Dag 2 av ?

AllmänTillstånd:
 Fortfarande hyffsat... Känner dock att energi-reserven håller på att sina en aning.
Psykisk status: Okej, men inte mer. Förmodligen pga att det är söndag samt att gårdagskvällen inte riktigt levde upp till förväntningarna.

Gårdagen: Blev ju förfest hos Wallin och Isabelle då, och det var jättetrevligt! Satt ute på balkongen och softade å surrade. Spelade "jag har aldrig" gjorde vi också.. Men det var ingen som blev förvånad över att jag drack på dom flesta frågorna, vad tror folk om mig egentligen?? :P Sen drog vi ju ner på Stadshuset då..
Gårdagens bästa: VIP-listan! Utan tvekan! Skulle aldrig orkat stå i den där kön..
Gårdagens sämsta: Stadshuset!! Alltså att jag aldrig lär mig.. det är sällan nå folk i min smak på det där stället. Tyckte mest att det var en massa småbarn där, men aja. Hed Kandi va grymt iaf...
Kuriosa: När vi kom till förfesten så var J där.. Har inte sett karln på typ ett år så det var ju lite kul! Fast han hängde inte med till krogen, tråkmånsen :P


Dagens deadline: Morsdagsmiddag, vet dock ingen tid ännu.. Och ikväll blire förmodligen firande av Fred.

Dagens födelsedag: Freeeedrik Bruuunius! 23 år idag.. halv orutinerat att fylla år på en söndag, men vi kan nog styra upp nått ändå :)



Ett fabulous life

Joorå, idag har man glassat minsann! Suttit och stekt på diverse uteställen i stan hela dan. Jag vet att det har varit mycket Sundsvalls-hat i den här bloggen på sistone.. men på sommaren händer det verkligen nått med stan. Den förändras.. underbart!

Först var vi med och försökte slå fikarekord då.. vet faktiskt inte hur det gick, om vi lyckades slå östersund? Vi drog innan det var över.. Men Båsk blev grattad på scenen iaf, haha, och blev tillfrågad om han var med i Sundsvalls swingersklubb.. AAHaha, så jävla klockrent! Har det på film så ska försöka fixa in den nån gång i framtiden. Sen drog vi iaf på BK's uteservering och tog en middag och öl.. Och slutligen vidare till casinot där det blev drinkar! Givetvis strawberry daiquiri för min del ;)

Nu sitter jag då här hemma och väntar på att JenniFred ska komma hit på en liten för-förfest innan vi rullar ner till Wallins place.. och sen äntligen dags för Stadshuset! vi står ju på VIP-listan ikväll också.. kommer bli mkt najs att glida förbi hela kön :D


"-Jaha vad ska ni göra nu?"
"-Gå hem och leva ett fabulous life.."

;)

Juste..

Icke att förglömma!

Dagens födelsedag: Allas vår Alexander Guinness Båsk, 23 år idag! Vi gratulerar.. :)


Dag 1 av 3

AllmänTillstånd: Relativt bra! Vaknade efter endast 6 timmars sömn och kände mig redo för en ny dag. Känner att en viss huvudvärk ev är på ingång, men inget farligt.
Psykisk status: Kaaanoners! Blev ju inofficiellt färdig sjuksköterska igår iom att jag hade sista praktikdagen. Det kan jag leva på rätt länge.. +att vädret är över all förväntan, klockan är halv 11 och vi har redan 24 grader i skuggan.

