...och vilken jävla torsdag sen!

Moahaha.. Jag och Jen skulle ju som sagt ut å ta en öl igår kväll, bara slappa och surra lite skit. Vilket vi även gjorde, mkt trevligt! Började på Irish där de va rätt dött (som väntat på en torsdag) och där tog vi en av deras jätteöl och började så smått planera för vinterns Vemdalen-resa, man måste ju va ute i god tid! ;P

Sen drog vi vidare till Daltons, mest för att vi blev hungriga och ville ha en nacho-tallrik, men där var det ett jävla drag! Var ju karaoke och allt.. Softade lite med vår nachotallrik som va så stor att vi inte ens orkade äta upp den tillsammans och tog ett par öl till. Och jaa Dallan är ju liksom känt för att vara tillhåll för den lite mer gubbsjuka delen av befolkningen och det dröjde inte lång tid innan vi fick vårt första "hugg". Nån 40+'are som gav ett ganska bra peptalk! Med kommentarer som "det är bara att ni kör er grej, passar det inte så passar det inte! då är inte killen nått å ha ändå!" och "alltså ni är så grymma, det är bara å sitta här å köra er grej så kommer killarna komma till er!". Kände mig rätt peppad, blev bara lite tjatigt när han sa samma grej för sjunde gången ;P Dock så visade han sig ha rätt! För när klockan började närma sig stängning kom det fram ett par killar och frågade om vi ville hänga med på efterfest, i deras TURNÉBUSS!! Det var ju ett erbjudande vi inte kunde tacka nej till! Visade sig att det var dansbandet Date vi fått äran att hänga med ;P Men det var en kul grej, gick dit och drack lite öl och festade hela natten lång. Trevliga grabbar det där! :) Kom hem halv 6 imorse.. ganska bra jobbat för att vara en torsdag, haha!

Blev väckt sådär lagomt pigg mitt på dan av att pappa ringde å frågade om det var jag som åkt dit för rattfylla inatt. Han hade tydligen läst nånstans att en 22-årig tjej kört genom stan med 1,8promille i blodet. God damn!
Nej, det var inte jag ;D

Nu blire till att uträtta lite ärenden här!

Torsdag

Ja då vare snart dags att dra sig iväg mot jobbet för ett kvällspass. Inte mitt favoritpass direkt, men det är ju iaf skönt med lite sovmorgon :) Och idag har jag dessutom något som motiverar mig att jobba på.. ikväll blire nämligen ner på stan för en öl efter jobbet! :D måste ju fira att helgen är här, trots att det verkar bli en rätt död helg tyvärr. Men men kan ju kanske va bra ibland det också (eehhh). Pratade med Krocken igår och lovade att jag ev skulle hänga med han ut till garaget nån dag och hjälpa till med alla hans projekt.. gäller ju att ligga på god kant med han nu när det snart är drakbåtsfestival ;P och dessutom var de längesen jag träffade honom så det blir nog trevligt!


Nä! Mat, jobb, öl, helg.. :)

Återuppstånden

Sådärja.. nu har det vänt lite sen sist. Inte för att nånting egentligen har blivit bättre, men jag känner mig iaf rätt glad, så det är ju bra :) Har mest jobbat, jobbat och jobbat de senaste dagarna. Igår blev det också en visit hos JenniFred och där var det många projekt som pågick. Tvätt, omplantering av blommor, skurning av diskmaskin m.m Jag deltog dock inte så värst mkt i något av detta utan var en riktigt lat gäst :P Åt av deras frukt, surrade lite med J i telefon samt spelade pain på ps3 tills jag nästan fick PAIN i huvudet :D Och sen när de var klara med projekten så diskuterade vi, fram och tillbaka.. ältade att allt jämt ska gå åt helvete för oss. Tror att det delvis var denna diskussion som fick det att kännas lite bättre, jag är iaf inte ensam i detta.. nu ska vi börja ha roligt nästan jämt igen! ;D

Nu ska ja göra iordning lite macaroni&cheese och se ett arkiv-x avsnitt (guuud så amerikansk jag känner mig), sen ska jag lura med mig nån ut på Birsta så jag kan handla skooor (fick mitt livs största lön, med råge, igår)! :)


Gårdagens citat även:
"Jag va på han förut och försökte dra i kabeln!" 
internhumor! men ibland blire bra fel! ;P



tjing!

