Swedish midsummer

Tänkte önska er alla en glad midsommar! Nu har ju midsommarafton redan varit, men ändå.. ni har säkert kul! xD Det är faktiskt en av de saker jag saknar mest med Sverige.. inte sommaren i sig (eftersom den oftast är skit och i princip kan jämföras med vintern här) utan ljuset! hur härligt är det inte på sommaren när det är ljust i princip dygnet runt! Så äre aldrig här utan det blir mörkt typ vid 6-7 tiden även på somrarna :/ Därför har vi nu bestämt att nästa gång vi åker till Sverige så blir det på sommaren.. kanske nästa sommar men vi får se hur pengarna räcker till! :)

Här har det faktiskt inte hänt mkt sen sist.. har mest jobbat.. 6 av veckans 7 dagar. men fiiinfin lön fick jag i torsdags tack vare det ;) Så nu har jag äntligen beställt en kamera, den kommer nästa vecka! wihoooo! STORT tack också till mamzen&papzen som bidrog till att det blev möjligt ♥ Så nu jäklar ska här tas bilder på allt och alla!

En Canon EOS 600D blev det iaf :D


Fick även ett annat litet paket av m&p här i dagarna med lite godsaker, som en försenad påskpresent. Pingvinstänger, hockeypulver, cheeze balls, snus m.m. yumyumyum :)

Denna helg blir en lugn och sansad en tror ja.. Kanske kan vi äntligen ta å kolla på alla Stieg Larsen filmerna. Vill ju att L ska få se lite svenskt hehe.. :)

Avslutar med en bild på min lilla tjej som inte är riktigt lika liten längre..

Roxi!


Ha en trevlig helg! pöss pöss

Löjligt lång människa..

Gårdagskvällen var trevlig.. inget sådär övertrevligt skitjävla kul. men trevligt! drinkarna var billiga men man fick lov att säga till om "no ice" annars fick man hela jävla glaset med is och typ 4 droppar dryck! anyways.. vi drog vidare till nån klubb runt midnatt-snåret.. häftigt ställe i flera våningar osv! men efter ett par timmar tog tröttheten och hungern över så det blev mcd och sen hem. lärde mig en mycket viktig läxa igår kväll också..

om du är 170 cm lång (som mig) eller längre och har högklackat på dig så kommer du garanterat va ett huvud längre än alla tjejer och förmodligen snäppet längre än de flesta killar också.

detta faktum suger stenhårt eftersom man oftast vill ha högklackat när man går ut.. MEN alla tjejer är ju typ dvärgar här så vill man smälta in så äre oklackat som gäller. jag va helt seriöst minst ett huvud längre än alla andra tjejer på festen, trots att de också bar högklackat. kände mig fruktansvärt utanför. och jag är inte ens så jävla lång?? 170cm känns ju som rätt medel?? jävligt konstigt äre iaf.. :/

idag har vi bara segat runt lite på stan.. kikat på lite grejer som förhoppningsvis kommer att va med i juni-rean (japp dom har juni/juli-rea här a'la mellandagsrea). köpte även med mig en stor "låda" lax sushi som jag ska smälla i mig till middag. längtar redan... mmm.. 12 bitar, alldeles för mig själv! hehehe :D

imorrn äre ju sveriges fina nationaldag och vi här i Perth har faktiskt röd dag också :D (fråga inte vad vi firar för det minns jag inte). så jag tänkte det skulle va kul att släpa med L på nått svenskt nationaldagsfirande.. det finns ju en "Svensk klubb" här i stan men hittar ingen info om nått eventuellt firande :( nåväl får väll fira här hemma med lite hårdbrö och wästgöta kloster ost :D

okej that's it. bye bye

wtf?!

läste snabbt igenom inlägget nedan efter jag publicerat bara för att se så att allt såg okej ut. och vad ser jag.. fullt av jävla särskrivningar!! WTF!! jag har aldrig i hela mitt liv varit en särskrivare!!!! i engelskan särskriver man ju allt så det måste va därför :(  måste verkligen börja blogga mer nu så jag håller igång svenskan!!

fan också..

UPPDATERING!

ja vet.. helt sjukt!! blir en liten snabb sammanfattning i punkt form som vanligt efter ett långt uppehåll.

*höll helt seriöst på att bli galen efter 2 veckor med endast en madrass i huset. sista veckan tappade vi internet också så då var det verkligen kört... men vi lyckades ta oss till perth till slut.
*nya lägenheten är suverän. älskar älskar älskar den! vill aldrig flytta härifrån :D vi bor på översta våningen där det även finns ett gym, en utomhus swimmingpool samt en bubbelpool att tillgå. happyface.
*har skaffat en kattunge. en ragdoll som är världens sötaste (förlåt till alla andra katter i hela världen, men hon är sötast!). Roxi is her name!
*har fått ett nytt jobb! på ett medical centre (vårdcentral). nu äre roligt att jobba igen :D kanonbra ställe och bra lön samt arbetstider! ;)
*var på en hälsoundersökning för mitt nya visum och det visade sig att jag inte har tuberkulos, lungcancer, hiv, hepatit b eller hepatit c. alltid bra att veta :P
*gillar Perth skarpt. det är en vacker stad med hyffsad shopping (inte riktigt lika bra som brissie dock men hehe), vackra stränder och ett härligt klimat! det regnar nästan aldrig <3

ja det var väll de senaste veckorna i en liten sammanfattning. ikväll ska vi på cocktail party med Luke's footy (australiensk fotboll) klubb.. ska försöka att inte göra om förra gångens misstag. tog en jäger shot tillsammans med en tjej vid namn Kate (skitbra idé att ta en jäger shot kl 23 på kvällen när man är som mest på G, det var den bästa idén i hela världen tyckte vi just då), sen minns jag bara fragment. haha... dansar på ett dansgolv nånstans och sen sitter jag helt plötsligt i en taxi med luke och har ingen aning om vart vi är på väg eller hur jag hamnade i en taxi. vi var dock på väg hem så det var ju bra.. hehehehehe.. som sagt. ska försöka undvika det ikväll!

och till er i Sundsvallo, hoppas ni får det trevligt på Fredriks 25-års fest eller cruisingen, eller både och! :)

hörs snart igen (förhoppningsvis)!

och ps om nån vill sponsra med pengar till en systemkamera så skulle denna blogg genast bli mkt intressantare och mer väluppdaterad ;)

PÖSS

RSS 2.0