"...poppis, fullt i min vip-loge"

jaaa idag har jag varit latast i stan.. tänkte åka ner på purple och klippa luggen innan jobbet men ORKA! låg hemma och segade till klockan var kvart över 2 istället.. Då åkte jag ner på sysbol och köpte den där underbara ölen som man inte kan uttala men som går utmärkt att skriva: Starobrno! så nu är allt fixed inför morgondagens festligheter..

sen har jag då suttit här på jobbet och nästan dött av uttråkning men nu är det snart slut på eländet! timrå vann ju ikväll också så då blev jag lite glad.. tråkigt dock att man fick följa matchen på text-tv, haha!

imorrn har jag iaf 2 saker inplanerade.. tvätta bilen och festa med girlsen! det kan inte gå fel ;)

hade förresten fått 4 sms (från 4 olika personer JA) imorse när ja vaknade så helt impopulär är man ju inte :P

vad är det bästa med snickare?

* dom kan leverera metervara (hårt virke)
* dom är alltid redo att fälla ut tumstocken

HAHAHAHAHAHA jag är seriöst STÖRD :P
nä ner på stan å möta ida!



..så ställ ner ditt glas och följ med mig hem!

jaa då var vi här igen! detta har hänt:

i måndags skulle stina komma hit och se på film men istället fick hon punktering.. så kvinnlig som ja är skulle jag hjälpa henne byta till reservdäcket men det gick inge vidare pga bristen på domkraft! hon fick köra hem bilen med platt däck istället.. efter många om och men kom vi iaf hem till mig och såg gone in 60 seconds och sedan skvallrade jag lite med E innan jag somnade alldeles för sent..

igår jobbade jag på ibis 7-15.. och sedan.. SEDAN! fixade jag äntligen mina naglar. så jävla underbart vackra dom vart, och lätt värda sina slantar! så nu har man äkta pornstar-naglar (inte hor-naglar, it's a thin line!).. sen kom Ida med våffelmix så vi kunde fira våffeldagen ordentligt, har inte blivit så tjock på länge! :) efter åkte jag till S och slappade lite blev kvar där ett bra tag nämligen tills...

...idag! idag har jag gjort klart mitt opponentskap så nu är jag någorlunda förberedd på morgondagen.. M ringde ju 2 (!!!!!) gånger igår så eventuellt har vi styrt upp nån typ av möte idag, har ju inte sett karln på över en månad!! lyckades förresten lösa ett problem idag.. bagageluckan har ju kärvat sen i torsdags genom att först inte gå att stänga och sedan vägra öppna sig totalt trots att ja hade både mina party- och arbetskläder där. idag gjorde jag ett nytt försök och den gled upp helt utan problem för att sedan stänga sig snällt och fint. mission accomplished.

usch vilket långt och jobbigt inlägg det här blev nurå.. ;) bättre att göra sig iordning och hitta på nått vettigt med livet!!

2 dagar i bilder

gårdagen: seg!! jag å ida satt halva kvällen och funderade på vad vi skulle göra.. till slut blev hungern efter snus och mat för stor så det blev mcdonalds med ett statoil-stopp på vägen. på donken var det fullt av danskar med peak-kläder så vi satt och skrattade åt deras grötiga försök att prata :P
efter det drog vi till bert och kollade läget.. där var krocken, uffe och biffen och segade.. Vi frågade om dom ville hänga med och bowla, och vem kan säga nej till att se ett proffs in action ;) Det gick dock inte så bra som väntat (skyller på för lite öl) men slog iaf flest strikear av alla, 3 i rad som mest! :D
efter det skjussade ida hem mig och då var ja strandad eftersom jag ändå druckit liiite öl.. pratade med S så han kom och hämtade mig och vi såg på film :))

               

1. Alla bowlade med rosa klot.. GÖLLIGT!
2. Grabbsen
3. Bertie!



idag: ännu segare! har bara slappat och sett filmer osv.. sen kom stina och lawson å hämtade mig så åkte vi hem till mig å fikade och klappade katten. kameraskygga var dom också så det gällde att va snabb :P

                         

1. Katten me tratten
2. Soffmys
3. Stina är kåt på Lawsons snickar-brallor
4. Stina är föll (?) och blyg ;)


Nä nu ska jag leka med stina!!