FEEL the irony

Jag trodde inte att det var möjligt men efter att nu ha samtalat med Jen en längre stund så blev livet helt plötsligt ännu mer komplicerat. WHAT? Det är tamejfan inte sant.. Åt helvete mä 'et!

Tror vi ska ändra vårt signatur-citat från "Det är roligt nästan jämt" till "Det är jobbigt nästan jämt". Sjukt mkt mer passande nuförtiden.

Nä nu ska ja sluta skriva sura blogg-inlägg! ..åtminstone för ikväll ;)


cheers! 

Är det någonsin enkelt?

Svaret är nej, inte de senaste 2 åren iaf! Blir bra less på att allt ska va så jävla komplicerat hela tiden.. Först åt ena hållet, sen åt det andra och.. ja ni fattar ;)

Aja förutom att leva ett complicated life så har jag jobbat idag, tråk-kvällspasset. Men det var lugnt så man ska inte klaga! En hel härlig jobbvecka står framför en så det är bara att kämpa på! Har pratat lite med pappa om den eventuella Tysklands-resan i augusti och det verkar lovande, hänger bara på att jag får dom där 3 dagarnas semester jag ansökt om. Det ska ju aldrig va helt enkelt! :P

Nä nu ska jag äta (!!) lite och ringa Jennifer för å höra hur det går med allt..


byeee

Fredagsfylla på Kungsvägen

Ja igår blev de middag på O'learys och det var very najs! Blev inge babyback ribs utan tog faktiskt en caesarsallad, och den va grym! Efter många om och men blev dock förfestplanerna ändrade och vi lyckades fixa skjuss upp till my place. Blev en riktig kanonkväll! Nästan hela gänget var samlat också, och det sker ju knappast varje dag nuförtiden.. dom enda som saknades var Båsk (som ska jobba hela tiden tråkjäveln) samt Therese och Frege.. Men fullt ös! Sen gick vi ner till Olearys i spöregnet vilket kanske inte var så skönt.. men fick iaf höra att jag såg ut som en porrstjärna med dyblött hår, haha! ;P Överraskande bra drag var det på iaf på Olles så det gjorde det värt regn-promenaden ändå!

Idag har varit en riktigt seg dag.. låg i sängen till kl 2 tror ja, cosy :) Men städat efter gårdagens fest har jag iaf gjort.. och konstaterat att mitt kylskåp är mer välfyllt nu än innan festen! haha, det må vara det bästa med att ha fest.. allt hittegods som tillfaller festfixarn dagen efter om det inte hämtas inom 24 timmar ;)

Denna dag har hittills känts som söndag, men det är ju faktiskt lördag! Så det börjar ju liksom bli dags att fundera ut vad man ska hitt på för skoj ikväll, nånting blire nog! :)


MagstackarN

Joorå jag klarade mig undan magsjukan från jobbet! Men tydligen verkar nån högre makt vilja att jag ska ligga hemma och spy i helgen.. Köpte nämligen lite rostbiff som ja tänkte äta till middag, kommer hem och öppnar förpackningen och möts av en jävulsk stank! Luktade inte kött direkt.. smakar några tuggor.. smakade inte kött direkt! Jag har alltså fått med mig rutten rostbiff hem. Fyfan.. men den gick ja inte på heller! Den där ynka tuggan jag tog kan knappast ställa till med nå bekymmer.  Så då blire fäst ikväll som planerat :D

Har kvällen relativt uppstyrd nu.. först Olearys bowlingen för middag med gänget, sen fest hos Hanna & Carl och sedan nån krog! Dessutom väntar man ju finbesök, så det här kommer nog bli en kanonkväll! ;) Återstår bara att bestämma vafan man ska ha på sig ikväll.. alltid samma problem! haha


hugz!

"Festa med oss för vi är fria ikväll"

aaaah finally helg! och en 3-dagars sådan :D Kan dock inte slappna av helt, för det går nån skum version av magsjuka på avdelningen, och nu är jag svinrädd att jag ska ha blivit smittad. Känner av nån halvdiffus magsmärta, men det är nog bara inbillning och/eller hunger. Dom sa ju att friska och vitala människor inte smittas av den här bakterien. Men är jag frisk och vital? Är jag det??? Hmm, men handsprit tar ju bort bakterier från händerna, så då borde vanlig sprit man dricker ta bort bakterier från magen?! Det ordnar sig imorrn med andra ord :)

Nu ska jag ringa Jen och börja styra upp lite inför helgens äventyr, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!


pöss pöss

Say no mooore!



