älska Daughtry!

jag vet att den här låten inte är direkt ny. men den är så jävla bra, blir aldrig less.. let's start over....




och ikväll blire fika med jennifööör :)

livs- och shoppingglädje

här har man genomlevt en givande weekend med diverse krogbesök, hyrfilmer, skräpmat och annat som gör livet värt att leva.. något annat som fått mig att återfå livslusten är att det nu endast är 2,5 dagar kvar av praktiken! finally! och på friday direkt efter man slutat drar man iväg till uppsala för halloweenfest med Malung :D

idag har jag rensat ur garderober +byrå från alla gamla trasor som man aldrig använder.. så att det blir plats för lite nytt! fick en rejäl hög som ska kasseras minsann.. och som belöning ska jag shoppa lite nya kläder hade jag tänkt.. sexyyy..
har även beställt lite volym-boost för mitt vinter-platta hår i form av denna skönhet:



      

"Känn dig som en drottning, se ut som en superstjärna. Få volym, fyllighet & lyft som inte ger med sig!
      Spraya i hela håret för att få ditt hår fylligare & tjockare. Stadgan håller ditt hår på plats hela dagen, hjälper hala, glatta hår att inte falla ihop."















...mmmhm.. vi får väll se :P

det reder sig

med allt! dagen idag har verkligen varit en produktiv fullträff för mig.. fick ett par timmar på praktiken idag när personalen hade möte.. så istället för att typ åka hem och sova så satte jag mig vid en dator och skrev klart praktik-uppsatsen! och genast släppte 10 ton från mina axlar.

kom sedan hem, duschade, städade och tvättade så nu sitter man här helt utan måsten! sweet.. har en hel del planer inför helgen som jag tror kommer bli kul också.. inleder med en liten förfest här imorrn.

för övrigt verkar jag, efter att ha varit dödligt trött i en vecka och däckat ca 21,30 varje kväll, nu ha sovit ikapp mig. känner mig klarvaken trots att klockan tickar mot 22,30. it's a miracle!


Dag 1 av kattens nya liv med light-foder:
hon har redan ätit upp mer än halva dygnsransonen som jag fyllde upp för typ 2 timmar sedan. jobbigt för henne att klara sig utan påfyllning ända till kl 20 imorrn.. hmm.. är jag elak?

en kräsen men fet katt?

hur går det ihop? min katt tycker endast om fantasilöst torrfoder.. delikatesser som rå falukorv, mjölk, ost och andra saker katter brukar gilla rynkas det bara på nosen åt. haha men ÄNDÅ så har hon lyckats bli tjock!! har köpt light-foder nu och hoppas på resultat..

dagen har varit ganska givande, stack folk med nålar hela förmiddagen så där tillfredsställdes det behovet :P Sen hade jag halvtidsbedömning med handledaren och fick bra betyg, så det känns bra!

ikväll har det bara varit plugg annars, är snart klar med praktik-uppsatsen nu! förhoppningsvis kan jag skriva det sista imorrn så är man fri sen :D Och i helgen blir det tamejfan krogen, känns som år och dar sen!!

ett litet steg närmare vuxenlivet

sådärja! nu håller jag på med en av de mest vuxna aktiviteterna som finns.. kokar pärer! till morgondagens matlåda! scooore minst 2 vuxenpoäng (potatis PLUS matlåda) :D

idag har det varit praktik då som vanligt.. fast inte helt vanligt ändå. har nämligen varit på BVC.. fyfan va många söta bäbisar det finns!! modersinstinkterna vaknar till liv, eller viljan att para sig kanske.. ;)

för övrigt har det inte hänt mycke. var iaf till mormor&morfar och fick lite fika. nu blire softande med grey's anatomy och tidigt sänggående skulle jag gissa :)

mobilladdare och jag (del 4 av ???)

vad gör jag för fel?? ska det vara en verklig konst att "ta hand om" mobilladdare för att de inte ska paja ihop?? Fick lite av ett psykbryt när jag kom hem från jobbet igår kl 23 och insåg att mobilen hade dött och laddaren inte funkar. var ju tvungen att ha en eftersom det är den enda väckarklocka jag har och jag skulle infinna mig på jobbet senast kl 7 dagen därpå.. Blev tvungen att åka till m&p och låna en.. Till saken hör att detta är min tredje mobilladdaren som bara slutar fungera helt plötsligt!! Den första bet katten sönder så den kan jag acceptera... Men de andra två??!! Jaja man får väll åka på classe imorrn och införskaffa sin fjärde på 1 år..