Gårdagen: Fick smita lite tidigare från praktiken så jag var hemma och ombytt vid 21-tiden. Då åkte vi på fest hos Thereses kompis Lotta.. det var trevligt trots att vi kanske inte minglade så mkt! ;P Strax efter midnatt åkte vi in mot staden och Olearys. Va inte svinmycke folk där direkt men vi lyckades väll roa oss hyffsat ändå.
Gårdagens bästa: Bartendern på Olles som försökte supa ner mig genom att blanda 6:or när jag beställde 4:or.
Gårdagens sämsta: Hur fan ser Swingfly ut? Var han ens där???
Kuriosa 1: Det är tur att man utbildat sig till sjuksköterska med tanke på den kompiskrets man har. Redan igår (kanske 5 timmar efter att jag fått min inofficiella sjuksköterske-status) lyckades Frege klämma Jennifers fingrar i bildörren. Det var ingen vacker syn.. Fanns inte mkt jag kunde göra där utan equipment, men tur i oturen så hände det på Max-parkeringen så jag kunde ragga fram en gigantisk ispåse från den snälla kassörskan. Vet int om det hjälpte, det får vi se idag. :)
Kuriosa 2: När jag efter många om och men kom hem till min lya så upptäckte jag att internet inte fungerade. Jag som alltid brukar vilja slösurfa lite när jag kommer hem på nätterna. Jag blev galen och ringde bredbands-supporten. Dom hade inte öppet kl 3,30 på natten. Och tur var väll det! Hade inte blivit nått trevligt samtal.. full, arg och trött ;P

Dagens deadline: Möta gänget på stan kl 12 för fika och senare uteserverings-öl :D



Therese och Freges nya vrålåk som vi fick äran att åka runt i igår :D



Inte en helg utan den klassiska baksätesbilden på mig och Jeff ;P

Stina och Jessica..

..is going to Amsterdam, hell yeah! :D


Klart å betart! Det enda som återstår är att fixa nått kul boende där nere.. men vi har ju nåra dagar på oss så att säga :)

Det rullar på fint nu, har varit på Systemet och även handlat lite mat.. skickat iväg examensansökan har jag gjort också. Bara att vänta på helgen med andra ord! Jag är redo..


So brrrrrrrring it ooooooooooon! ;D

Resten av kvällen ska spenderas i rofylldhetens tecken (det kommer mamma gilla att höra) tillsammans med O.C säsong 2 och en påse crispy cheez chruncherz (ah, dom heter faktiskt så) :P

Här lever jag mitt liv i frihet

happ.. då har man legat lågt på bloggfronten nåra dagar! Har väll inte hänt så mkt.. knegar på som vanligt jag :) Men idag är jag faktiskt ledig, och laddar för sista praktikdagen ever imorrn! :D Sen står som sagt en hektisk men rolig helg framför en..

Idag har jag varit ner på Ibis på en avslutningslunch.. blandade känslor! Skönt å slippa stället men samtidigt så älskar jag mina arbetskamrater där.. så det blev lite sorgligt.. men man kan ju alltid kika in när man är nere på stan och ränner nån gång! :) Förutom gratis lunch fick jag ett helt lovely armband och ett presentkort på hotellövernattning i valfri Ibis-stad. Och i och med det så faller sista pusselbiten på plats till min och Stinas Amsterdamresa! Jojo, en vecka i Amsterdam blire i slutet av augusti, och då kan vi övernatta på Ibis Arlanda när vi kommer hem därifrån så man inte behöver köra hem till Sundsvallo mitt i natten sliten och jävlig ;P

Igår satt vi hemma hos S och drack lite vin å planerade resan, sen framåt midnatt drog hon fram guran och skulle visa upp sina musikaliska talanger. Det gick väll bra............ Men till slut lät fäderneslandet riktigt bra (så bra som det kan låta med Stina på gitarr och jag som sjunger ;P). Vi skulle bara haft nån som kunde ackompanjera på munspel också, haha! Och ingen kommentar om låtvalet, tack ;)





Nu har jag städat och diskat lite (läs: mycket) så nu blire snart en tur på Sysbol också så är man redo för helgen sen! :)


FirarN


Grattis Lil' Sis.. 19 bast idag!