I don't wanna work today..


Men bara två pass kvar till helg.. kämpaaaa :)

Allting rullar på som det ska

Men välkommen till en dag som började allt annat än ultimat.. för det första hade jag mitt livs stressigaste arbetspass i söndagskväll, så pulsen låg väll en bra bit över 100 hela kvällen, även efter hemkomst :P Hade grymt svårt å somna så trötter var man ju imorse iaf! Dessutom hade ja fått nån lightversion av ögoninflammation så man vaknade med halva ansiktet fullt av var.. very najs! Dessutom insåg jag kl 6,10 imorse att jag inte hade ngn snus.. en arbetsdag utan snus är inte möjligt!! Så det var bara att gasa ner på statoil istället för att äta frukost.. very najs! ehhhmm.. hann iaf på jobbet i tid och sen dess har det flytit på rätt hyffsat faktiskt :) En inte alltför stressig dag, också ledig dag imorrn då!

Ngt som satte lite guldkant på min dag var att Therese hörde av sig och bjöd in till lite äventyr här framöver.. härligt! nu har man nått att se fram emot som inte är alltför långt borta! miiiiihihihihihi :D

Efter hemkomsten har jag faktiskt hunnit med att tokstäda hela lägenheten.. m&p ska komma förbi en sväng så man måste ju ;P Och dessutom ska det komma nåra och kolla på bilen så blire ägarbyte vill man ju inte bjuda in dom till "soptippen" som pappa så vackert brukar kalla min läga.. Men nu äre någorlunda rent å snyggt så man inte behöver skämmas ;)

Lördag, så gott det går

Jaa Bänkås blev de ja! Va ju inga problem å hitta dit så min oro var rätt obefogad :) Var en del folk där ute men framåt 11 började det rycka i krognerven så då var det bara att packa in sig i bilarna igen. Vi drog till Irish och där var det packat med folk, kul! Inte lika kul att behöva sitta och glo när alla andra satt med sina öl, men men det var ju mitt eget val så. :P Hade jäkligt trevligt ändå faktiskt, och bra musik vare också!

Har hänt en del saker ikväll faktiskt, sånadär små detaljer som piggar upp en i övrigt nykter kväll :D
Jag har bl a:
*Kört runt halva stan inkl Granloholm tillsammans med J&K för att söka efter en försvunnen person som sedan visade sig finnas i tryggt förvar inne på krogen
*Dissat två kontaktsökande själar på Irish eftersom ja kände mig off (helt otroligt att två hela personer ville ha kontakt med mig när jag satt där osminkad och helt o-krogklädd, men jaa :P)
*Svullat en massa flott på Max
*Börjat blöda näsblod av okänd anledning

Slutsats: Det går tydligen att ha roligt utan att dricka. (Dock inte lika roligt ;) )


Nä, sängen kanske..?

Det är roligt nästan jämt

Jobbhelger brukar ju i regel vara extremt dryga.. den här har varit aningen mildare ändå. Igår blev det fest på dalgatan som planerat och det var ju trevligt! Jag var dock inte mitt mest peppade jag utan hoppade krogen och drog med Jennifer på en liten roadtrip ute i Njurundaskogarna istället, haha! Men det var inte helt fel det heller.. blev ju tillåmed bjuden på colagrogg.. varit mycke colagroggar på sistone! Jag som mådde illa bara av lukten förut.. men det är faktiskt en helt okej dryck bara man spär den ordentligt ;P

Var inte ett dugg pigg imorse och det kändes rätt drygt att man skulle iväg å jobba när man helst bara skulle vilja ligga och sova hela dan. Men när jag kommit dit så piggnade jag på nått underligt vis till mig, så kvällen har gått riktigt bra! Bara imorgonkväll kväll kvar av den här jobbhelgen då :)

Nä nu är det ju faktiskt lördagkväll, så om man skulle dra ut på lite galej kanske! Ska försöka leta mig ut till Bänkås där Jennifer & co hänger ikväll, har inte varit där på några år så det kommer bli en spännande resa... hmm :P

so long!

