The end.

Ja som ni kan se har ingen uppdatering skett här sedan augusti 2011, förrän idag! Idag kommer att bli den sista uppdateringen någonsin för Mitt alldeles egna O.C.
 
Varför?
 
Anledningen är egentligen glasklar när man ser tillbaka på de senaste inläggen i denna blogg. Mitt liv är inte längre "Mitt alldeles egna O.C". Mitt liv är lugnt och stabilt (hmm någorlunda iaf) och absolut inte en berg-och-dalbana av känslor och intriger. Därför självdog bloggen låångsamt under 2011 för att idag få en sista defibrillation och sedan försvinna in i blogg-himlen(helvetet?) för alltid.
 
Missförstå mig inte. Mitt alldeles egna O.C kommer för alltid att ligga kvar i cyberrymden som en relik över ett liv jag levt. Eller snarare en epok i ett liv jag fortfarande lever! Jag ser tillbaka på åren med värme även om det till och från var mycket ångest också. No regrets.
 
Men nu går jag vidare. Tack ni trogna läsare (inte för att jag tror att en endaste av er fortfarande är trogen, vilket är helt okej efter en 3 år lång bloggtorka)! Nu fortsätter mitt liv på tidey.blogg.se ifall någon är intresserad. Förvänta er ingen repris på Mitt alldeles egna O.C dock, för detta är något helt annat!
 
see ya!

RSS 2.0