Helgen som va och helgen som kommer

Jo vad ska man säga? Lördagens planer gick väll mer eller mindre i stöpet.. istället för fest med D.Z så blev det till att skjussa runt en full D.S. Men det var ju också kul på sitt sätt, eller hur Stina? haha.. Bilträffen hann vi dock med en snabbis! Smockat med bilar i Birsta, som en helt vanlig shoppingdag.. Men tiden hann ikapp oss och vi insåg att det var lika bra å åka hem och sova lite eftersom man skulle upp och jobba dagen efter. Vet att jag har sagt det förut, men nu är det helt sant och definitivt: Jag har nu jobbat sista passet på Ibis hotell! Det var lite sorgligt när man stämplade ut faktiskt.. men på torsdag blir det avskedslunch så man får säga hejdå till alla ordentligt :)

Något annat som numera är definitivt är mitt sommarschema.. det bästa schemat ever! Eller vad sägs om att endast jobba måndag + fredag dag under hela gatufestveckan? :D Happyface..

Är nu ledig 3 helger i rad och man lär inte bli sysslolös. Helgen som kommer har jag redan typ överbokad :P Fredag äre praktik till 21,30 (sista dan yeaaaa) och sedan skulle Swingfly besöka Olearys, så får väll se om man orkar pallra sig dit! Lördag äre fika med gänget på stan, Sundsvall ska försöka slå nått rekord i fika.. får väll se hur det går, men vi tänkte bidra iaf.. ingen säger väll nej till gratis fika? :P På Lördag kväll äre fest hos Wallin & Isabelle och sedan Hed Kandi på Stadshuset.. hela huset öppet! Kommer bli kanoners de.. Sen slutligen söndag tänkte vi dra på Olles och fira Fredrik som fyller hela 23 panner :D

Så! Nu kan vem som helst som vill stalka mig hela helgen! ;P

over and out

På kvällens meny har vi:

1. Bilträff i Birsta
2. Fest med D.Z
3. Besök hos J & F som joinat ps3-klubben idag

Det är alltså kvällens alternativ.. Har vi tur hinner vi klämma in lite av alltihop, men vi får se. Ska ju upp och jobba kl 7 imorrn. Men det är ju som sagt imorrn ;P



Let's get moving!

Lördag igen

Åh vilken helg! och den har bara just börjat.. resten av helgen har potential för att bli bra också.. I'm on fire! vet inte vad som har hänt med mig, men helt plötsligt så bara funkar det.. :)

Partejet igår var kul! det kom mer folk än väntat och det är ju aldrig fel.. synd bara att man måste stå upp till fight varje gång man vill byta en låt ;) inte lätt när alla vill höra sin låt. Dock så blev jag förjävla gristrött (vissa hade ju jobbat hela dan igår), så när dom andra drog på krogen åkte jag hem :P Skönt att få sova lite, och idag är man ju uppe i hyffsad tid trots att huvet håller på å ta kål på mig! Men det är okej.. sitter och inväntar projekt "gå ner på stan och hämta bilen" sen får vi se vad som händer!

Tråkigt: Jonas har blivit av med körkortet.. trist.. han som har så fin bil! Fast jag skulle nog också bli av med körkortet ganska snabbt om jag gled runt i en T5'a ;P

Småkul: Jag berättade för Bilbolaget Härnösand-Fredrik att jag har en bild på honom på min vägg. Fast egentligen är det ju en bild på mig och en kille vars namn jag inte får nämna när vi va på Olearys, men Fredrik är med på ett hörn ;P

aaaja...

hejj hejj!

Fredag igen

jaaa men okeeeej dååå! vi tar väll nåra öl ikväll då! jag är sällan svårövertalad när det kommer till den delikata aktiviten.. trots att älgen knappt har hunnit bli blå! ;)

Fest på C & H's balkong, sounds like friday to me! :D

2v kvar

Börjar känna mig aningen matt nu här uppe på Kungsan.. ett O.C-avsnitt bara sen blire sängen! Känns liiite ångest också över att halva (ev. hela?) kompiskretsen är ute å festar och att jag inte kan vara med för att jag ska upp och gratisjobba imorrn kl 05,43. Men men snart examen, snart examen, snart exaaaamen! :)