Vem är Jessica Lindberg?

F: Vad är det för avdelning du jobbar på?
J: Urologen
F: Vad är det då?
J: Urologi betyder läran om urinvägarna samt det manliga könsorganet.
F: Jaha, så du är kuksköterska alltså.. *fniss*
------------------------------------------------------------------------------------------
B: Vilken avdelning jobbar du på?
J: Urologen
B: Jaha vad är det för nått?
J: Urologi betyder läran om urinvägarna samt det manliga könsorganet.
B: HAHA så jävla typiskt!! Du sa säkert att du inte ville ha nått jobb om du inte fick jobba där!! HAHAHA! Fördelen är ju att då har du väll tillgång till klamydia-registret?
J: Nej, det är hud och kön mottagningen.
B: Jaha... (några sekunders paus) Du borde söka jobb där!!
-----------------------------------------------------------------------------------------

Hmm. börjar liksom undra lite vad folk har för bild av mig efter att dessa två konversationer med två helt olika personer ägt rum. Fick den brilljanta idén att googla mitt namn för att luska lite.. Fann inte så mkt till en början, förutom en blogg jag tydligen skrev sommaren 2006 och sedan helt glömt bort! Haha! Där fanns citat som "ikväll har lill-erik och linda varit här och hjälpt till med köksrenoveringen för på tisdag kommer vår nya kyl/frys MED ISMASKIN!" och "här är en bild på min och min pojkväns bilar". Nu 3 år senare har jag varken ismaskin eller pojkvän, men lika glad för det är jag! Kanske tillåmed gladare ;P

Dessutom hittade jag en annons på dagbladet.se där det stod att jag och mina 5 närmsta klasskompisar tagit examen. Vem har skickat in den?? Eftersom inte hela klassen stod med utan bara vi 6 liksom.. kul iaf! :)

Slutligen hittade jag ju dock det här och då föll bitarna på plats:
http://jessicalindberg.com

:P Haha, heeerregud! Nä nu ska jag fortsätta med mina små missions för dagen och sen ikväll blire fest hos Carl & Hanna. Brukar va bra drag där så det ser jag fram emot :D

p.s det ÄR inte min hemsida, trots att vissa tydligen skulle kunna tro det.. ;)

Size does matter!

Börjar bli lite sugen på å köpa en sånhär igen:



Men det återstår ju att få Puman såld då.. ska snart börja ta till mer drastiska metoder för att lyckas med det.
Också såklart det lilla problemet med jobb. Skulle va skönt å veta att man har nån inkomst i höst så man vet att man har råd att tanka ;)

Blev ingen fotboll ikväll heller. Jag är trött i benen efter en dags springande på sjukhuset och Jennifer är strandad ute i Njurunda eftersom hennes pojkvän hellre spelar tv-spel med grabbarna än att åka och hämta henne! ;P hehe näerå, riktigt så illa äre inte, men i Njurunda är hon! Imorrn är jag iaf ledig så då ska jag väll försöka att få lite gjort, och sen får vi se vad som händer framåt kvällningen..


pöss pöss!

määäh!

här vare ju dött ju! :P

är rätt trött nu.. tror jag ska gå och lägga mig i bra tid ikväll.. Men imorrn kväll ska vi kanske dra igång med vårt hobby-fotbollslag, så det ska bli kul :)

to be updated..

Men lugn nu!

Åter från en natt i Härnösand! Inge fel på staden som sådan.. en riktigt kul nattklubb hade dom, jag och Jen dansade som galningar (i en stad där man inte känner nån kan man bli riktigt freaky :P), Uffe bjöd på colagrogg (herregud! har inte druckit det på flera år) och vi var allmänt glada. Synd att folket som bor i den där stan ska va så jävla otrevliga och antisociala bara! Hamnade t ex nästan i slagsmål i toalettkön, och jag är väll knappast den som är känd för att ta till knytnävarna, men då jävlar var jag arg! Klarade mig dock från fajten iom att killen slog igen dörren rakt framför ansiktet på mig.. hmm! Och så fort man skulle försöka prata med nån kollade dom på en som att man var dum i huvet.. jaja, trots tråkigt folk så lyckades vi roa oss.. kvällens/nattens citat är utan tvekan: "Men lugn nu!" -funkar som svar på det mesta faktiskt ;D

