överhuvudtaget utan bara softat runt här hemma.. Nu borde man göra nån middag men vettefan vad jag är sugen på.. Jajja, sen bär det av till skönsmon för att kika in m&p's nya bil och ska även hälsa på Cillen (long time no see)! Annars äre ganska lögnt faktiskt!



Bjuder på en bild från igår på Daltan.. Jag och J i tisdags-smink ;)


Sommar i Sundsvall

Jo det blir en sommar i Sundsvall i år också.. har nämligen fått sommarvik på sjukan som sjuksköterska! Intervjun gick bra, men den slutsatsen kunde ni nog dra själv :) Känns underbart, och personalen på avdelningen verkade trevliga så paniken över att börja jobba har mildrats en aning faktiskt.. Efter intervjun gick jag in till mamma på röntgen för att berätta och då surrade jag lite med Olsson, som har praktik där, och blev bjuden på hans fest på fredag :D Kommer bli kul!

Förutom besök på sjukhuset så besökte jag Ica Maxi och storhandlade för första gången på typ ett halvår. Ganska skönt att ha fylld kyl/frys/skafferi för en gångs skull!

Nu ringde Jennifer å frågade om jag ville hänga med ner på stan och ta en öl, och det säger man ju inte nej till :D Lite firande av jobbet och allmänt skitsnack med gänget.. music to my ears!

Feel the flow

Sömnlös i Sundsvall

åhh klockan är mitt i natten en måndag och jag kan inte sova! Har varit sjuukt trött ända sen jag åkte från J och F för typ 2 timmar sen.. men jag är nervös så jag kan knappt ligga stilla. Vadan detta? Jo jag ska på anställningsintervju imorrn på sjukhuset. Har väntat och väntat på att dom ska ringa, och nu idag när dom äntligen gjorde det så kom paniken! Och inte bara paniken över intervjun, även paniken över att jag snart ska arbeta som sjuksköterska. Kommer jag verkligen kunna ta hand om folk och delegera arbetsuppgifter, helt på egen hand? Jag blir yr i huvudet bara av att tänka på 'et

Men creepy as it sounds.. snart är det dags!

gonatt


Weekend getaway

Då va man åter på hemmaplan igen efter en weekend i öppsala. Som vanligt mycke fest och mycke nya människor :) Och jag säger då det.. dom som anser att det finns ett studentliv i sundsvall kan ju gå och gräva ner sig. HAHA.. vad har vårt fjantiga lilla kårhus att komma med i jämförelse med uppsalas nationer (vet inte exakta antalet, men de är måånga) som i de flesta fall är större både till ytan och publiken än sundsvalls bästa vanliga krogar.. pathetic!

I lördags vart det en "lugn" kväll med lite vanlig nattklubb och igår gick vi ut hårdast möjligt. Med rock-styling a'la tuperat hår och svartsminkade ögon vill jag nästan påstå att vi ägde rock-kvällen :D Blev en del rock, mycket dans och ölintag som motsvarar en hel tårta kalorimässigt. Att dom hade öppet till 4 var ju jävligt suveränt det också! Natten blev lång festmässigt och kort sovmässigt så därför känner jag mig rätt scheg, och nöjd!

Idag va Malin så sjukt bakis att hon låg och sov halva dan medan jag såg på SATC, sen när hon piggnade till och joinade så somnade jag i soffan. Sen satt jag på ett tåg där jag va helt ensam i min vagn. Grrymt social dag!! ;)


back to the reality..


Jessica is moving on stereo

idag mår jag bra! eller bra var väll å ta i, men bättre iaf! :) Har varit på skolan med T en sväng och vi småpysslade med vår precious uppsats, ser ljuset i tunneln nu! Förutom det har jag diskat och grejsat här hemma, och sett lite greys. Greys har lärt mig nästan lika mycket om sjukvård som sjuksköterskeprogrammet (3 år) har gjort, eeeeelller ;) Men det är kul å se iaf, synd att mina framtida arbetskamrater förmodligen inte kommer va lika unga och roliga som dom i serien men men.. TUR då att jag är ung och rolig :D

haha jag känner mig störd idag.. men jag är nog bara peppad för Uppsala! Imorrn bär det av! Till my dear Malin, fest ska det bli.. Har aldrig blivit besviken på Uppis förut så jag ser verkligen fram emot det!!