Spontaniteten flödar

Nu märks det i allra högsta grad att sommaren är på ingång. Visst vädret är hyffsat, men det som verkligen avslöjar är alla dessa spontana event som uppstår var och varannan dag. Pubrunda i torsdags, utekväll i lördags trots jobb och slutligen gårdagen.. Jag och S drog och solade lite å lyckades bli inbjuden på en grillkväll! Så efter att ny-däcken var fixade tog vi oss en roadtrip ut till Galtström och casa de Kakel :P När vi kom ut låg köttet på grillen och vi blev bjuden på en redig lyxmiddag för fem.. mkt najs! Kvällen fortsatte i colagroggens tecken, haha, men jag tog det ganska lugnt iom att jag ändå ska jobba idag. Men det var en trevlig spontan-kväll; äta grillat, dricka lite och se ut över havsutsikten! ;D

Kom nyss hem och känner mig faktiskt ganska laddad för jobb kl 13,30! (alla har ju inte helg bara för att det är röd dag) :( Men men, bara en dryg vecka kvar av praktiken nu..

So long!

"..and it's getting closer"

Funderar på om man borde byta namn på bloggen till Mitt alldeles egna Grey's Anatomy istället, för nu äre intriger i sjukhusmiljö som gäller! Eller intriger var väll å ta i.. men jag kan säga att det var aningen spänd stämning på avdelningen idag pga vissa händelser som ägt rum under helgen. Haha, tänk så lätt det är att hamna i konstiga situationer! :P

För övrigt kanske man skulle ta och börja titulera sig lokal bloggkändis snart?! Mötte en kille (som jag inte känner) på krogen i lördags som sa att han kände igen mig för att han brukar läsa min blogg! How about that? ;) Nu känner jag dock lite press på mig att börja leverera lite mer spännande material, så får försöka styra upp det. Men nu äre ju snart sommar så det borde inte va nå problem :P


Helgens skönaste:

D: "När en kille och en tjej är ensamma i ett rum är det alltid en tredje person närvarande.."
J: "Jaha, vem då?"
D (med mystisk röst): "Djävulen........"

Haha ;D

Helloooo SUNDAY!

All work no play.. YEAH RIGHT! snarare all work all play no sleep. Är precis hemkommen från ett ngt hektiskt dygn. Jobb 15-23 igår, sedan utgång, och idag jobb 7-15.

Det blev en helspontan grej igår.. när jag kom till jobbet var workmate Dina där och hon surrade om att hon skulle ut senare under kvällen. Åh då blev jag så sjuukt sugen att hänga på, och vi hade ju snackat om att vi skulle ta nån liten fest nu när jag ska sluta. Så blev det alltså! Gräddfilen in på Oscar (kontakter is the shit) utan att ens visa legg för en gångs skull :P Och Oscar levde fortfarande upp till att vara den krog där jag alltid har helt otroligt kul. Jag var minglarN nr 1 och träffade och pratade och dansade med hur mkt folk som helst, kända som okända! Bl a så surrade jag lite med en snubbe som kom från Korpilombolo, vilket jag var helt säker på att det var nån påhittad sagostad från typ Ducktales. Ni hör ju själva: Korp-i-lombolo, what? :P Men det är alltså en helt verklig stad (by?) med helt verkliga människor, nånstans i norra Norrland! Haha, anyway det var en helt underbar kväll. Och det var sååå värt det att vara totalsliten idag på jobbet! :D Ironin i det hela är dock att jag inte har jobbat klart på Ibis än ändå! Fick ett extrapass nästa söndag, och det säger man ju inte nej till i dessa tider.. Får väll ta en avslutningsfest då också ;P

Nu har ligger jag avsvimmad på sängen och tänkte nog ta en liten tupplur. Är minsann bjuden på restaurang ikväll också.. JOJO :)


Jag säger bara som Patrik:
"Helt sjuukt bra!"

Redig fredag

..för en gångs skull! Kom ganska nyligen hem från lite kvällspraktik och är sådär lagomt seg :P Imorrn äre kväll på Ibis som gäller så det blir verkligen all work no play denna helg! Men det känns ganska lugnt ändå, har varit mkt nöjen på sistone!