"...det blir ganska så lätt när man gör på mitt sätt"    ;)

alla som inte dansar är våldtäktsmän

lördag nr 2 avklarad! förfesten var helt ok, blev bra på lyset! så gryyymt roligt när jag laddade hem boll-min flickvän och började köra den på repeat, haha tror flickvännerna blev lite less ;)

"jag har en flickvän som är dum i huvet hon är riktigt skadad ja helt jävla blåst"
jag har en flickvän som är dum i huvet som ingen annan gillar ändå"

inte lika roligt att K hade den som ringsignal på mobilen under sista tiden av vårt förhållande men.. HAHA.. det är glömt å gömt.

anyway, sen kom min malin dit och vi drog ner på stadshuset ganska omgående! var ganska dött där men vi fick iaf gå före kön tack vare att jag slog upp taxidörren i ryggen på nån snubbe :) (makes no sense I know, men så vare)
träffade S där helt oväntat och det blev en ganska tidig kväll.. haha..

idag har varit segaste dagen på länge.. ätit pizza och sovit hela dan i princip.. men nu är ja hemma och laddar om! det är ju i princip lördag idag också faktiskt :D ska planera nått roligt med ida å kanske nåra fler... sugen på bowling eller tv-spel (självklart i kombination me nåra öl)


that's my cool

...and I can't take it off ;)

gårdagen blev relativt lugn ändå. blev en massa karaoke och en del öl men var ingen som var riktig sugen på utgång så vi sparade det tills ikväll istället! :D

idag har jag varit i birsta med ida och sen blev vi så jävla hungriga så vi åkte hem till henne och gjorde tacos.. sen blev ja mätt för 3 dagar framåt! :) nu är ja hemma och ska döscha sen är det förfest hos jennifer igen! men ikväll ska det bli mer fylla och ett krogbesök!

lååååångfredag

första lediga dagen vaknade jag kl 7 och var helt pigg! lyckades somna om och sleepade till 10 halv 11.. sedan har jag bara myst med S hela dan.. var ut till hans stuga en sväng, sedan var vi ut till birsta (skrattade åt tjockisar på birsta city och kollade på bänkskivor på bauhaus). träffade mkt oväntade personer; 1. malin som tydligen var hemma från nässjö på påsklov. 2+3 martin och therese som tydligen skulle fira påsk hemma i timrå, ska fan få med dom ut imorrn!! :D
sen såg vi topgear hela resterande eftermiddagen och busade i tvättstugan ;)

nu är ja hemma och ska lägga på lite spackel sen bär det av till jennifer å fredrik för karaoke och heineken!! måste försöka få ut min nyinköpta kjol från den kärvande bagageluckan bara :S



"the day I thought I'd never get through..
...I GOT OVER YOU!"


världens lättaste liv, dag 1

idag är ja glad! :) hade min sista praktikdag igår och dessutom gjorde jag klar praktikuppsatsen (har ioförsig sammanfattningen kvar men den skriver man på 5 min) !!! så nu känner jag mig som en fri kvinna för första gången sen slutet av januari! sitter på ibis å tråkar nu men det känns inte ens jobbigt, för kl 23 börjar "påsklovet". 4 hela dagar ledigt i sträck, vad ska jag göra med all tid??! :D

va med ida på stan en sväng förut innan jobbet och köpte en jeanskjol för mina sista pengar. men jag fick några bra fattiglapps-recept av ida (typ pasta med ketchup) så jag ska nog lyckas överleva fram till löning ändå ;)
bokade även tid för manikyr, fick tid redan på tisdag (lägg gärna märke till att det är samma dag som lönen trillar in). äntligen är det slut på denna helvetiska period av kortklippta skabb-naglar!! :)

oj vad fruktansvärt lungt livet känns när man bara har ETT jobb och dessutom är ledig helger. hoppas på bra med röj hela påsken!

föllt öpp

ojoj vad dagarna rinner iväg! i lördags blev det iaf ingen fest utan istället öl, hockey och bowling. jag, ida, syrran och hennes kompis anna åkte ner på olles och kastade några klot. jag vann såklart trots att jag var den enda med alkohol i kroppen ;P lyckades t o m med bedriften att bli medlem i "175 klubben". alltså för dom som fått mer än 175 poäng i en serie :D (jag fick 178 hihi). träffade även S där! och min käre snöbrottar-kompanjon rikard sancheeeez som jag inte sett på 100 år  :P

jaja igår, söndag, blev världens tråkigaste dag.. låg och sov till typ kl 13 sen jobbade jag på ibis 15-23.. haha, träffade iaf "golv-killarna" på jobbet ;)
idag har det varit praktik, ganska bra dag.. fick sluta tidigare också så jag har hunnit skriva på uppsatsen, bara 2 sidor och sammanfattning kvar nu! :D borde kanske hinnas med den här veckan..

ikväll är jag fri från arbete och plugg! så då ska jag ta mig tid att duscha.. (haha!) och förhoppningsvis träffa min stajna och även ett visst S... :)


minnen, minnen var är ni?!

