UPPDATERING!

ja vet.. helt sjukt!! blir en liten snabb sammanfattning i punkt form som vanligt efter ett långt uppehåll.

*höll helt seriöst på att bli galen efter 2 veckor med endast en madrass i huset. sista veckan tappade vi internet också så då var det verkligen kört... men vi lyckades ta oss till perth till slut.
*nya lägenheten är suverän. älskar älskar älskar den! vill aldrig flytta härifrån :D vi bor på översta våningen där det även finns ett gym, en utomhus swimmingpool samt en bubbelpool att tillgå. happyface.
*har skaffat en kattunge. en ragdoll som är världens sötaste (förlåt till alla andra katter i hela världen, men hon är sötast!). Roxi is her name!
*har fått ett nytt jobb! på ett medical centre (vårdcentral). nu äre roligt att jobba igen :D kanonbra ställe och bra lön samt arbetstider! ;)
*var på en hälsoundersökning för mitt nya visum och det visade sig att jag inte har tuberkulos, lungcancer, hiv, hepatit b eller hepatit c. alltid bra att veta :P
*gillar Perth skarpt. det är en vacker stad med hyffsad shopping (inte riktigt lika bra som brissie dock men hehe), vackra stränder och ett härligt klimat! det regnar nästan aldrig <3

ja det var väll de senaste veckorna i en liten sammanfattning. ikväll ska vi på cocktail party med Luke's footy (australiensk fotboll) klubb.. ska försöka att inte göra om förra gångens misstag. tog en jäger shot tillsammans med en tjej vid namn Kate (skitbra idé att ta en jäger shot kl 23 på kvällen när man är som mest på G, det var den bästa idén i hela världen tyckte vi just då), sen minns jag bara fragment. haha... dansar på ett dansgolv nånstans och sen sitter jag helt plötsligt i en taxi med luke och har ingen aning om vart vi är på väg eller hur jag hamnade i en taxi. vi var dock på väg hem så det var ju bra.. hehehehehe.. som sagt. ska försöka undvika det ikväll!

och till er i Sundsvallo, hoppas ni får det trevligt på Fredriks 25-års fest eller cruisingen, eller både och! :)

hörs snart igen (förhoppningsvis)!

och ps om nån vill sponsra med pengar till en systemkamera så skulle denna blogg genast bli mkt intressantare och mer väluppdaterad ;)

PÖSS

Kommentarer
Postat av: mamma

Vi får väl se om vi kan skrapa fram lite från kistbotten...;)

2011-06-04 @ 17:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0