2009

en summering:

*Vemdalen -09, legendariskt
*Cinderella-kryssningen, legendariskt
*Tog sjuksköterske-examen
*Fick första sjuksköterskejobbet
*Lilla syster tog studenten
*Fyllde 23 och fick börja gå på oscar utan vakt-trassel (har inte varit där en enda gång dock)
*Amsterdam, legendariskt
*Hade den omtalade svininfluensan
*Skrev in mig hos arbetsförmedlingen för första gången i mitt liv
*Fick mitt andra sjuksköterskejobb och kunde dissa arbetsförmedlingen
*Bokade resa till australien, legendariskt
*Therese fick barn
*Jennifer & Therese tog lärarexamen
*Stina hittade the love of her life

Ja.. ett ganska bra år! Siktar dock ännu högre inför nästa 2010 som inleds men en underbart lång semester på åtminstone 4 månader..

Nu kommer Jen snart och hämtar mig för lite oxfilé middag sen ska vi till koffa & matilda och umgås (så som vuxna människor tydligen gör). End it with glory!

Gott nytt år då!

Vemdalen

Lift & Pistinfo
Öppna: 30 av 30 liftar,   48 av 51 pister
Snödjup: 100cm

sweet! ;D

snart äre dags!

Ljuset i slutet av tunneln

Sådärja.. nu äre bara 2 arbetsdagar kvar innan efterlängtade semester på obestämd tid! Imorrn ska vi få lite avslutningsfika i form av både smörgåstårta och vanlig tårta, sweet! :D Men innan det ska jag och Jen iväg och handla lite inför nyårsmiddag, hoppas verkligen det finns nån oxfilé kvar åt oss.. Ska bli rätt skönt med en lugn nyårskväll faktiskt, man fick ju lite avsmak för fyllerier efter den här gångna helgen måste jag erkänna. Laddar om för Vemdalen nu, bara typ 2v kvar! :D Pappsi har bokat en hyrbil (modell xxl) åt oss också så nu avvaktar vi bara på att få höra om priset är rätt.. Men allt ordnar sig! Liver känns sjukt lätt just nu.. men så ska det väll också få vara ibland :) Det enda som känns tungt är att min bil återigen är begraven i snö och jag måste upp halvtidigt och skotta fram den imorrn :/ Jajja, har man inga större bekymmer än så..

Återuppstånden

Ja det var den julen de.. och trots att den var mkt givande så är det skönt att den är över! Fick mucho bra saker däribland ipod-laddare, klänning, anti-redness puder, arkiv-x säsong 2+3, fotoalbum av J & F ♥ m.m.

Juldagskvällen blev en lugn tillställning.. Jag och J drack lite vin och nån öl och sedan cruisade vi lite med F.. mysigt! Vi skulle ju minsann spara oss till annandagen då J skulle ha sin födelsedagsfest! Festen blev hos mig och det var aningen klen uppslutning men vi roade oss kungligt ändå! Men sen vart det bara tragiskt, alkohol i alldeles för stora mängder inmundigades och till slut var det så tragiskt så jag bokstavligen tänkte hoppa framför tåget.. Det gjorde jag dock inte (och det känns ju ganska bra såhär i efterhand måste jag säga) utan åkte hem och sov istället.. Jaja vi hade iaf trevligt först :) och nu blire lugnt ett bra tag framöver!

Sitter nu hos m&p efter att ha skottat och grävt fram min bil samt p-plats (ca 100kg snö)  och väntar på att dom ska komma med kinamat.. yumyumyumyum.. sen blir ice age 3 på blu-ray hos JenniFred!

so long!

Nu är det jul igen

Ja nu äre dags för mig att fira jul också! Ska snart iväg till mormor & morfar på julmiddag och tillhörande julklappsutdelning.. har dock redan fått två kanon-klappar av farmor resp. m&p.. TACK! ♥

Sen inför kvällen har folk börjat snacka om utgång.. men alltså krogen på juldagen är ju nästan mer överskattat än julen itself så jag är mkt tveksam! dessutom ska ju Jennifer ha sin födelsedagsfest imorrn så man borde kanske ladda för det? jaja, ska kamma håret nu innan jag åker iaf så är jag väll redo för det mesta, man vet ju aldrig, det kanske börjar rycka i krognerven framåt midnatt ;)


auf wiedersehen!


God jul!

Här har det varit bloggtorka deluxe.. inte har jag nån bra ursäkt heller.. men, hmm, det har varit mycket nu ;P

Idag är det då julafton! Inte så märkvärdigt, själv börjar man ju bli rätt less på att fira jul och skulle hellre dragit iväg på en weekend resa nånstans men det var ju liksom ingen som riktigt tände på den idén! Just detta års julafton är faktiskt ännu mindre märkvärdig för vi ska inte ens fira jul idag.. mami jobbar i princip hela dygnet så vårt julfirande blir imorgon på juldagen (när resten av världen förutom sverige firar jul, fattar egentligen inte alls varför vi svenskar absolut ska fira på julafton, ngn som vet??). Anyway nu sitter jag hemma och klappar katten lite och sen ska jag papi och syster hälsa på farmor en sväng.. Jag tyckte vi kunde äta pizza ikväll och pappa röstade på korv och pommes men det fick vi tydligen inte för idag är det julafton och då ska man minsann äta julmat! Ikväll ska vi se på The shining och ta nån öl.. ett julfirande i min smak!

god fortsättning

Tröttast

Är så sjukt trött idag.. somnade flera gånger i bilen på väg hem från worket (som tur är var det inte jag som körde hähä). Men det blev ingen vila när man kom hem inte! For iväg och lämnade ansökan till internationella körkortet och tur va väll att jag gjorde det idag för killen där trodde inte att jag skulle hinna få det förrän typ veckan innan avresa nu med alla helgdagar som stör.. Nu äre fixat iaf! Ikväll väntar lite glöggmys hos JenniFred.

