Panikångest

Här vaknar man ovanligt tidigt på en lördag för att upptäcka att tellifonen är gone! Den ligger i tryggt förvar hos Jennifer & Fredrik.. vet tillåmed exakt vart i deras lägenhet den ligger. Hur fan kunde jag glömma den igår kväll?? Så nu sitter jag här helt isolerad (har nämligen bilen hos dom också).. kan inte bli nådd och kan inte nå nån. Jag kör en liten gambling och tar en buss dit och hoppas att dom vaknar när jag ringer på dörrN. Får panik utan telefonen! Dessutom behöver jag den för att kunna styra upp resten av min dag.. Herregud hur klantig kan man va? haha! Jaja gårdagen var ju trevlig iaf.. :) fick åka med en äkta rallyförare hem också ;D

Nu, buss! :E

Donnerstag

En relativt lugn dag på worket avklarad. Vaccinet mot svininfluensa är ju tillfälligt slut så det var bara lite folk av äldre årsmodell som kom för en dos av den vanliga säsongsinfluensan. En patient var så nöjd över vårt bemötande att han köpte en tårta åt oss (och vi blev nöjda!) Dessutom har vi diskuterat en ev festlighet för oss i personalen så nu äre bestämt att det blir middag och en eller eventuellt flera öl nästa lördag. Najs najs! För övrigt äre nu bara en dag kvar till helg och den verkar bli ganska så nykter, men det låter ju väldigt märkligt så vi får väll se vad som händer hehehe..

Läste by the way i aftonbladet idag att vi förmodligen inte kommer få nån snö innan jul.. och nog för att allt man läser i aftonbladet ska tas med en stor nypa näve salt men det börjar faktiskt kännas som att man kanske inte hinner se snö innan man åker den 20/1.. Förutom i vemdalen då förhoppningsvis!!!

Även att jag har träningsvärk idag! Faktiskt första gången jag har fått det efter innebandyn, men det är bra, tyder ju på att man har sprungit ordentligt ;D


That's all!

Livet i (någorlunda) korta meningar

Tröttöga, det är jag det! Har inte orkat blogga ens.. helgen var händelserik, end of story hehehe.
Sen har jag vaccinerat, vaccinerat och vaccinerat några hundra personer, börjar kunna det här med injektioner nu hehehe.
Sen har jag fixat visum till australien, kan man kryssa av en sak på att-göra-listan.
Sen har jag frågat chefen om jag kan få jobba lite extra utöver min heltidstjänst, och om det går för sig tänker jag tamejfan jobba varje dag, vardag som helg, fram till den 30/12 (utom julhelgen för då har vi stängt). sista chansen att bringa in lite extra cash! får dock se till så att jag inte kommer över 30 000:- gränsen med lönen bara (=mer skatt = mindre totallön).
Prick 8v kvar tills jag åker på min efterlängtade resa till den södra hemisfären, snart börjar det kännas verkligt!
7v kvar till vemdalen, nu börjar det likna nått!

Ja det var allt för mig denna gång! Nu ska jag snart iväg och lira lite floorball, yey!


återkommer

Hier kommt die Sonne!

Helt otroligt!! Här har stan varit begravd i dimma/extremt tjocka molntäcken i nästan 2 månaders tid, har inte sett solen på minst lika länge (helt seriöst). Men nu idag skiner solen från klarblå himmel.. jag kommer inte ens ihåg hur det kändes men det känns fantastiskt! Vi ska försöka ta oss ner på stan idag och uträtta lite små ärenden samt delta i den s.k lyslördagen. Ikväll blire railway å Kristet utseende! wohoo :D Och det mest fantastiska av allt måste ju vara att jag redan har bestämt vad jag ska ha på mig, haha ;)
Today's gonna be a good day!

hörs!

Tjuvlyssnat; vaccinationsenhets edition

Jodå nog får man höra en del roliga saker när man jobbar på en vaccinationsenhet...


nr 1.
Random gubbe ~55 år: Jag vill ha svinvaccinet!
Vaccinatör: Kan man vaccinera sig mot svin nu?! Det skulle jag behöva..


nr 2.
Random tant ~70 år: Kan du vara snäll å trycka in den långsamt, dom säger att det gör mindre ont då..
Vaccinatör: Det är faktiskt lite av en myt, egentligen är det skönare om man gör det snabbt och hårt!


nr 3.
Vaccinatör 1: Sådär nu kan du få följa med Jessica här så ska du få sprutan av henne.
Random tant ~75 år: Men lilla gumman!!!!! Klarar du verkligen av det?
Vaccinatör 2: Jag är 23 år och har gett några hundra sprutor de senaste veckorna så det ska nog gå bra.
Random tant ~75 år: Är du 23 år??!! Du ser ju ut som en liten flicka!


