Playstation 3..

..välkommen in i mitt hem, välkommen in i mitt liv :D

Sony Playstation 3 (80GB)

Ja igårkväll bjöd jag hem ida, krocken, bert och uffe för premiärvisning av min "nya fantastiska multimediamaskin" a.k.a underverket. Trist att utbudet av blue-ray filmer på hemmakväll var extremt begränsat bara :/ Men vi hade kul ändå och framåt midnatt anslöt biffen med bror och då blev det styrdans och heineken istället, och ett snabbt krogbesök tillåmed :P

Kl 15 väntar Ibis-jobb vilker är trist när man helst vill sitta hemma och pilla med inställningar och beställa tillbehör.. men men, det är ju en dag imöra också..

nu vänder det!

trött i huvudet, trött i själen.. bloggen är väll typ sist på prio-listan (vilket ioförsig måste innebära att jag nu jobbat mig genom hela prio-listan?! :D eller..?)

nu har jag bestämt mig för att ordna upp mitt liv på flera tänkbara plan. satsa mer på skolan. höja arbetsmoralen. sluta träffa killar som bara suger energi ur en. börja vårda mina nuvarande kompisrelationer. Gud vilket bra liv det här ska bli.. flera saker på listan är redan avklarade t o m! :) Känner hur humöret vänder lite faktiskt.. Ska se nå avsnitt av Gossip girl också, då kommer jag bli ännu gladare.. Det kunde faktiskt ha varit mycket värre! haha!

- Ida, Stina, Jennifer, Therese, Malin, Krocken, the Family - You are my life, I love you..

The return of Saturn

efter ett par timmars mcdonalds filosoferande med ida (MÅNGA stora idéer har fötts där med nått flottigt i näven!) har vi insett att en ovanligt uppiggande månad står framför oss. December. Pubtömning, en inflyttningsfest, lucia och diverse andra trevligheter.. toppat med lite nysnö! har knappast genomlevt en vintermånad som sett så ljus ut för singellivet! lovely.. :)

Anywaaaaay.. i brist på annat gör vi en lista!

Låtar jag lyssnar sönder just nu:
Fall out boy - Beat it
Darin ft. Kat DeLuna - Breathing your love
Lil Wayne - Lollipop
Pink - So what
Usher ft. Young Jeezy - Make love in this club
T.I ft. Rihanna - Live your life
Lady Gaga - Poker Face
No Doubt - Ex-girlfriend (hur har jag nånsin kunnat glömma att No Doubt är så bra?!)
No Doubt - Artificial Sweetener



"Why'd you have to go and pick me? When you knew that we were different. Completely!"

Jag hatar statistik

..måste jag verkligen kunna det för att bli sjuksköterska? (tydligen måste jag kunna det för att få examen iaf)


Hur fan tolkar man en "boxplot" egentligen? Och viktigast av allt: varför ska man tolka en boxplot? :/

överlag en bra dag

garlic-mål på max med Martin och Therese. Det är guld det!! (fast Martin och Minken verkade lite o-pepp först :P )





ang värmen så har vi antingen jävligt bra isolering här eller så blev dom klar tidigare med arbetet.. för när jag stolpade in genom dörren kl 17 så höll jag på å få värmeslag. Så det är bra :)

nedräkningen har börjat..

..och de mentala förberedelserna likaså! Imorrn mellan kl 8-16 kommer nämligen värmen i huset stängas av för ngt typ av underhållsarbete. Jag har vridit upp värmen på max här och tagit fram ett extra duntäcke, för som alla kanske vet så hatar jag kyla. De goda nyheterna är väll att jag kommer va borta större delen av dagen imorrn, nagelkliniken, projektarbete hos Therese och middag på MAX med densamme :D Hoppas katten överlever...Ska bädda med en filt i hennes "bo" och hoppas på det bästa.. så gölligt.. :)




Snell devil-cat ;)

öppe med töppen

idag vaknade jag kl 9 och var klarvaken. självklart när det är ledig dag och man faktiskt borde samla lite energi inför kvällens utövningar.. Jaja. Nu tror jag faktiskt att jag ska ringa castor så dom kan komma och fixa min rinnande toalett +portkoden som numera varken funkar under dag- eller kvällstid. drygt att behöva springa och öppna så fort man får besök ;)

och ang rubriken så är stavningen en hyllning till föreläsaren vi hade igår på skolan. Hon stavade strumpa med ö (strömpa). DET kan man kalla äkta sundsvalls-dialekt! :D (vi behöver ju inte nämna att hon är dansk :P)

Men helt sjuukt bra!!