FÖR ÖVRIGT känner jag mig grymt sviken av flertalet av mina närmsta vänner av en anledning jag tyvärr inte kan skriva här.. gud! kan knappt vänta tills jag får lämna denna helveteshåla till stad!! krääääääks...

partypeople

ja, ännu ett festminne rikare! haha kaos är bara förnamnet.. Vi bråkade om vilken gavin degraw låt vi skulle spela, trashade idas badrum (hon kan varken duscha eller tvätta händerna idag), brottades och bert gnällde över hur smal jag är.. Det kan låta som att vi hade en jävligt bråkig kväll, men faktiskt så var det ovanligt mkt lööv in the air! :D Låter bilderna tala för sig själv:








Nä nu ska jag göra mig lite pommes och sen bara slöa med that 70's show tills det blir dags att dra på jobbet.. :)

Vem la happy-piller i min drink?

torsdag och min härliga förkylning har nu legat över mig som en skugga i 5 dagar.. är konstant trött men hoppas på bättring framåt helgen! Något som annars piggar upp lite och som även var dagens samtalsämne på jobbet (praktiken) är min nya hårfärg.. :) Hittills har jag bara fått positiva reaktioner och även jag själv har insett att jag nog egentligen passar bättre med "lite" mörkare hår.. :P

ikväll blir det en ren softarkväll framför tv'n (och ev skolböckerna om jag orkar), med lite snacks och trevliga telefonsamtal med diverse personer jag inte pratat med på ett tag. Kan behövas om jag ska bli frisk och pigg nån gång! Imorrn vankas födelsedagsfest hos Ida så då vill man ju kunna ge allt, och inte göra publiken besviken ;) Nä men GRATTIS Ida, 22 år today!

För övrigt känns livet heeelt okej just nu, inte minsta uns av ångest över något och jag hoppas det kan hålla i sig ett tag. Ser till och med fram emot att börja skriva på praktikuppsatsen jag gruvat mig för i 6 veckor.. Klad hest, som min syster skulle ha sagt.

okej.. here's the deal:



Japp, det är sant!
Den eviga blondinen har blivit brunett.. Trots att det tydligen är vetenskapligt bevisat att blondiner generellt sett är nöjdare med livet. Men det är en risk man får ta.. Nytt liv, nytt hår! ;)

dagen jag aldrig trodde skulle komma

.. har kommit! äntligen har dom börjat asfaltera hagavägen! och JA, efter att ha halvt kört sönder bilen hela sommaren/hösten, så är det en big deal! :)

resterande av dagen kommer att gå åt till ett besök hos krocken samt att bjuda diverse folk på en chock (tjock?)!  vad denna chock är tänkte jag avslöja lite senare ikväll här i bloggen.. måste ju meddela mina närmsta först, de ska inte behöva läsa sånt här viktigt via en blogg!! :D
ahh nu blev ni sådär lagomt nyfikna.. men kika in lite senare så kanske ni får veta vad som hänt.. ;)

"got a few things left to do before I can lay down and die.."

har legat förkyld en hel söndag och varit på praktik (förkyld) i en dag. men det har funkat!  kommer även ha fullt upp med praktik, uppsats, jobb och friends den närmsta veckan så jag hoppas det går vägen..

för övrigt har det inte hänt mkt.. hockeymatchen i lördags blev ju lite av en besvikelse.. jättebra platser! men en förlust mot mitt "favvo-lag" (självklart med jörgen jönsson i spetsen) och lite feber på vägen hem därifrån gjorde inte direkt att det blev en toppenkväll.. aja.. shit happens!

halloweenfest hos malin s i uppsala är inbokat den 31/10 by the way.. ska bli grymt kul också får jag använda nurse-dressen igen, men den här gången ska jag va mer EVIL.. moahaha ;)

nu blire schlöar kväll för att försöka råda bot på förkylning! men ska tipsa om lite trevliga låtar från ett trevligt band

och då speciellt making friends with the devil som min favvo-basist malin w är författare till :)

rocking away...