Ja det är ju roligt nästan jämt...... haha!
Nu ska jag åka hem till Jennifer och Fredrik å se vad vi ska hitta på ikväll, det är ju roligt iaf!

xoxo


Happyface

Den här helgen började ju sweetare än väntat (den har nämligen redan börjat :D).. imorrn blire storstädning iaf. spännande, spännande! hehe.. Men på kvällskvisten kan man nog hitta på nått roligare.. På lördag äre ju lyslördag, kroglördag(?) samt fotografera-dig-med-darth-vader-på-stan-lördag med mera med mera så det borde ju också gå att lösa ;)

Hade beställt lite grejer från nelly.com som jag fick hem idag och det blev ju ingen besvikelse direkt! En jättesnygg svart klänning och ett par riktigt höga klackar (100 spänn för skorna.. alltså 100pix!!! så billigt att man nästan skrattar tills man börjar gråta). Har också handlat lite shorts, kjolar och linnen till den stundande resan. Om exakt 2 månader och 1 dag är man på väg! Åååstrejlija, can't believe it. Fresh place, Fresh start! alltid najs och känns behövligt efter en höst som denna.. Nä nu ska jag sluta svamla och lira lite GH world tour som jag köpte på el-giga för 99:- i lördags (99 spänn för GH world tour till ps3!!! billigt...). Låten man vinner när man klarar ut karriärläget är nämligen SOAD - B.Y.O.B.. gotta have it!


p.s. en liten eloge till oss i härnösand som vaccinerade ca 1200 personer på 8 timmar igår. Och fler hade det blivit om inte vaccinet tagit slut! Bra jobbat!


Det bästa som finns

..är att vara ledig alla helger. Då gör det inget att man jobbar alla vardagar :)



Imorrn släpps vaccinet för allmänheten, ska dock försöka spara tillräckligt med energi för innebandykväll. Gonatt.

Tack gode gud..

..att ica öppnar kl 10! vaknade nyss och upptäckte att en öken flyttat in i min mun.. måste ha vätska! (kolsyrad sådan)
så nu blire en liten tur upp till lill-ica och jag får bara hoppas att jag inte skrämmer slag på nån pensionär där med min bakis look..


överlevde fredag den 13onde gjorde man visst även denna gång

Korvstroganoff & makaroner

= 1 middag och 2 matlådor


Life's good

På östkusten intet nytt

Ja här händer det sannerligen inte mkt! Har varit uppe i härnösand och jobbat.. vädret är detsamma (grått, grått, grått med små inslag av snö).. tror helt ärligt inte att jag har sett solen på över 3 veckor! Men snart drar man mot sydligare breddgrader och då lär man väll bli less på solen istället :P Annars då? Katten har hicka (spännande). Och jo förresten, igår bjöd fina-stina mig på middag på invito! sjukt gott, det tackar man för :) Nu har hon åkt vidare mot norge där hon blir kvar fram till jul.. så äre!

Och nog för att man aldrig har varit nån mästerfotograf men nu har det gått överstyr! Tömde kameran på bilder från de närmsta veckorna och här är några av fynden:




Fina va? hähä... skyller på alkoholen! tappar liksom kontrollen över kameran då verkar det som. Men jag ska försöka bättra mig!

Ikväll äre dags för innebandy igen och det ska bli spännande (spännande att se vilka skador man får denna gång vill säga)


cheers!

"Voddler-supporten, du talar med Jessica"

Ja efter en del krångel med Voddler klienten har jag nu fått det att fungera acceptabelt. Det största problemet var att bilden var utsmetad över hela skärmen och made no sense.. Men det var bara att koda om advanced settings filen så funkade det utmärkt. Inga konstigheter. Sedan var det ljudproblemet.. ljud och bild synkade inte helt men tror jag har lyckats lösa det också. Det enda återstående problemet är egentligen att streamningen laggar lite men det tror jag kommer ordna sig så fort jag har fixat usb-mottagaren till routern så jag får upp maximal uppkopplingshastighet. Done deal! Borde härmed kunna kvalificera mig för ett arbete på Voddler-supporten (om det nu skulle finnas nån sån).

Filmen jag invigde med blev Day of the dead (2009-edition) och jag måste säga att jag saknade min trogne zombie-vapendragare Malin. Bjuder henne på en liten recension istället: Filmen va helt okej för att vara en zombiefilm med lite högre budget än 80-tals rullarna. Handlingen var inte ett dugg lik den i originalversionen. Dock en viktig detalj: Bub har en motsvarighet vid namn Bud i denna remake, det höjde totalbetyget avsevärt! ;D

Nu väntar dag-vecka på jobbet och det känns najs att återfå känslan av att ha ett liv, får se vad man kan göra för spännande av kvällarna då bara! :)


Enough is enough

Daddy's day

Idag är det alla farsors dag. Grattis till min! Ska till mormor och morfar på lite farsdagsfika och sen blire pizza eller nått annat flott hemma hos m&p. Perfekt!

Gårdagen blev trevlig! Liten förfest hemma hos mig också kom vi iväg till krogen ganska sent.. så pass sent att allstar kändes som enda alternativet. Var inte så värst mkt folk där, det var tråkigt i ärlighetens namn! Men sen fick man lite max-mat (som vanligt) innan hemresan och då kändes allt bra igen, haha. En rätt lagom kväll, iaf för mig.. kanske inte lika lagom för stina.. hahaha! ;) Hon sov hos mig iaf (och hon sover fortfarande by the way) och det är ju alltid trevligt att inte behöva vakna upp själv.