gårdagen JA.. minnesluckorna är många, haha!
åkte på förfest hos hanna & carl som flyttat till ny lya. där var dom gamla vanliga alnö och teknik-folken så det var väll roligt som vanligt.. drack mina heineken i godan ro och surrade lite skit. sen sket sig allt när tjärnberg kom och bjöd på grogg efter grogg efter grogg efter grogg.. åh herreGUD! blev helt jävla kalas och hade allmänt skoj ända tills tröttheten kom smygandes. så när dom andra åkte på krogen åkte jag hem och däckade ;)  för övrigt en kväll jag inte skulle ha nått emot att glömma, även om det bara är fragment jag minns. men roade hela festen gjorde jag garanterat på ett eller annat sätt :P

efter en seg dag med minnesuppdatering av ida och en big boy börjar det rycka i ölnerven igen! har börjat ragga runt efter nått roligt att göra och det ledde till en förmodlig bowling med jennifer, fredrik, ida och co.. supporteröl, wihoo!! :D kanske kan kika lite på hockeymatchen innan vi drar.. go timrå! visa vart skåpet ska stå!!

sa till pappa idag att jag ville köpa 17" black-chrome fälgar till min bil.. skulle bli sååå snyggt. han tyckte inte det va nån bra idé, han hade dock ingen bra motivering till varför så jag ska fortsätta tjata! ska prata med janne på reservdelslagret på ford så han kan fixa nåra till ett sjysst pris!!


        +            = hot hot :)

snart äre lördag igen!

ja, äntligen fredag! tyvärr mörkas denna underbara fredagkväll av att jag fick så otroligt lite sömn inatt :( men jag har väll ingen annan än mig själv att skylla :P hade praktik 7-16 och det gick bra, var ganska lugnt så jag fick gå hem tidigare :D
då var det bara å börna iväg till bolaget och införskaffa lite helgförtäring.. gick ganska smidigt! fick även veta att det är inflyttningsfest hos carl och co IKVÄLL! hem och panikduscha och fixa samordning med skjuss och allt.. men nu ska det va klart.. bara sminket som saknas :)

fick ett jävla brev från csn idag som glatt meddelade att jag tjänat "för mycket" under kalenderår 2006 och därför blir återbetalningsskyldig (så snart som möjligt) av det bidrag jag då fått för mycket av.. yeesss, har ju verkligen kvar av dom pengar jag fick våren 2006! dom ville ha kopior på lönespecar och allt möjligt.. fyfaaan! har inte fått nån exakt summa på vad jag måste betala men en snabb beräkning av mig visar att det nog blir 5-6000:-
Tack csn. ni förstörde min helg!

Nu står mina förhoppningar till att mr H ska lyckas rädda helgen någorlunda åt mig!

image16

Nä nu blir det smink, snabbmacka, förfest, ölhävartävling med tjärnberg och kanske krogen om man kommer så långt ;)

ledig dag 2

..var tyvärr igår. idag väntar praktik 13,30-21,30!

igår lyckades jag iaf sova till halv 12 fast jag var uppe vid halv sju en sväng och åt frukost m.m ;) Så sen var det bara att sätta igång med uppsats-skrivandet, hann en hel del faktiskt! sen ringde mormor å frågade om ja ville komma upp på middag, dom bor ju också på nära-haga så :P Det sa man ju inte NEJ till.. Efter det åkte jag å Ida ut på Birsta en sväng och jag handlade lite kläder och smycken :)) När jag kom hem därifrån städade jag ihop lite här hemma, orkade kanske inte hela vägen fram men..hehe.. vid halv 10-tiden kunde jag inte säga NEJ till S så jag åkte dit och såg lite film osv.. that's hot :)

tänk om man kunde få va ledig varje dag!? jaja snart är iaf praktiken slut då blir det slöar-föreläsningar.. ..dom dagar man orkar och det inte dyker upp något roligare :P

Stina blir borta ända tills på söndag och ska köra skoter med 6 killar.. så till henne säger jag bara: enjoy! ;)


ledig dag 1

den här dagen började kanske lite väl magstarkt med en obduktion som sagt.. Var lite halv-äckligt att se när dom sågade upp bröstkorgen och tog ut alla inälvor och la dom på ett bord.. bizzart! haha, känns jobbigt att äta nu..

