boring life?!

ja då har man varit seg på att uppdatera igen då.. Men har inte varit så mkt kul att skriva om.. :P


jag har iaf beställt en i-pod! gissa vilken färg... ;)



       


over and out

en gång är ingen gång, två är lika med noll

sista dagen på psyk idag.. inga avskedstårar men nästan :P Fick jättebra betyg av min handledare och alla verkade nöjda med kladdkakan ;)

sedan kom krocken hit för att låna tvättstugan och jag fick åka med i värsting-beemern ut till birsta för att inhandla en karta heineken inför helgen.. tänkte ta en bild av vidundret men hade slut på batteri i kameran, får bli vid ett senare tillfälle! haha den är skabbig på ett helt gryymt sätt! :D vi käkade middag på haga-krogen och surrade lite skit..

nu sitter jag här och har rensat lite bland gamla sms.. hittade två guldkorn som jag glömt bort. skrivna av en kär vän under vår fantastiska björnrikeresa vintern -08

nr1:
"två är lika med noll!"

och nr 2 några minuter senare:
"jag är kär i alla! varför måste man välja?"

hahahaha, sweet memories ;)

najs!!

här sitter jag då.. och firar med min allra sista tysklandsöl.. och vad firar vi då? JO ikväll har jag varit mkt döktig och förberett mig för min redovisning på praktikplatsen imorrn SAMT bakat en kladdkaka att bjuda på :D är riktigt nöjd med mig själv.. speciellt eftersom praktikrapporten är klar också, en hel vecka innan sista inlämningsdag! vilken karaktär alltså!

idag har även en del andra spännande saker hänt.. jag har haft reuninon a'la långlunch med Krocken. Har inte träffat honom på 3 veckor, och ändå känns det som om det var igår när vi ses.. Aldrig spänd stämning där, som tur är :)
Har även fått ett sms av en viss persons lillebror vilket är en lagom sjuk twist i vår lagom sjuka stad.. förvåningen upphör som sagt aldrig!

jaja imorrn är sista dagen på rättspsyk och jag ska även få min bedömning.. sorgligt, men samtidigt skönt.. ännu en etapp i utbildningen avklarad!

bye bye then

inte lätt att va eftertraktad

ja, tack vare att jag "fick" nya nails idag så är jag på ett toppenhumör. tänkt att en sån liten detalj kan pigga upp vardagen så mkt :)

endast två dagar kvar av praktiken nu och det känns lite halvjobbigt, trivs så jävla bra där! drygt nu att gå 4 veckor på en jävla vårdcentral, men aja.. bara å gilla läget om man vill ha den dära examen i juni..
annars är det fullt upp! vill inte påstå att jag är populär men nu är jag uppe i en såndär period då jag har 100pers att hinna träffa och umgås med. ikväll ska jag till jennifer och se den efterlängtade legend-filmen som spelades in i tallinn -08, ska bli jävligt intressant ;P

övriga saker på min att-göra-lista är
-träffa och leka med stina som kom hem från norge idag och som jag inte träffat sen gatufesten
-hänga med malin och plugga läkemedel
-hälsa på krocken och hämta min kupé värmare
-förbereda mig för redovisningen jag ska ha på praktikplatsen på torsdag

..och däremellan ska jag jobba/praktisera varje dag. good luck...MEN man ska inte klaga (och INTE va rädd, som en känd stofil en gång sa) så det är bara att börja beta av listan! tänkte försöka hinna trycka in stina på schemat ikväll, miss her!!

return of the living dead

världens sämsta bloggare är tillbaka! har lyckats rota fram ett uns energi, men det satt långt inne..! i helgen har jag inte gjort något annat än haft praktik.. INTE ett skit av nått annat har jag hunnit med..


nu.. godis!!

torrrsdag

igår drack vi två flaskor vin och idag har jag inte det minsta obekväma symtom.. tack för den gud.. har en lång dag framför mig med seminarium samt ibis-jobb 15-23 och då är det bra om man mår bra.

just nu kör jag focus för pappa ska montera motor +kupévärmaruttag i puman. sweeeet för en person som hatar kyla! :)

och nu: frukost!

