3 dagars hälg

Helgen är inte förbi ännu för denna vecka är jag ledig måndag as well <3 Dock blire väll inte världens roligaste dag.. ska röja upp hela huset samt ta bilen en sväng förbi verkstan för det verkar ha blivit nå knas med bakvagnen. aja that's life!

fredagskvällen var lugn och sansad.. såg batman film och åt lite onyttigheter till midda. Lördag var riktigt najs.. vi va ut å åt frukost där på morronkvisten (pannkakor med jordgubbar och glass yumyum), sedan va vi på en resemässa. funderingar finns nämligen på en längre asien-resa här framöver. och kanske en liten snowboard resa till NZ i augusti. ekonomin måste få återhämta sig efter perth-flytten sen får vi se!

söndagen va het som sejtan (36 grader) så vi tog vår tillflykt till ett shoppingcenter med aircondition.. blev inge stranden pga att jag just nu håller på att flagna av mig förra veckans bränna. måste vila skinnet lite!

vi har även hittat en kanon-super-duper-perfekt lägenhet i perth som vi har sökt.. återkommer med bilder och mer info ifall den blir vår.

see ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0