Som dom flesta kanske vet så händer det ibland att man glömmer bort saker som har hänt när man är full. Det är oftast en jobbig och ångestframkallande känsla men nu var det lite kul. Checkade kameran igår och hittade då en del bilder jag tydligen tagit i lördags.. haha alltid lika kul med pictures! :D En liten film var det också.. moahaha.

         


1. Stina gör en PVMS (På-Väg-Mot-Snygg) skruv

2. Söt-Jennifer

3. Jäger och marshmallows. Knappast en drink jag skulle rekommendera :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Igår blev det en liten krogrunda faktiskt. Med start på Irish jobbade vi oss vidare till Dallan.. Vi var ett litet gäng och det var mkt trevligt. Älskar såna där spontana evenemang på vardagskvällar! :) Känns inte lika trist att jobba helgen då..

         

1. Båsk och Jeff
2. Stina och Uffe
3. Vi blev till slut tvugna att inse att det är mer eller mindre omöjligt att få en bra bild på herr Båsk :P



Så äre! :)


Idag har jag sett ett barn födas

:D hur coolt är inte det? Var på min andra operation idag (kejsarsnitt), fast den här gången satt vi på läktaren a'la Greys anatomy. Riktigt spännande! Operationen var imorse och egentligen skulle jag ha gått hem efter den för att vänta på att gå till praktiken kl 13,30 och gå kväll. MEN jag lyckades fiffla in mig på ett dagpass så då kunde man bara köra på och gå hem kl 16 istället för 21,30. Grymt skönt! Speciellt eftersom jag är ledig imorrn! :D

Ikväll är jag helt planlös eftersom jag då som sagt skulle ha ägnat kvällen åt praktik egentligen. Vad ska man göra med all tid? ;) lovely.. Nu måste jag ringa runt lite och höra vad som händer på stan ikväll, det är ju trots allt lill-lördag.. haha :P

Achievement of the month

Idag gott folk har jag deltagit i min första operation.. en höftoperation. och trots att det ingick borrande, sågande, spikande och även ett moment där dom drog höften ur led så klarade jag mig undan blodtryckfall och svimningar. It's amazing (I gueees) !! :D Hade gett mig fan på att jag skulle klara det och jag är faktiskt mkt stolt.. stog ju faktiskt så nära att jag nästan fick blodstänk i näsan :P

Så efter att ha klarat den här bragden (som jag gruvat mig för i några dagar) så känns resten av veckan som en ren nerförsbacke.. bara att åka med.. och detta trots att jag jobbar hela helgen! Sista Ibis-helgen så det känns lite sorgligt faktiskt! Hotellet har ju ändå varit min arbetsplats de senaste 4 (!!) åren.. god damn tiden går fort!

Iaf så blev det ingen brännboll i lördags för by the time vi kom dit så hade alla redan dragit iväg, haha! men vi drog på cruising i timrå istället och det var bättre än väntat! Man fick lite försmak på sommaren. Såg både pappas gamla Barracuda och THH'n så det var kära återseenden :)

Nä nu ska jag ta å styra upp nått bus med Stajna :D


Back in the summer of -08

Jag låter världen veta att det här är mitt liv

jaha då sitter jag här vid Stinas dator och väntar på att hon ska göra sig klar.. orutinerad som hon är har hon ju tagit på sig jobb imorrn trots att hon lovat att hänga med mig på brännbollen. Men hon får så lov att följa med ändå ;D Lyssnar lite på mitt personliga lyckopiller Lorentz & M. Sakarias, och trots att jag ännu inte lever min dröm så är det här favvon just nu:



Såå skön! Har precis tryckt en halv pizza och en norrlands så livet känns ju inte helt fel ändå.. ;)

p.s Min blogg är den mest visade sidan på Stinas dator.. tihi..