skikkelig greit!

ja då har man varit i norge då och det var riktigt trevligt! tyvärr så hittade jag en hel del anledningar att inte flytta dit:

*Alla affärer utom mackar är stängda på söndagar
*Det finns inte starkare öl än 4,5% (+att en liter vodka kostar typ 400:-)
*De är inte medlem i EU så eu-shopping/smuggling av alkohol är bara att glömma om man inte vill riskera 6 år i fängelse
*Högsta hastighetsbegränsningen är 100km/h
*Allt är SVINdyrt

Men förutom det så var det ett trevligt land. "Som hemma, fast annorlunda".
Har övat lite på språket och sista dagen förstog jag faktiskt vad dom flesta sa :P Märkte även att det var lättare att förstå efter intagande av alkohol (eller så var det bara inte lika pinsamt att säga "va?" 5ggr i rad då :P)



en liten hälsning till en god vän som tydligen var med mig borta i oslo :)  :


hihi :P


weekend getaway

sådärja! nu bär det snart av till vårt grannland i väst! ska bara springa upp och köpa en pizza till middag så man står sig under den 12 timmar långa resan..

ÄVEN att C messade mig idag!! min lilla summer-love, som jag aldrig fick ihop det med för att det kom så mycket annat (läs många andra) i vägen! de va ju en kul överraskning :)

back on monday! see ya

livets viktiga funderingar

ja är fortfarande lika omotiverad på den här fronten men ska göra ett tappert försök. eftersom det inte finns så mkt intressant att skriva ang mitt liv (finns extremt mkt roligt att skriva ang min praktik men det får jag inte knysta om pga tystnadsplikten så.. sorry! :P) så ska jag ta upp lite allmänna funderingar jag har just nu.

1. Min dvd-spelare ska enligt specifikation enbart kunna spela dvd-skivor av region 2. prövade dock med en import skiva av O.C (region 1) och det funkade hur fint som helst. Är regionkodning bara ett sätt att få folk att lägga ner nån extra tusenlapp på att köpa en s.k regionsfri dvd-spelare?? när egentligen alla dvd-spelare är regionsfria?? någon kunnig inom området får gärna förklara......

2. Fick ett sms nyligen och när jag skulle kolla vilken tid jag fick det så stog det 22:05 (klockan på mobilen var 22:03). Kan min mobil skicka sms från framtiden?? Jag kan vara något revolutionerande på spåret här...


I brist på annat tänkte jag också göra en liten lista över guds bästa gåvor till mänskligheten (och JA jag vet att det är människor som skapat detta, men om gud skapade människan så är han väll indirekt bidragande även till dessa innovationer??!!)

1. SMS -som oslagbar vinnare. behöver egentligen inte motiveras, men oräkneliga är de gånger sms har räddat mig från att behöva ringa till diverse personer som jag inte vill/vågar prata med av olika anledningar. Guld helt enkelt

2. Bi-Xenon (i strålkastare till bilar) -som att köra på dagen, fast på natten! ett givet utrustningstillval till min nästa bil

3. Pommes Frites -tänk att något så simpelt som en potatis kan bli en sån underbar maträtt. skulle kunna leva på pommes resten av livet..


sen får det va nog för idag! ska slöa med lite O.C innan jag däckar inför långdagen imorrn.. tåget går kl 18,11 så det blir bara direkt hem och duscha efter praktiken och sen dra. väskan står packad..

no prayers needed for this weekend

avvan ikväll?
- I believe so yeeez

med dom absoluta favoritbrudarna?
- YEEEZ

:D

"this love is killing me, but you're the only one"

här sitter jag och smuttar på en åbro 7,3:a.. det var det enda som fanns kylt men det värsta av allt är att jag tycker det är gott! what have I become?? en ölgourmand?? (och för er som inte visste det så är en gourmand någon som äter ALLT i stora mängder, medan en finsmakare kallas gourmet).. kände att jag ville fira mina livsframgångar lite och med tanke på att jag förmodligen blir nykter i helgen så kan det inte skada med en kall jävel ikväll istället!

har för övrigt lyckats lista ut vem felringarN är.. nämligen en bror till en kille jag känner.. SÅ nu är jag inte lika rädd längre :P

ribban för det förvånande höjd.. igen!

dagar och kvällar på rättspsyk glider förbi.. börjar vänja in mig vid arbetet, som är hur schysst som helst, och arbetskamraterna med för den delen! :D igår kände jag mig hela dagen som att jag höll på och få mig en släng av feber, men det har jag lyckligtvis sovit bort nu inatt..