Fall Out Boy - Beat it






(=3 inlägg på en dag. shiiit jag spammar min egen blogg!!)

Need for Speed: Carbon

..har jag beställt till mitt föga utnyttjade PS2!



Det blir väll det närmaste man kommer att få köra en Challenger -08 än på ett tag.. :)

Defa power!!

imorse hade alla bilar på parkeringen ett tjockt islager på sig.. utom min, som var varm och gosig! precis som en Puma ska vara ;)

     
      ♥ ♥ ♥


halvdag på skolan idag tack vare att jag lyckats hamna i en kung-slöar-grupp på grupparbetet. "skriva en sammanfattning? ähhh vi skiter i det och går direkt på uppgiften på måndag. trevlig helg hörrni!" Och så hade man helg då :D
OCH en viktig detalj! jag tänkte gå på en grej som kåren anordnar. nämligen poolparty nästa helg. det gick så långt att jag tillochmed fick med mig Martin och Therese!(!!!!!!!) dock så visade det sig ganska omgående att jag kommer vara i den norska huvudstaden då.. damn! :( men nu har jag iaf försökt att engagera mig i studentlivet. och i mitten av december brukar det vara pubtömning. den är ju iaf given!

I eftermiddag väntar tvättstuga och ikväll birsta med Ida.

bye bye then

nya tag..?

jag är förmodligen en av de sämsta bloggarna för tillfället och det är jag medveten om. förstår inte varför, för nu när skolan har börjat igen och praktiken är slut så har jag ju all tid i världen! sooft :)

kruxet är väll att det inte finns så mkt att skriva om. en bragd jag utförde för några dar sen var iaf att jag bakade bullar (för första gången utan vuxen övervakning) och det gick bra! bjöd krocken och uffe på kvällsfika och med tanke på hur många bullar det gick åt så måste dom fått godkänt betyg ;)

pappa har snikat åt sig lite reservdelar till puman från det numera nedlagda kuben bil så det var ju också bra men annars är det fan inte mkt nytt.. på fredag blire utgång iaf! har inte varit på krogen här i stan sen början av september (om man inte räknar med railway för nåra helger sen) :P Så jag hoppas man får träffa på många gamla rävar :D

på återseende, förhoppningsvis

jag är inte död men

det var mörkt när jag åkte till jobbet imorse och det var mörkt när jag åkte därifrån 10 timmar senare. alltid lika kul
också var jag tvungen att ha en jävla diskussion med en mentalt efterbliven gäst vilket gjorde att jag var irriterad hela dan (och är det fortfarande till viss del).

men jag ä inte bitter!!


arlanda lör 09,00

ja då har man lyckats kliva upp kl halv 7 på morgonen efter den hårdaste festen på länge.. inte nog med det så har jag lyckats navigera mig från nån stadsdel i uppsala och till arlanda med buss. 10 poäng!

festen då ja.. den drog igång ordentligt efter en ngt seg start, och jag vet inte om det berodde på utstyseln (kom ihåg mean girls citatet: "halloween är den enda dagen på året då en tjej kan klä upp sig som en slampa och komma undan med det.") eller om det bara var jag.. men två ragg fick jag iaf! haha man KAN ju inte hata uppsala...

just nu är det då aris som gäller.. ser förmodligen ut som en zombie efter att vaknat, fortfarande alkoholpåverkad, efter ynka 2 timmars sömn. men enough klagning.. Köpte ju en minttu och en jäger på tax-free! :D OCH mycket viktigt: Hasse Aro var precis framför mig i säkerhetskontrollen.. alltid äre nån kändis! :)

puss och hej, kommer inte hem på fleeera dar!

RSS 2.0