Size does matter

Har nu efter påtryckningar från alla mina vänner insett att min tv tyvärr är för liten! Jag har haft som ursäkt att det åtminstone är en platt-tv samt att den faktiskt var sovrums-tv där jag bodde förut och att en ny tv inte är överst på¨prio-listan. Men nu börjar det bli ohållbart! 23" räcker inte för att spela NHL 09 på ett ultimat sätt (man ser inte pucken om man sitter för långt från tv'n ;P), det räcker inte heller för att ha O.C-maraton (måste verkligen spänna ögonen för att kunna se allt och det blir jobbigt i längden). Haha! Var på Media Markt idag och spanade lite och det blir nog en LED tv sen när lönen börjar trilla in.. sweeet :)

Anyway, igår blev det ju bowling och jag var sjukt vass! En strike på skruv, hallå!! :D Vann över min trogna bowlingkamrat Stina once again ;) Träffade min gamla högstadie-polare Eric där också.. han hade minsann sagt upp sig från jobbet för att starta bilstyling-firma.. tufft! Dom skulle öppna nu när som helst så måste svänga förbi där och kolla in butiken nån dag :)

Ikväll lutar det åt sommarbrännbollen men vi får se.. jag har en massa blå älgar i kylen så nått kul blir det! ;P

My blonde past haunts me...



..och inte bara i form av en grotesk utväxt. Har märkt att det även är andra delar av mitt gamla liv som mer eller mindre förföljer mig. Är det kul eller jobbigt? Har inte riktigt bestämt mig, men det känns faktiskt lite drygt just nu. Skulle va skönt med lite miljöombyte som sagt. Men när jag nu ändå är fast här i stan får jag väll försöka göra det bästa av situationen! :)

Och ang utväxten så måste den åtgärdas snarast! Tillåmed mamma påpekade idag att: "Ska du inte ta och färga håret snart?" Haha, jag SKA!

Ikväll blire nog ganska lugnt.. lutar åt en bowling-sväng just nu, men vi får se!



Grattis mor! 45 bast idag minsann ;P

Torsdag

Igår kväll va jag som sagt ute hos JenniFred i Berga, så jävla mysigt där.. synd att det va lite kallt bara :P Men vi åt tills vi nästan kräktes och sedan spelade vi Buzz. Hysteriskt roligt, speciellt när vi kom på att man med dagens teknik (ps3) faktiskt kan koppla upp sig och spela online mot andra! Haha, det är vad jag kallar undehållning :D

Idag har jag mest slöat och haft kvällspraktik.. Har gått bra men är helt slut i huvet, som vanligt efter ett halv-stressigt arbetspass :P Nu ska jag bara göra lite käk att ha med till lönch imorrn, sen blire sängen och ett O.C-avsnitt innan man somnar.. sweet :)


Imorrn äre praktik på dagen sen helg.. och min maama fyller år också! :D

byeeeee

Mittwoch

yea man, mer än halva arbetsveckan avklarad! :D allt flyter på fint, gick bra på bedömningen också! Idag har jag gått hela dan och sett fram emot ikväll.. Ikväll ska jag nämligen hälsa på Jennifer och Fredrik som är husvakt ute i Bergafjärden. Vi tänkte grilla lite och bara softa i solen som äntigen har kommit tillbaka! Tyvärr har jag dock hört ryktas om att det inte är lika fint väder där ute i obygden?! ;P Men men, ska bli najs iaf..

Fick en årsredovisningen för bostadsrättsföreningen idag.. massa siffrer som jag inte fattade ett skit av.. Och jag som ändå har läst lite företagsekonomi på gymnasiet en gång i tiden, haha! Ähh lämnar det till pappa så får han gå på årsmötet och styra upp det där. Ska be honom framföra att dom borde sätta in nya ytterdörrar.. är less på att höra alla konstiga ljud från trappuppgången :P

Som avslut måste jag lägga in en grej som Stina sa till mig igår:

"Jag är ju hellre olycklig av sanningen än lycklig av en lögn"

oooh det är så jävla klockrent! Tänk om alla kunde tänka likadant (och då speciellt den manliga delen av befolkningen).. Dolt budskap: Börja tala sanning för fan! Haha, aaja :)