Idag skulle jag, martin och sabbe-babbe på en föreläsning om missbruk borta på rätts i nacksta.. och det var rätt intressant, jag kom nog fram till att jag är lite av en alkoholmissbrukare ibland (inte samma sak som alkoholberoende).. men det går nog att leva ett normalt liv ändå hoppas jag. Anyway, sen skulle vi luncha på sibylla och då hände en helskum grej.. mitt i måltiden så ringer min mobil och ett okänt mobilnummer blinkar i displayen.. Jaha

"-aa det är jessica
-jaha.. det passar inte riktigt för mig!
-nähe??
-nä jag söker johan. han finns inte där hos dig?
-näe
-det finns ingen kille i ditt liv?
-nä inte direkt..
-ahaa.. och du bor i sundsvall eller??
-ja, jo det gör jag..
-jamen det gör ju jag också! det skulle inte riktigt bli såhär men nu när jag ändå råkat ringa till dig så kan vi ju lika gärna prata lite, eller hur?"

haha och så fortsatte det med att han frågade diverse frågor om mitt liv och vad jag hade för mig.. det hela avslutades med att han sa att "vi kanske hörs i helgen!".. ehh ja kanske det.. uppraggad av en felringare!!?? som sagt.. inget förvånar mig längre :P
körde en hitta.se på numret hans nu och insåg att det blir mer freaky!! han bor i nacksta (jag satt just då på sibylla i nacksta), han fyller år den 14 augusti (jag fyller år den 13 augusti)..

ouch!

var faktiskt laddad för rättspsyk idag.. men inte för att första praktikdagen skulle vara i 11 timmar! aja, som belöning för mitt ihärdiga arbete ska jag nu däcka framför O.C med en påse chips.. :D

goodie night

en kväll med blandade känslor

...idag hörde jag ifrån en viss dumskalle som jag skulle vilja banka lite vett i. men det kan jag inte göra för vi är tydligen inte vänner längre. egentligen är det väll kanske då man har rätt att slå på dom?? skit samma orkar inte bry mig tillräckligt mycke men våga vägra bli kuvad säger jag bara. måste även tillägga att jag faktiskt ser det som lite av en komplimang att NÅGON (som jag vet läser denna blogg) ser mig som ett så stort HOT att hon inte ens vågar låta sin pojkvän prata med mig.. fan jag måste va het alltså! moahaha.. som sagt, blandade känslor!

"keep it together now.."

idag var det skolstart. kul å träffa martin & therese igen, trots att jag hade bra mååånga fler spännande berättselser från sommaren än va dom hade ;) Det roliga är ju att det mesta av mitt har hänt de senaste 3 veckorna.. det här börjar likna ett riktigt roligt liv :D ikväll blire skräpmat med halsbölds-ida och en visit hos krocken för att överlämna några försenade födelsedagspresenter (bl a en flaska raki, moahaha)

för övrigt är min playlist just nu överfylld av löövsongs m m, passar väll mitt sinnestillstånd antar jag.. :) ett axplock:

Heart - Alone
Takida - Asleep
Cascada - A never ending dream
Bon Jovi - Bed of roses (bjuuuutiful)
Scorpions - Send me an angel


Också finns det en låt som jag råkde höra som jag vill tillägna personen som fick mig att gråta för nåra dar sen:

Daughtry - Breakdown

"Open up the book you beat me with again
  Read it off one sentence at a time........"

tolkas fritt, men det är just raderna ovan som känns klockrena

RSS 2.0