Nä nu ska jag på systehemet! Måste fundera ut vad som innehåller mest alkohol i förhållande till sin vikt (förutom VODKA!!).. inge kul å släpa en karta öl med sig på tåget.. Men vi får se! Kuuuuuuul :)

Multipel organsvikt?

...Förmodligen inte. Men nått fel är det på mig iaf! Känner mig konstig i heela kroppen på ett obeskrivligt sätt. Jag är lite hungrig, men jag mår illa. Jag känner mig andfådd, men jag har jättelåg puls. Jag är rastlös, men slö. Känns fel överallt, men det gör inte ont, det är inte domningar och jag är inte trött. La mig raklång på sängen nyss, men då kändes det värre (!!!!!). Har aldrig varit med om nått liknande.. det är ungefär som att ha feber, fast med det lilla undantaget att jag inte har nån temphöjning.. skumt.

Håller på med middag nu, kanske känns det bättre om man äter lite. Sen ska jag hämta Jennifer nere på stan så vi kan hänga.. Efter 3 dagar i isoleringscell (på Kungsvägen) så törstar jag efter mänsklig samvaro!! :P


Mot oändligheten, och vidare!

Sweet memories

ikväll kröp några gamla bilder fram ur den håla de verkar ha gömt sig i alldeles för länge. Sånt piggar verkligen upp en i den annars så grå vardagen! (cred till Linda!) :D

Ett axplock!

Se bara så glad jag är över att jag fick rosa champagne (JAPP CHAMPAGNE, inget jävla snik-mousserande vin) på min 22-års dag. Trots att jag hade lyckats hälla upp ett glas fyllt av skum...


För att inte tala om en hel del Björnrike-bilder som fallit i glömska!

Cool som få i M's Stenmarks-mössa

Snustornet! Our precious.. 7 av 8 boende i stugan snusade, därav höjden på mästerverket.

Jag och baby förlustade oss minsann på fler ställen än i stugan (och äntligen finns det bildbevis! ;P)

Lovely S & S :D

Och Stina, jag har en till bild som kanske kan pigga upp dig lite.. finns att hämta via msn!

För övrigt verkar jag ha blivit mer eller mindre frisk nu, good!

Jessica is sjuk

Tyckte väll att jag kände mig lite mer bakis än jag borde i söndags.. och inte så konstigt, det var ju feber på ingång! Hela gårdagen låg jag däckad.. Men efter att mamma kommit hit med loka och grillchips orkade jag va vaken nån timme och se på lite Futurama iaf.. haha jag är värre än en katt! (Katter sover i snitt 20 timmar per dygn). Idag känner jag mig aningen bättre och ska försöka vara vaken lite mer, trots att jag är så trött att jag knappt orkar andas. Tror jag hoppar tvättiden som var bokad tills idag :P Vem behöver rena kläder när man ändå bara ligger hemma?! Yess.. imorrn måste jag dock vara frisk för då ska jag till frisörn, +att jag skulle vilja ha ork till att gö klar vår uppsats också..


på återhörande

Jag mår illa

..måste varit nått fel på max-skrovmålet jag åt inatt ;) Ehhhhnyway, vi va iaf ut på stan en sväng igår.. Jag, JenniFred och Uffe. Och vad ska man säga?! Sällskapet var trevligt men krogen har verkligen varit bättre! Bättre lycka nästa gång!

svammel, svammel.. idag blire nog en lugn dag, ska försöka få lite gjort här hemma.. tänkte tvätta bilen men det känns som att det är aningen för kallt.. hmm.. jaja, roligare än såhär blire inte just nu! :)

och apropå värdelösa krogbesök:

"-Kommer du ihåg när jag träffade dig på Olearys förra året?
-Njaaa...
-Jag hade spytt då. Visste du det?"

Då vet jag E! Alltid lika trevligt att prata med dig.. :P


jaja..

RSS 2.0