Sen när vi va nöjda fällde vi helt enkelt ner baksätet på Uffes V50 också la jag och Jennifer oss i bagageutrymmet, där låg man kungligt och kunde sträcka ut benen! Kuddar och filt hade vi också :D Blev väll lite värre för Uffe och Fredrik som fick sitt-sova i framsätena ;P Inte nog med det ringde min telefon vid 5-tiden och väckte alla.. men det fick man ju igen sen när man blev väckt av nått "spännande" program om Torneälven på P1 kl 6 som framsätesfolket absolut skulle lyssna på! åhh.. less då! Aja, ett jävla äventyr var det iaf! :) På morgonen fick vi se en stackare som åkte dit i en blåskontroll också, han fick snällt sätta sig i polisbilen.. :P


colagrogg på g!


The Iron-gang!


Uffe tog jobb i garderoben på krogen :P


Frullo på Mcdonalds


Blev lite shopping på Dollarstore innan hemfärden. Kamasutra spel för 10:-, dä ä grejer dä ;P

Nä nu blire taktikvila och sedan buzz-kväll hos JenniFred. Och Therese och Frege ska komma också ♥

Privjet Härnta!!

Ja! En helt vanlig fredagkväll.. sitter hemma hos JenniFred och har svullat tacos.. sen kände vi bara att vafan, vi är bara ung en gång, nu kör vi! Fredrik "spontanious" Brunius kom på den brilljanta idén att åka till Härnösand å pröva lyckan. Sagt och gjort. Filosofin för kvällen lyder: "Uffe kör oss upp, sen super vi alla som satan och den första som känner sig nykter imorrnbitti kör hem". +att den som fixar lokal efterfest ska bli bjuden på valfri öl ;D Awesome!!

Så nu sitter jag här med fulla håret med dust it, och hela magen full med heineken/norrlands och väntar på skjussen som ska ta oss till vår närmsta grannstad. Järngänget från nyår är återsamlat (förutom Båsk som alltid ska jobba, tråkjäveln).



"Let's get freaky föfaahan!!"

Livet är en fest

Tell me something I didn't know!

Fan, fan.. det är då själva fan att man aldrig ska få va nykter! Ikväll bestämdes att jag och Malin ska dricka lite vin och surra, vilket känns helt okej! Men nu ringer Biffen och bjuder in till fest ikväll.. vilket inte känns lika okej.. "och så kan vi kanske dra ner på stan och ta nån öl?"  Hmm, han vet att jag har svårt att säga nej till sånahär spontana evenemang.. eftersom han alltid ringer mig så fort det vankas vardagsfest! Aja, det blir jag och Malin först iaf.. sen får vi väll se :P

Först och främst måste jag åka till papps och låna en skruvdragare eftersom det här bordet tydligen inte kommer bli ihopbyggt enbart med min (enorma) handkraft ;)

Ibland stämmer allt

Det är inte ofta, men nån gång då och då så blir allt perfekt. Återigen är det gatufesten jag talar om.. hade gf varit denna vecka när det är skitväder, jag jobbar och Jennifer är sjuk så hade den ju verkligen inte blivit lika perfekt, eller hur :) Men enough about the g-party!

Idag är jag ju faktiskt ledig! Har inte gjort så mkt.. mest fixat lite här hemma och sett nått O.C avsnitt. Ska bara bygga ihop mitt nya bord nu sisådär en 3-4 veckor efter att jag fick det, men bättre sent än aldrig! :P Har även pratat med pappa och fått ett tungt besked (som känns alldeles för privat för att skriva om här) samt pratat med Stina. Min älskade Stina, måste alltid ringa henne när jag behöver rådgivning och uppmuntran.. Och nu efter samtalet känns det faktiskt lite bättre i en viss fråga (som känns lite för personlig för att skriva om här, hehe). Ngt som känns ännu bättre är att hon snart kommer hem! Äntligen :D

Ja, mer än så bjur jag inte på en dag som denna. Lite privatliv må man ju få ha :)

hugz!