Nu ska jag kasta mig i soffan och se på lite family guy.. mmmm.. najs bakisdag!


Lillasyster och far


Lördagsmys

Sitter här och har en liten mys-förmiddag med mig själv. Har fixat frillan och nu äre frukost och Mammas nya kille som gäller. Inte ofta man sitter och skrattar för sig själv men.. Patrik Larsson♥   hahaha!

Har några missions för dagen.. systembolaget och kanske en sväng på birsta för att se om man hittar nå nya kläder tills ikväll. Och ikväll måste jag komma ihåg att se dansbandskampen på förfesten! Måste ju se hur det går för våra poolers Date, haha ;D


hej hej!


Influensatrött

Svininfluensan gör mig så trött. Inte rent fysiskt eftersom jag inte är sjuk men däremot mentalt! Inte nog med att jag jobbar med vaccineringen och i princip inte pratar om och tänker på annat än influensa/vaccin hela dagarna, det pratas överallt på min fritid också! Att kompisar och föräldrar frågar och funderar har jag inget emot, men jag skulle gärna slippa höra diverse influensa-diskussioner

- när man står i kön och ska betala matvaror
- när man är hos frisören (från kunden som sitter brevid en)
- så fort man slår igång tv'n
- så fort man slår igång radion/spotify
- så fort man läser en tidning

Jaja det är lite hajp. Trivs svinbra (ursäkta ordvitsen) på mitt jobb men nu skulle jag bara vilja ha en helg fri från svininfluensa-snack. Får se hur det går.. ledig är jag iaf, och ut och festa ska vi imorrn iaf. Jag och S. Nu ska jag nog vila min tröttögon och ladda för morgondagen, det har varit en lång vecka.

see ya!


SportskadaN

Innebandyn igår blev ju intressant! Vi var 8st så det blev riktigt bra spel.. desvärre var det fler skador än vanligt. jag fick t ex en klubba på handen så idag är mitt vänstra pekfinger blått och svullet. najs! men det är smällar man får ta ;P

Idag har jag varit så duktig.. klev upp kl 7 och tvättade, så nu är det projektet klart! Nu sitter jag bara å slöar lite innan det är dags att dra iväg på kvällsjobb. Snart helg nu! :)

out

Tisdag

Ja då har man överlevt två kvällspass! Dom e inte roliga vill jag lova.. eftersom det fortfarande bara är riskgrupper som får komma och vaccinera sig så har det liksom börjat sina med patienter. Dessutom har man fått utstå otaliga diskussioner/argumentationer/sura miner från folk som inte ingår i någon riskgrupp men tydligen tror att dom ska få nån sorts specialbehandling ändå. Jaja, folk som klagar över saker man inte kan göra nått åt är man ju rätt van vid efter 3 år i hotellbranschen. Tur att man har så trevliga arbetskamrater iaf!! :)

Förutom jobb har jag hjälpt Stina att finslipa sin B-uppsats och tro det eller ej men igår skickade hon in den. I tid. Komplett. Jag är sjuuuuuuuukt imponerad!! Jag vet att det finns folk som kämpat med svårare och större uppsatser på sistone (cred till Jennifer & Therese) men att Stina lämnar in en uppsats i tid är en så stor grej att det nästan borde skrivas in i historieböckerna. Bra jobbat! Nu blire öl på lördag :D

Imorrn har jag bytt till mig ett dagpass så jag ska kunna va med på innePandyn.. najs najs!

Halvspontant

Gårdagen blev kul! Vi åt middag och hade en liten förfest hemma hos JenniFred och sen drog vi på aveny. Vi funderade ett tag på om vi skulle ha på oss halloween-utstyrslarna vi hade fixat till halloween festen som blev inställd.. men vi skippade det och körde normala kläder haha. Och på tal om utseende så måste jag länka till Jennifers blogg där hon har lagt upp en bild som visar hur vi har transformerats utseendemässigt de senaste tre åren.. hahaha ja jag säger då det. Det blir bättre med åren! ;D

Jaja aveny var kanonkul som vanligt! Bra coverband, mkt folk och bra drag! Som det ska va med andra ord.. patte började även tjaffsa med nån afrikan utanför hahahaha allt var bara så hysteriskt roligt! Sen drog vi till max där det blev lite små dispyter i kön men vi fick vår mat till slut iaf innan man kunde rulla in i en taxi och åka hem. Min taxichaufför var svinrolig han med, haha! Ja som sagt en kväll som kan sammanfattas i: KUL!

Idag har jag bara latat mig men har gjort lite nytta i och med att jag korrekturläst Stinas uppsats. Många som håller på å skriver uppsatser till höger och vänster nu, så jävla skönt att man själv är klar med allt sånt :D

Ikväll blire dinner hos mor&far och sen blire filmtajm i ett annat skönsmo-hushåll! Bra dag. Sovmorgon imorrn, jobbar kväll. Bra.

RSS 2.0