sen åkte jag hem och duschade.. pluggade lite, känns bra att åtminstone ha fått en början på den där jävla uppsatsen! ska försöka göra klart så mkt som möjligt den här veckan så jag inte behöver tänka på det nå mer sen! har också insett att jag bara har 6 praktikdagar kvar, börjar se ljuset i slutet av tunneln! :)

nu ska jag ner på stan och äta/skvallra med stina.. sen när pappsen slutar jobbet ska han hjälpa mig hämta dom sista grejerna hos K, lite sorgligt men men.. Ikväll ska jag kanske till S?! :))



"fantasy come take me out of here
why tonight you had to disappear?
cause I cried, cried, cried when you went away
never feel you for another day.."

ssssssslö

ja man överlevde denna fruktansvärda jobbar-helg också! det känns inte som att jag har missat nått speciellt heller, skönt! och även fast det inte blev nå fest så blev det ju lite action iaf ;)
imorse var jag sjukt trött och ville inte kliva upp, av flera olika anledningar... hehe.. men det var ju bara att tvinga sig upp för lite obetald söndags-praktik! dagen var ganska lugn men är ändå helt slut!

annars har det väll inte hänt så mkt nytt.. har blivit bjuden till tallinn i slutet av april, yeeeeess.. började nästan sakna baltikums huvudstad :P nu blir det en hotellnatt också, så tre trevliga festkvällar! roligt också att nästan hela tallinn -98 gänget ska med (eller egentligen tallinn -05 gänget om man ska vara korrekt)!

ikväll tänkte nog jag och stina se på film och svulla i onyttigheter.. och självklart prata om pojkar, vi skulle inte ha nått att prata om ifall inte det manliga könet fanns, så tack för det boys! ;)

och imorrn ska jag gå och se en obduktion!! yihaaa :D

helgtråk

helger är fan det sämsta som finns när man måste jobba! för alla andra får ha så roligt :(
igår efter jobbet åkte iaf jag och stina å körde lite bowling, jag vann (oväntat).. vi försökte också lära oss skruva, det gick ju mindre bra! hahah har fan ont i handleden idag :P men det blev ett par supporteröl iaf så förhoppningsvis har det stillat alkoholsuget för den här helgen! ikväll blir det ju praktik 13,30-21,30 och sen 7-16 imorrn så det blir nog bara hem och sova.. SUCK.. känner 0 motivation.. får glädja mig med att jag är ledig 3-4 helger i rad sen iaf..

måste köpa cd-r skivor så jag kan bränna nått nytt till bilen också, börjar bli så jävla less på den enda skiva jag har.. eller borde egentligen köpa en ny stereo! en "riktig" med mp3 och lågnivå-utgång så jag kan befria K från min baslåda som står hemma hos honom och skräpar.. men då måste ju han hjälpa mig dra kablar också :P Bara jobb, jobb, jobb!

nu ska jag göra nån typ av mat och sen hälsa på stina en sväng innan jobb!
HA SÅ JÄVLA TREVLIGT IKVÄLL ALLA LEDIGA LATMASKAR!!! ;)

bara jobb, jobb, jobb

jaha idag började jag kl 7 på prakitken.. men det har faktiskt gått bra, hade ensamt ansvar som "sjuksköterska" för 4 patienter och ingen dog :P  haha nä men seriöst, det gick hur bra som helst, fick beröm av handledaren!
kl 13 var det då dags för artikelredovisning och det gick också bra, tack vare mina fantastiska förberedelser ;)
fick sluta vid halv 3 så då blev det snabbt hem och sova en sväng innan ibis 16,00 där jag blir kvar till 23 ikväll! :(

stina har varit kattvakt åt mig idag för själv har jag bara hunnit vara hemma ca 40 minuter på hela dagen. kanske delvis på grund av att jag KAN ha vaknat i en annan säng än min egen imorse... ;)  ville ju inte lämna sötnosen med operationsärret ensam heela dagen. taaaaack schtina, jag får bju på kladdkaka nån dag som tack (med laktosfri grädde)

jaja måste slita vidare.. 3,5 timmar kvar!!   =,(

tjockis, bort från min chipsskål!!

ja igår när jag skrev till stina att hon hade en pvk som väntade var hon såklart tvungen att komma hit och pröva sina vingar som blivande sjuksköterska. såhär gick det ungefär (ganska bra med andra ord):


image15

sen sov hon över så imorse kunde vi snooza tillsammans i 1 timme.. då kom vi på att vi måste åka och handla lite food (efter den obligatoriska morgonsnusen såklart).. det blev willys och sedan f-sallad  med vaniljvisp. när hon åkte ner på stan fick jag åka hem och plugga :(   har cp-artikelredovisning imorrn! men nu är det fixat iaf.. För övrigt är jag glad :D



Bäst musik just nu

Daughtry - Breakdown
Three days grace - I hate everything about you
Hinder - Better than me
Nickelback - Savin' me
AFI - Endlessly she said
DJ Shadow ft. Mos Def - Six days (remix)
Breaking Benjamin - Had enough
Fall out boy - Thnks fr th mmrs
Takida - The dread
och självklart bäst alltid: Britney Spears - Piece of me   ;)

och p.s det är jättebra  :)  

äntligen befriad!