Jessica is glad

Idag var första jobbdagen i det "verkliga" livet.. dvs livet utan fest och 30-gradig värme. Kändes lite tungt först, men tro det eller ej.. ångesten jag kände igår över att allt var över har nu förbytts till nått helt annat. Nu äre bara glädje! Den senaste veckan har varit så underbar att jag faktiskt kommer kunnna leva på det ett tag känner jag.. Alla roliga minnen man har fått! Tack till alla som förgyllde min vecka på olika sätt! :D Just nu känns det som att inget kan stoppa mitt glädjerus

*Dom som skulle köpa bilen igår bangade i sista sekund   -fortfarande happyface
*En hel jobbvecka står framför mig  -fortfarande happyface
*Ett helt år kvar till nästa gatufest  -fortfarande happyface
*Jag har ingen mat hemma  -fortfarande happyface
*Jag vet inte om jag har nått jobb i höst  -fortfarande happyface

...ja ni fattar poängen :)

Nu ska jag lägga mig och sova å ladda för morgondagens arbete!


see ya! :D


End of story!

Jo helgen tog tydligen slut ändå! Nu är GF avklarad och jag tycker vi har gjort det jävligt bra.. roligaste året hittills! och det säger jag efter varje år, så guud va sjukt kul det kommer bli nästa år då! ;P

Igår förfestade jag, J, Fredrik, Koffa och Båsk borta på Skönsmon. När Båsk drog till jobbet vid 22 så drog vi in på stan. Landade i Daltons tältet, mkt trevligt! Och så träffade vi en av norrlänningarna som vi träffade på midsommar, mkt trevligt! :) Sen flöt kvällen på, satt faktiskt där i tältet hela jävla kvällen.. ibland blir jag så handlingsförlamad när jag är på fyllan.. glömde tillåmed att hälsa på Krocken och pojkarna i båten :P Nåväl! av nån jävla underlig anledning kom vi på att vi skulle dra hem vid 24-tiden.. så vi gick till Statoil och liftade med en epa ;D Nu såhär i efterhand känns det ju bra onödigt att vi åkte hem så tidigt eftersom det gjorde att jag missade Hammerfall, vilka var dom enda artister jag verkligen ville se på hela veckan! Haha jaa men shit happens when you party naked.. en jävla trevlig natt blev det iaf så det var ju knappast bortkastat.. ;)

Nu äre söndag och ångesten är av en helt otrolig kaliber. Tänk att livet har varit en fest med fylla, båtturer i solen och framför allt ledighet i en hel vecka, och sen helt plötsligt är det söndag också är allt dött och man ska upp och jobba imorrn. Fyfan. Hjälp mig! Det enda som håller mig levande är att jag är ledig kommande helg samt att jag inte börjar förrän kl 13,30 imorrn.. Men men, back to reality! Huwwa...

Och som vanligt tänkte jag bju på en grisfyllebild av mig själv från igår:


Vi gick förbi en Phone House bil.. och jag hatar dom jävlarna som alltid ska försöka prångla på en en massa telefoner och abbonemang som man inte vill ha! Så då la jag mig på huven och stekte, bara för att markera liksom.. hihi.. busigt! ;)

Nä nu ska jag försöka bota ångesten med mat och lite O.C!

P.S!

Systembolaget i Kvissle borde fan läggas ner! Man borde inte få kalla sig för Systembolag när man inte har Norrlands guld i lager på gatufestlördagen.. åhhhhh får väll försöka trycka i mig mina Lapin istället då..

Peace!

Grande FinalE!

Tänk att den redan är här.. gatufestens sista dag :/ Men ingen idé att deppa, lördagen brukar ju oftast va roligast! Blir förferre hos JenniFred ikväll iaf..

Gårdagen blev lite av en karatefylla faktiskt. Satt mest i båtarna kändes det som, men lyckades ju träffa lite nytt folk där också :D Tyvärr så blev Pålles båt lite av ett näste för gubbsjuka 40-åringar så jag hoppade över till båten brevid där det satt några killar som spelade i ett band.. haha dom va kul! Krocken hoppade bungyjump, själv blir ja höjdrädd bara av att se på :P Träffade S och tog en öl också men de gamla minnena blev lite för traumatiska så jag blev less (och ledsen) och gick därifrån efter ett tag. Köpte en oxfilérulle med bea istället, sjukt gott! :D

Den här bilden är den enda som togs på mig igår, men tycker den säger ganska mkt ändå.. haha, snyggve! men de bjur ja på ;P


Nu ska jag rulla bort mot skönsmoon!