Äntligen helg!

ps3!

(haha kunde inte låta bli att "ordvitsa" lite)

ps3 is the shit.. köpte Terminator salvation på blu-ray för några dar sen.. grryyymt! Som tur är tänker Luke i samma banor som mig, ett ps3 står och väntar i Brisbane när jag anländer så jag kan ta med lite spel! omtänksamma karlar! :)

p.s 2

OMG!! Det är house of wax på 6an! en av mina favourites! :):):):)

se den eller dö! eller både och, eller inget av det..
haha


hejdå!

p.s

var även till en fotograf igår för att ta foton till mitt internationella körkort och fotografen vägrade tro att jag var från sundsvall. han trodde att jag kom från norra norrland el dylikt pga min dialekt. Och jag gjorde inte ens till mig.. gotta love it! ;D

Iver

Känner mig ivrig just nu.. det är mkt på gång! För det första så är det inte alls långt till avresa mot Brisbane nu (mindre än 5v), vilket innebär att vemdalen är ännu närmre (ca 4v)! Dessutom är det jul nästa vecka.. och dessutom ska Jennifer ha examensfest på fredag, och dessutom ska jag och brudarna gå ut och äta finmiddag på lördag. OCH dessutom har jag bara 6 arbetsdagar kvar... Ska bli mkt skönt med låååååång semester, men jag kommer verkligen sakna alla jag jobbar med nu. Om jag själv fick bestämma skulle vi starta en egen vårdavdelning och jobba ihop, fan va kul vi skulle ha :)

By the way så köpte jag en sånhär mini-dator igår.. tänkte att det kunde va bra när man ska ut å resa å grejjer..

GISSA VILKEN FÄRG!!?



;)

Helg, men ändå inte

Ja nu är det helg för dom allra flesta, och även för mig egentligen. Dock ska jag snart iväg och jobba ett helgpass, för första gången sedan mitten av augusti! Har bytt så jag ska kunna va med på J's examensfest på fredag, den vill man ju absolut inte missa för den lär bli FET ;) Måste ju fira att gumman har kämpat så hårt i 3,5 år och äntligen fått lärarexamen! :D

Så ikväll blire som sagt jobb.. 12-20.. sedan ska det drickas lite glögg, och kanske lite andra ädla drycker på skönsmon! Vi var extremt duktiga vuxna igår och bakade lussekatter, pepparkakor, amerikansk fudge +griljerade en julskinka.. gött värre!

Jaja, nu=jobb :/

Tandköttet

Har sedan några veckor haft en måttlig smärta på ett visst ställe i munnen men har försökt förneka det in i det sista (tandläkarbesök=huwwa).. men igår bara smällde det till och jag fick redigt ont +att det blödde lite. Jahapp, ringde tandis och fick tid dagen efter (läs: idag), vill ju liksom ha allt sånt här fixat innan jag ska åka utomlands. Åkte dit och satt i väntrummet aningens nervös eftersom jag va helt säker på att det skulle bli borrning. Men icke! Tandläkaren berömde mina tänder (MKT fina), tog några röntgenbilder och kunde konstatera att det inte fanns några hål men däremot en tandköttsinflammation.. fick tandläkarbedövning (för första gången i mitt liv) och sedan gick hon lös med "kroken" och skrapade och grävde. Fick också nån lösning jag ska skölja munnen med några dagar. Piece of cake. Gratis var det ju också, tack vare försäkringen ;D

Det negativa är ju dock att jag blev tvungen att byta till kvällspass pga detta tandläkarbesök så nu ska jag snart iväg på jobbet.. uuuusch gillar inte att jobba kväll +att jag missar innebandyn :( Jaja, är ju bra att man har ett så flexibelt jobb att man bara kan byta pass sådär, annars hade jag behövt ta en sjukdag.. Positive thinking!


see ya!

Årets insats

..eller årets var väll å ta i, men jag har faktiskt hunnit med extremt mkt idag jämfört med vad jag brukar. Har varit så otroligt trött och seg dom senaste veckorna men nu verkar det ha vänt en aning. Idag har jag först jobbat 7-16 sedan direkt hem till tvättstugan som jag har skjutit upp alldeles för länge.. däremellan handla mat och sedan hem för att plocka reda på tvätten och även storstäda i tvättstugan. Det såg verkligen ut som fan (det här med att var och en ska ta reda på sin egen skit funkar uppenbarligen inte) men jag gick lös med dammsugare och skurtrasa så det blev som ett helt nytt plejs! (årets granne??). Bäddat rent i sängen har jag gjort också.. och vunnit 10:- på en tialott. Nu återstår bara ett par saker innan jag tänker kvällsmysa lite..

* göra matlådor = falukorv och pärer, tyvärr ingen morotsstuvning eftersom jag glömde köpa morötter :,(
* fundera ut en veckoplanering.. känner mig jävulskt på G nu så ska försöka hinna med så mkt som möjligt så länge energin varar haha!

by the way så handlade jag klart i princip alla julklappar igår.. wihoo, såå skönt! :)


Jag hittade en vimmelbild...




RSS 2.0