ja ännu en givande dag på praktik! idag har jag stuckit en hel del folk, varav en svimmade.. så det blev lite action ;)
fick sluta lite tidigare så jag hann svänga förbi det nya drop-in solariet i haga, najs nu när kreta-brännan börjar falna!

klipptid är bokad tills på onsdag så det ska bli jävligt skönt faktiskt! fräscha längder och fräsch färg istället för skabbet man har på huvet just nu.. Var även och fikade lite hos malin igårkväll så det var trevligt.. spanade in hennes nya lägenhet som var hur schysst som helst! :D

mina nuvarande planer för kvällen består i att städa lite, duscha och möta ida på kåren för en (läs några) öl.. Imorrn blire  iaf på timrå-färjestad och det känns tungt med tanke på att de har ett antal förluster i bagaget nu. och till kvällen blir det väll utgång skulle jag gissa, eller nått annat spännande! :)

nä bäst att göra ett ryck med städningen nu om det ska bli nån öl ikväll!!

jag hade en del att skriva om..

..men det mesta har jag glömt!

igår började jag på min nya praktikplats, skönsbergs vårdcentral och det verkar väll helt okej. men överlag är jag kräks-less på att gå i skolan och känna mig så jävla låst (och fattig!).. har haft både en och två funderingar på att ta studieuppehåll innan jag nu slutligen har bestämt mig för att göra klart skiten så det är ur världen sen.. så man kan gå vidare till nästa stadium i livet liksom! bara att bita ihop i 8 månader till (8 JÄVLA MÅNADER!!!). jaja har man gått i skola i 15 år borde väll 8 månader gå någorlunda fort..

fick sluta vid lunch idag så jag har hunnit fixa en del här hemma och nu tänkte jag åka på skolan och hämta ut tentan jag gjorde i fredags (som jag med all säkerhet kuggade på) och sedan boka klipptid, det har varit dags ett tag nu!


and that's the way the cookie crumbles

jag har en del att skriva om..

..men det får vänta tills imorrn! nu ska jag sova


SMÄRTA!!!

..utan dess like! har aldrig varit med om nå värre och jag förstår verkligen inte vad jag kan ha gjort för ont för att förtjäna detta! om det gjorde ont att operera bort halsmandlarna? tsss... det var rena utlandssemestern i jämförelse med det här! AJ SOM FAN!

nog om smärta (även fast det är svårt att tänka på nått annat just nu).. det gick mucho good idag på seminariet och nu ska jag snart iväg och jobba en sväng på ibis. sen ska här inhandlas en ny resväska och ev en flaska vin. städa må jag göra också. syrran kommer imorrn och ska bo här.

bye bye then

najs day!

idag har varit min mest lediga dag på länge men ändå har jag haft fullt upp! what? Jorå, först skriva klart praktikrapporten, ringa min nya praktikplats, synka nya i-poden, duscha och känna mig allmänt stressad. sen vid 2-tiden kom jennifer och hämtade mig för en tur till sysbol och ica maxi. vi skulle ju ha mysmiddag! det blev jennifers specialité tacolåda och en vit bag-in-box. och sex and the city filmen!!! en helkväll/eftermiddag alltså.. den e najs!

imorrn är det psycho-seminarium (eller psykiatri-seminarium för å va korrekt). är inte ett dugg förberedd men hoppas på det bästa! mamma hade skaffat två fodral till min nya i-pod. synd att de var till en i-pod touch och inte en i-pod nano som jag har (ja det var SYND). men hon sa att ja skulle få köpa ett eget fodral och sedan få pengar av henne! den e najs!

fick låna första säsongen av grey's anatomy på dvd av jennifer också... den e najs!

imorrn ska jag ha seminarium, städa, jobba, köpa ny resväska, packa, städa, lägga in lite fler låtar på podden samt ev dricka vin med ida.. den e najs!

nu ska jag se o.c och jag är nästan full av bag-in-box vin.. den e najs!!


byeeeeeeeeee 

RSS 2.0