"Vi går ut hårt och sen ökar vi!"

Helgen som aldrig tar slut

Underbar dag och kväll igår också.. Åkte med Biffen ut till Tjuvholmen på eftermiddagen också grillade vi KÖTT hela gänget.. 30 grader i skuggan (och 140 i solen???). Bättrade på kräft-brännan lite ytterliggare och grabbarna åkte lite ring, själv stog jag över för jag orkade inte bli blöt ;P Sen in på stan då.. där placerade jag mig på min alldeles egna VIP-plats (Pauls fördäck), låg och stekte lite till och råkade somna jäkligt skönt där, haha! men sen drog festen igång, och jag satt där i min nykterhet, men hade trevligt ändå :) Såg ace of base med Jennifer &co också, hihi!

Ja och nu äre äntligen gatufest-fredag och då äre 17 grader varmt (kallt!?) och regn. Äckligt!!
Tur att båtarna har kapell ;D

Pepp, pepp. Hets, hets!

Halvvägs

Ja, nu är faktiskt halva gatufesten avklarad! Och vad har man åstadkommit? 3 mkt trevliga festkvällar, en sjukt härlig båt-dag å en jävla massa härjande :D

Tisdag:
Jag och Jennifer satt nere på Bishop och tog ett par öl med hennes föräldrar innan vi åkte upp till JenniFred och hällde i oss några till.. åkte ner på GF och mötte upp Krocken och Biffen som vi hängde med resten av kvällen i tälten. Och även denna dag stängde dom ju tråkigt tidigt så då gick vi till Olearys och fortsatte.. Jag fick en frozen strawberry daiquiri (♥) som jag fick hålla hårt i för den va Biffen också sjukt sugen på och då hade dom slut på jordgubbar i baren ;P Sen drog vi hem till Krocken för en efterfest.. blev väll möjligen EN öl sen däckade jag på soffan och måste gått in i typ medvetslöshet. Hörde inte att Biffen ringde mig typ 7 gånger för han hade råkat bli utlåst.. så han fick vackert sova i bilen tills porten låstes upp :P haha!

Onsdag:
Vi vaknade i hyffsad tid och drog ut på en liten turné för att ladda upp med material för att kunna va ute på sjön en dag. Vid 12 lyckades vi äntligen komma iväg och drog till Tjuvholmen. Låg och bokstavligt talat stekte på klipphällarna, kändes som att man va utomlands! Bad blev det också, vilket verkligen är en bragd för mig som inte badat i svenskt hav på över 2 år!! och då bor man ändå i en kuststad :P Men det var rätt skönt i vattnet faktiskt! Sen hämtade vi upp Marcus, Linnea och Linn å drog ut till Tynderö. För på Tynderö fanns en båt-ring! Efter en ngt skumpig tur i bröderna Olssons båt kom vi fram och sedan åkte vi ring tills armarna krampade. Så jävla kul!!! Svinvarmt i vattnet ute i Tynderösundet också :D Man blev ju doppad några gånger när svängarna vart för tvära ;) Vi va iaf ute och härjade hela dan, kom inte hem förrän halv 9 på kvällen. Då var det bara å duscha och dra ner på stan. Hängde i Pålles båt, åt wokad älg, drack några öl, dansade styrdans i daltons tältet och jaa.. haha det var en kul kväll!

Har iaf fått en bränna som gör att jag lugnt kvalificerar mig till kräftklubben (där Krocken är ordförande/president).. aahahaha! :D

Nu ska jag åka å handla lite mat så vi kan grilla på Tjuvholmen ikväll.. sen blire såklart GF igen, men jag tänkte faktiskt va nykter.. Jobbar imorrn! :/

Johnny B!

how much there is to see..




you've been here before, why can't you let go...?

GRYM JÄVLA DAG!!








Och kvällen igår var ju knappast värdelös den heller.. ;P



Kanske hinner berätta mer imorrn.. Nu ska jag vandra ner och fortsätta gatufesten, dag 3 av 6.. fortfarande i förvånansvärt bra skick! ;)

RSS 2.0