..från gruskornet som hade invaderat min hand! tog en nål på jobbet idag och sen satt jag och petade i typ en halvtimme innan det äntligen kom ut.. så nu ska det bara läka ihop igen :)

jätteseg dag på sjukan för övrigt, som tur är att man är ledig imorrn! men då måste ja försöka börja med uppsatsen :((( efter jobbet kom ida hit och vi surrade i timmar!! har inte träffat henne på över ett halvår så.. nu har hon åkt och jag känner mig ganska trött så jag funderar lite på sängen ;)

katten mår iaf bra men är lite ärrad
image14

sötisen!! :)

la upp lite bilder på facebook från dom senaste helgerna.. alltid roligt när man inte behöver va med själv :P haha!
annars har det inte hänt mkt.. är verkligen gristrött!! godnatt


p.s stina du har en pvk som väntar på dig här ;)

måndag

ja ännu en arbetsdag till ända! imorse klev jag upp kl 8 och skjussade pixi (kattfan) till steriliseringen sen åkte jag hem och sov vidare.. såå skönt! ända tills stina ringde å väckte mig och meddelade att hon skulle komma om typ 10 min, då var klockan ioförsig 11 :P
sen skjussade jag hem henne och åkte upp på sjukhuset för lite praktik! och det gick bra, blev en hel del nålar ;)
även att M ringde, blev helt chockad! men vi hade en trevlig pratstund, kul! va ett tag sen vi hördes så det var mycke skitsnack å ta igen.. kändes bra helt enkelt! :)

efter jobbet kom S hit och det enda tråkiga var väll att det blev så kort stund :P så sen åkte jag och hämtade stina som har gjort bort sig BIG TIME (hahahaha) stackarn! så nu är det laptop lan som vanligt också slipper man sova ensam :D

upp till 7 imorrn då, suck!


Dagen efter dagen innan

USCH! nu sitter ja på jobbet igen och jag vet helt seriöst inte om jag kommer kunna hålla mig vaken till kl 23! Är så sjukt trött +att jag mår illa +att jag har världens halsbränna +att det är svintråkigt.. inte direkt perfekta förutsättningar för ett hyffsat arbetspass! Men det känns faktiskt värt det ändå :)

Betnér igår var helt jävla underbar, speciellt när han drev med norrmän och hantverkare :P Middagen var också suverän så det finns verkligen inget att klaga på, hela kvällen gick som smort! Gick ju så jävla mycke smidigare när Johanna kunde skjussa oss mellan tonhallen och stan också så man inte behövde bli helt dyngsur om fötterna! Förfesten var också trevlig och full blev man! Det enda molnet på himlen är väll att jag lyckades porta mig från oscar. Vi gick dit vid 22 för att ta stämpel och slippa kö, men eftersom jag bara är 21 blev det tvärstopp i dörren trots att alla andra var över 23! Blev nästan tvungen att börja grina innan vakten sa: (jag citerar)

"DU! Du har varit här och strulat förut, jag känner igen dig. Så nu släpper jag in dig här ikväll på ETT villkor, och det är att du ALDRIG mer visar dig här förrän du har fyllt 23!!"

så nu kan jag inte gå dit nå mer på 1,5 år.. FAAAN jag som hade så kul där igår :(
Vi hade shotsrace med Mintuu, träffade Dennis81 (HAHA) och Stefan x2, dansade osv osv.. Förjävla bra kväll! Känns mycke bättre psykiskt trots att jag faktiskt är i princip döende fysiskt ;)

planer planer

ja då sitter man på jobbet som vanligt! men faktiskt bara 3 timmar kvar av den här arbetsdagen nu och jag har beställt kebab från playa så det kommer nog gå bra även denna gång!
sen snabbt hem och duscha och möta brudarna på Chats! Sen är det äntligen dags för Betnér, så tråkigt kommer det iaf inte bli ikväll ;)

igår kväll åkte jag och stina till 3 trevliga killar och såg på film.. lyckades då även bli bjuden på förfest tills ikväll.. så efter betnér bär det av dit! tror aldrig jag har haft en såhär uppstyrd lördagkväll i hela mitt liv.. Men med 5 singeltjejer och en massa heineken kan det väll inte gå fel!? :P  

RSS 2.0