Tillbaka till verkligheten

Ännu en måndag avklarad! :D Både igår kväll och imorse var jag riktigt ur form psykiskt.. kände mig nästan deprimerad! Såg ingen egentlig anledning att va less men inte heller nån anledning att va glad, jobbigt! Men sen drog jag iväg på praktiken och då steg mitt humör gradvis och nu känner jag mig helt återställd :) Kanske blir så när man går tillbaka till vardagen efter en 3-dagar lång fest, man behöver lite avvänjning liksom ;P

Har inte hunnit med så mkt förutom att ha praktik idag faktiskt.. åkte ut på Ica Maxi direkt när jag slutade kl 21 och köpte lite käk tills imorrn. Fick byta till dag istället för kväll imorrn, skönt, så man kan hitta på nått på kvällarna! Nu har jag fyllt i bedömningsformuläret tills imorrn för då ska man minsann halvtidsbedömas på praktiken.. spännande! Men det känns som att det kommer gå bra :)

Då återstår bara att vänta på att morgondagens lunch (pärbullar) blir klar i ugnen så ska jag krypa mig till sängs sen..

Godernatt..

"ha det så bra uppe i hålan"

Åter från en resa som innehöll det mesta! Vi drack billig tax-free sprit direkt ur flaskan, härjade till coverbandet som bara spelade bra låtar, solade uppe på däck, tappade bort varann, hittade varann igen, tjaffsade med turkar och bara levde satan rent allmänt. Förutom allt detta var det ölbuffé för 149:-, däckningar i alla hytter vi hade tillgång till, tvåmannafester på C-däck, fulla irländare och Minttu-shots istället för tandborstning.. haha jag hade det mycket bra! Grymt med folk och sjukt bra drag! Gick man 5 steg utanför hytten hann man bli bjuden på lika många för/efterfester.

Tyvärr blev det inte alltför många bra bilder men det beror på att min kamera låg gömd under Stinas säng större delen av resan.. Så kan det gå! Tror vi lyckades undvika Färjan-filmteamet iaf :P

Efter hemkomsten igår kväll ville man liksom inte ge upp, så då drog vi på cruising i Kvissleby. Men det var värdelöst tack vare att farbror blå hade spärrat av typ hela området?! Ähh vi åkte in på krogen istället.. :) Så nu har man sådär lagom söndags-ångest.. 55-timmars festen är över, praktik imorrn igen.. YES

Nu idag ska jag möta mamma på stan.. känns jäkligt jobbigt just nu men.. det ordnar nog upp sig! :P

Så sist men inte minst vill jag tacka vår älskade Therese för att hon har stått ut med att skjussa runt oss fyllskallar hela helgen.. du är bäst! :D

//"den där rockbruden"

Åland -09 gänget

Ja då sitter man här å väntar på skjussen då! Inte många minuter kvar nu.. Känner mig jävulskt laddad trots min måttliga bakishet. Haha ska bli skönt å få sätta sig i en bil å slöa lite innan vi kommer till båten!

Igår var vi som sagt på Fläsian och grillade.. det var hur trevligt som helst! Spelade lite brännboll gjorde vi faktiskt också.. tjejerna vann, eller hur?! ;) Det berodde förmodligen på vår teknik när vi spelade som utelag; "full body force" kallade vi den. Det andra laget ska ju inte få springa fritt runt banan om dom får in ett bra slag, en liten tackling här och där gjorde susen :P

Framåt midnatt började det bli alltför kallt trots vinterjacka och tumvantar, så då drog vi hem till JenniFred och festade vidare. Det blev en lyckad kväll! ...trots att jag fick colagrogg i hela håret. God damn! Det blir hämnd ikväll! :D

Nu ska jag ut och resa en sväng! Men kom ihåg Stinas fina citat:

"det är inte korven man blir tjock av, det är såsen...."



haha!!

RSS 2.0